Seksiniz hiç yarım kaldı mı, seks yaparken herhangi bir sebebten dolayı yarım kaldığı oldu mu ya da yarım bıraktınız mı bilerek, bu durum sizi nasıl hissettirdi? O nirvanalere çıkıp ani iniş yaptınız mı? Nirvana den bir anda yarım kaldınız mı?
Gayet iyi sevişiyoruz bana oral yapıyordu ben de bacağımla kafasını sıkardım hep zevk veriyordu diye neyse kulağına denk gelmiş ay dedi gitti bütün hevesim ayıp olmasın diye devam ettim
O kötü anı hiç yaşamadım çok şükür..Çünkü her zaman tedbirini aldım o yarıda kalma anını yaşamamak için.. Yalnız bir kere spiral yüzünden nerede ise hastahanelik oluyordum Allahtan tam batmadı az kanama ile kurtardım..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Eski sevgilimle oldu tam başladık böyle ben zirveye çıktım falan derken ama aşırı zevk alıyorum bir anda içimden çıktı boşalamıyorum ben diye o kadar kötü bir hiski o an
Evet oldu çok güzel bir seks yaşıyorduk.. Taki ben yataktan hoplayıp ayak parmağımı komidine vurana kadar parmağım kırıldı ve hastaneye gitmek zorunda kaldım
Yıl olmuş 2020 20 yıl önce veya daha öncesi insanlar bırakın böyle iğrenç soru sormayı cinsellik hakkında konuşmazmış bile şimdi insanların yatak odalarında ki olayları merak edecek kadar alçalmış durumdayız. Çok yazık.
Seks değil ama sevismemiz yarida kaldı 2 kez. Birinde telefon çaldı arkadaşlarımızla buluşacaktık birinde yine arkadaşlarımızla buluşmaya geç kalacaktık. Aşırı şehvetli 2 sevişme yarim kaldı
Bir keresinde yarım kaldı aşırı methamfetamin kullanmıştım ereksiyon bir gitti o gidiş. Partnerim maddeden kaynaklandığını tahmin etti hoş karşıladı ertesi gün yarıda kalmışlığın acısını güneş doğmadan çıkardık 😂
Eski sevgilimin evindeyken bizi kardeşi yakalamıştı ve ben bir anda dura kalmıştım ama kız durma devam et demişti sonra da kardeşi oturup yanımıza bizi izlemişti.
Eski sevgilim 2-3 kere yarın bırakmıştı kötü bir durum kendini tuhaf hissediyorsun o an artık bidaha onunla yapasın gelmiyor sonra ayrıldım zaten sebeplerinden biride buydu
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bir defa olmuştu. Sevgilimle sevişirken yaşlı bir komşusu vardı yan dairede. O seslendi. Ben sevişmeyi bıraktım, git nardımcı ol, sonra devam edelim dedim. Kadıncağız gece vakti önemli birşey olmasa seslenmez dedim.
Ben işimi yarıda bırakmam baba anesi geldiği halde o an en üst seviyedeydik pompalamada son hızdaydık doggy pozisyonundan yatak odasından banyoya seke seke gittim. not türkiyede değil
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
O değil de Gayserili Daha canlısıni bile görmedin Ama ona rağmen usta bir anlaticisin. Kimden öğrendin sen pasta yapmayı 😃😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Tutarsız, özensiz ve ne istediğini bilmeyen kadını yarım bıraktım bir kaç kez. Ben de kötü oldum ama ona istediğini versem daha kötü olurdım sanırım