Azdım demesi nasıl bir şey azdım lafına çok azıyorum 😂 ?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Azdım azdım bu mesajı sana yazdım diye birşey vardı 😂
Hahahahaah
Çok istekliyim
Libidom tavan
Bu aralar çok azgınım😣😍
Yok bunlar değil 👎🏻
Ben durumumu söyledim canım:)
Peki canım😄
e sene yaşıyorsun işte aynı şeyi ben bile azdım şu an :)
Öyle bir azdım ki dünyanın en sert maddesi elmas değil... Gelsene yakından bak
Amma azdırdın milleti :)
Yok ya 😄
Ortalık direk doldu baksana yorumlara :9 Ne yaptın kız sen bu yoklukta delüü :)
Ya onlar hazırmış zaten 😂
Ne yapsın millet. Fitil hazır çakacak birini arıyor. Pek de haksız sayılmazlar yani :)
Çakan ben mi oldum
Yaktın ortalığı haberin yok :)
Yok daha ne var bunda 😄
Ne yokki ühhüüü :) Neyse..
Bu tür soruları genelde pembe gibi davranan mavişler soruyor.
Çok derine inmeyeyim.
Belli olmaz.
Korkutmuşlar sizi hep 😄
Aynen :)
Senin de azacağın var bahane arıyorsun
azdım seni okuyunca tarak dimdik oldu 😜☺
Ooo işte böyle 😂
taş gibi yukarı doğru kalkıyor
Çoktan kalkmıştır o 😄
senin yazıyı okuyunca kalktı hoşuma gitti
Önceden de vardı kabul ett
ben azdım lafına takıntılıyım hele kadın söylerse çok azıyorum
Bak işte ben de aynısını dedim 😄
bir kızla ilişkim var böyle konuşup azdırıyor beni tahrik ediyor
Nasıl bir ilişki bu 😄
alt komşum bu kız ben 29 yaşındayım kız 20 ikimizde duluz sevişiyorduk ara sıra onunla bu ay hergün yaptık çalışmıyoruz 1 aydır fuckbody'di gözümde şimdi seviyorum kızı hep aklımda
Aa nasıl başardınız ikiniz de bu yasta dul olmayı 😂 ne oldu da sevmeye başladın
iyi kız üstüme titriyor yemek yapar getirir neşeli güleryüzlü güzelde biri içim sızladı aşık oldum hayatta bana değer veren tek insana kötülük düşünemem evlenmeyi düşünüyorum artık kimse umrumda değil bence çok temiz kalpli
Vay be mutluluklar dilerim😂
bu kız 6 ay evli kaldıkocası psikopat dövmüş kızı babası aldı kızı boşandı. ben 4.5 sene evli kaldım eşim cinsel yönden çok kötüydü ayda bir sevişmeye başlayınca dava açtım olmaz yani istekli biriyim 2 gün zor dayanıyorum
Oha yani 😂 neden öyleydi o sebeple boşanma da oluyo demek
bu kızla günde iki defa yapıyorum 1 aydır sen düşün ayda bir ne demek aldatmadık birde mast yaptık evliysem niye mast yapayım bekarkende yaparım onu değil mi sen eşine böyle yaparmısın
Hayır hiç sanmıyorum 😂 niye yapmıyodu ki ayda bir ne
beni aldatıyor sandım ilk baştan ama öyle birşeyde yok soğukluk oldu vajinama değme öpme beni mememi sıkma sarılma yatıyorum yanına kalkıp koltuğa yatıyor sevişecek diye ben sevişmek içinmi evlendim diyordu hergün değişik huylar edindi kibarda davrandım.. konuştum içimden gelmiyor diyor terapi için doktorada götürdüm sonuç aynı..
