kendimi teşhir edimmi işerken aletimi bir kız görmüştü ohaa inik hali buysa kalkmış halini düşünemiyorum diye:) yaniii büyük seviyorsunuz ee bizde dolgun büyük gögüs sevioz durumlar eşit yani:(()))
Tabii ki de öyle. Güzel bir yüz, güzel gözler, güzel bir duruş, güzel bir ses, güzel bir koku, güzel bir akıl, kalp, ruh ve sen. Buna kim hayır diyebilir ki. Ama herkesin güzellık anlayışı farklıdır. Tek ortak duygu ise aşktır. Askta iyi olan her konuda ilerler.
Şimdi bna kızma ama.. ben 20 yasndayken sevgilimi denize goturmustum kucagima almstım onunda gogusleri kucuktu sevismistik falan.. he yinede guzeldi yani gayette tatmin olmustum ama gogusleri buyuk olsa tabiki az bisey daha fazla tatmin olurdum heralde yani ne yalan söyliyim.. ama çok büyük bir eksik mi hayır değil... ya böyle bodozlama anlattım bunun icin özür diliyorum ama iste buyuklugun kucuklugun önemini anlaman icin anlattım.. benim gizli saklım olmaz pek 😕 poposu kücüktü mesela ama ben onu sevmeye başlamıştım evimin hanımı olsun istemiştim mesela.. sevmeme engel olamamıştı bu kucukluk buyukluk falan e hadi onu gectim dayimın kızı var kürdan gibi cok guzel bir iliskisi var yllardır yani anladın mı 😒 cok fazla takılma bu konuya bence.. he görseldir eyvallah ama yani durumu belirttim işte ortada bir konu
Ne olmuski aramzda duygusal bir bağ mı var? Ne oldu yani sana sövdüm mü? Seni assagıladım mı yoo hayır öyle biseyde yok.. ama sen terbiyesizlestin sonucta böyle gelisti.. bende öyle cok efendi bir cocuk degilim kusura bakma herkes haddini bilicek
Paran mı yok bilmem ne gayet aşağılayıcı şeyler soruyla alakasız bişey söylediniz ben de göğüs ve kalçanın önemli olmadığını bir kadının önce zekasının önemli olduğunu söyledim siz çirkinleştiniz sonra
Bak tm ben onu seni aşagılarcasına yazmadım öyle anladıysan özür dilerim.. bu 1 2. cisi Gogus mu kalca mı demissin burdada dusundumki heralde estetik olacak belki sadece birini yaptırabilecek durumu var cunku bir estetik ortalama 12binden baslar doktor tanıdıgım oldugu icin ordan biliyorum.. bende o yuzden yani gülücük falanda koydum anlaşılan alınmışsınız bende simdi farkettim benim o söylemim hoş olmamıs ama ben onu assagılarcasına sormadım asla kimseyi fakir zengin diye assagılamam asla.. ama özür dilerim o yorumum için madem öyle
Demissinki ikiside diye cevap vermeyin. lutfen bende oyle deyince dedim heralde para biriktirdi estetik olacak birinden birini yaptıracak hangisi yorumlarda agır gelirse diye.. buda komigime gitti birs ondan gulerek sordum tamam ben tümüyle özür diliyorum gerci icomizdeki kini nefreti birbirimize kustuk hoş olmadı ama özür dilemek erdemdir ben tümüyle özür dilerim
Ben de çok özür dilerim iki taraf da birbirini yanlış anladı yanlış anladığım için ben de boş boş laf ettim yoksa normalde kimsenin dış görünüşüne erkekliğine laf etmek haddime değil
Insan gucune gidince karsı tarafa saldırıyor ama önce niyeti anlamak lazım bende sizin gibiydim burda herkese bu sekilde çıkışırdım hemen.. gec oldu ama birazda olsa düzelttim kendimi istemeden kırdığım insanlar oldu.. neyse olacağı varmış iyi gunler
Peki hanımefendi Sizinle tanışabilir miyim niyetim sadece sohbet etmek seni tanımak lütfen ön yargılı davranmayın ica ediyorum Herkesin bir şansa ihtiyacı vardır İnsan bir şansı hak eder
İnan ki kötü bir niyetim yok Sadece sohbet etmek istiyorum Lütfen bana bir şans verin rica ediyorum Sadece arkadaş olmak istiyorum ne olursun bir şans ver inan ki seni asla rahatsız etmeyeceğim
Sizin kadar temiz yürekli düzgün dürüst ahlaklı sade gönüllü bir insanı ilk defa rastlıyorum Lütfen bana bir şans ver ne olursun sadece arkadaş olmak istiyorum