Ooooooo terapi nasıl geçti 😄 çok enteresan başka ne için evlendik deseydin😂
dünya para verdik terapiye orda herşeye tamam diyor evde aynı penisin iğrenç demeye başladı aslında büyük her kız beğenir onu temizim bakımlıyım yani. ben şimdi kız arkadaşıma eşya seçtirdim eski eşyaları belediyeye verdim ev boşalınca boyattım eşyalarda geldi kız ablasında kalıyordu ablasıyla görüştüm 1 aydır sıkmıyor kızı eşyalar gelince ablasınıda çağırdık çok beğendi bende evleneceğim dedim ablasıda olgun kadındır benide tanıyor güvenir bende severim onu kocasıda sessiz iyi adamdır buraya kadar geldik
Kız arkadaşın kim ablası eşya ne alaka anlamadım 😄 terapide ne diyolardı sana iğrenc demesi falan çok saçma
20 yaşında komşu kızıyla 7-8 aydır ilişkim var kız çalışıyor ablasında kalıyor.. anne babası başka şehirde olduğu için.. bende o kıza aşık oldum evlenelim dedim o da tamam dedi.. eşyaları yeniledik bütün evin ne isterse aldım hiç karışmadım.. terapi 4ay sürdü 10 günde bir gittik psikoloğa çok uzun anlatması ama işe yaramadı boşandık tek celsede.. hakaretler başladı kızmadım ona yinede
Vay be... neyse güzel olmuş mutlu olursunuz inşallah😄
buradan da kız aradım görüştüm bazı kızlarla olmadı. iki kıza evlenme teklifi yaptım hala sitedeler görüyorum o da sonuçsuz kaldı citroen c3 aircross arabam var dairem güzel maaşım iyi ek işte yapıyorum dedemin işlerine bakıyorum meyva zeytin ağaçları var hafta sonunda. bu kızlarıda anlayamadım bir türlü.8 torundan tek erkek benim ailede kıymetliyim dedemin gözünde
Kızların nesini anlamadın 😄 maaş ne kadar olunca iyi demek oluyo
sıkıntımız yok maaşa kalmıyoruz sadece onu anlatmaya çalıştım 7 bin maaşım var 3 ayda bir 7 bin prim alıyorum memurum fabrikada ona güvenmem tabii bütün. eşyayı aldık 45 bin tuttu sadece onlar. altınlar hazır onda sorun yok çabalıyoruz işte hava attığım yok ama herşey çok pahalı kıza elbise üstbaş alıyorum onlar bile uçmuş
Fabrikada ne memuru 😄 Allah daha çok versin ne diyimm😂
işçiydim açık öğretimi bitirince memur oldum büro çalışanıyım günlük işlerimiz var ben imalat bölümü için çalışıyorum elektronik bakımcıydım işçiyken yine bu bölümdeyim
Lanet olsun bu sisteme ya en iyi ünilerden birinde ing okudum bölümü iki bölüm mezunuyum üç bin alıyorum çok şükür bunu buldum diyorum 😄
kasım da 30 olacağım 12 yıl oldu bu işyerinde 18 yaşında çalışmaya başladım bedelli yaptım askerliğimi de.. doğru piyasa kötü maaş az veriyorlar bizde yılda iki defada extra para veriliyor iyi bir iş yaptıysan 1 maaş 2-3 maaş daha prim veriliyor
ben kendimi anlattım.. misal senaryo bu.. sen beni beğendin durumumda iyi kibar da biriyim beni kabul etmezmiydin evlilik için
Ben yeni başladım artar zamanla inş
en son birşey yazdım
Bu rakamlarla işim yok gerçekten maddi anlamda düzgün iş olsun ev geçindirsin yeter. Bu senaryoyla karar verilmez yani ama kibar düşünceli anlayışlı biri konusabiliyosak anlasabiliyosak begendiysem neden olmasın
Tamam yazdım ben de
sen sordun ya ben sanalda bunu yaşadım mantıklı düşünüyorsun sen bende kız olsaydım iyi olanı değerlendirirdim kötü birine gidip bağlanıyorlar iyileri tercih etmiyorlar hayat oyun değil seninle o zaman tanışsak arkadaş olurduk kesin diyorum bunu
Ben sormuşum ben ne zaman
bir yerde lafı geçti takılma oraya sanalda görüştüğümüz kızlarla ilgiliydi evlenmek istiyorlar sonrada bahane üretiyorlar onlar herkese güvenilmez tanıdığına kanaat getirirsen güvenirsin
Yani bir süreç bu sonuçta
tabii sana demiyorum ama senin gibi bir kız eşim olabilirdi benim ben seni anladım az çok tam aradığım eş adayı özelliklerini gördüm bu süreçte sana güven vermem lazım beni sevmen için uğraşmam lazım artılarım çok olursa sende kabul edersin bu adamla evlenirsem mutlu olurum diye vidanına sorduğunda herşey tamam olur siz yinede dikkatli olun evlenecek dötü olan kişiyle ilişkiye girin kısaca anlattım bunu
Ben evlenmeden ilişkiye girmem 😄 anlayamazsın asla bunu. sen mesela evlenme niyetiyle ilişki yaşamadın tamamen şans
senden böyle birşey istemezdim ki. ben 21 yaşında evlendim eşim bakireydi hiç yapmadık.. bu kızlada şans dediğin gibi gönül eğlendiriyordum kim düşünür seks yaptığı kişiyle evlenmeyi? tecrübe yaşadığımız için korkmuyoruz ondan böyle serbest oldu biraz sevişelim mi sevişmeyelim mi demedik ikimizde
Aynen niyeti olan öyle bir şey istemeden evlenir o yüzden evlenecek kişilerle yap diye bir şey yok sende olduğu gibi olmaz her zaman şans
bakire birine bu ahlaksız teklif aklımdan geçmezdi o kızın hayalleriyle oynayamam imkanı yok yapmazdım. ben yaparsam benim kızımada kızkardeşimede yapar birisi o zaman vurursun başını. ah alınmaz. görüyoruz burada sevgilisine vermiş bir defa çocuk yok ortalıkta kaçmış evlenmiyorda olmaz bu çok büyük günah
Güzel diyosun ama evlenmeden sen de yapmışsın aynısını çok bir farkı yok
biz duluz kız ısrar etti bizde yaptık aynı şey değil bu. istesem evlenmedende yaşamayı seçerdim
Orası öyle evlenmeden yapmamışsın
seks yapmaya ikimiz karar verdik zorla olan birşey değil ama kıza o zamanda güven vermitim iyi davrandım kötü gözlede bakmadım sonuç ne oldu sadece imza atmamız kaldı terketmedim yani niyet öyle değildi öyle oldu. birde kız çok güzel bir erkek bunun neresini beğenmemiştir diye düşündüm bulamadım
İyi ne güzel işte 😄
o genç kızlarda yaşıtlarından darbe yiyince kendisini anlayacak değerini bilecek kişlere yöneliyorlar mecburen yinede dikkat etmek lazım iyi günler
Azdım tatlım yanaş sen söyle bakayım
Nereye doğru
Bana dogru yanaş
Yanaşcak mısın
Bekliyo musunnn
Evetttt
Gel hadi
Çık nereye geliyim 😄
Çıktım gel 😃
piçe bak daga kaldırmıs kızı :D
bu kadar kolay mı seni azdırmak :D
Evet çok kolay harbiden 😂
burada şimdi herkes azdım diye sana yazacak :D
Her yazanı beğenmicem bazıları güzel yazamamış 😂
peki şu an ne durumdasın? :D
İyi durumdayım sen 😄
iyiden kastın? :D mm, hafif ıslanmaya meğilli mi? :D
Evet her şeye uygun Şu an 😄
her şeye dersen ama çok daha ilerisini anlarım bak :D
Çok daha ileride ne var 😄
ikimiz de bunu biliyoruz :D
Her şeye uygun derken sınırda dedim ıslanabilir de her an konuyu kapatabilir de demek mi bilmiyomuşuzzzz
ben de ondan bahsediyordum ki tam :p sen ne anlamıştın? :D çok ayıp, aklın nerelerde senin öyle :p
He he çevir 😂
olmadı mı? çeviremedim mi :D
Olmadı 😄
bir daha deneyebilirim şansımı :D
Dene bakalım
buradaki yorumlar etkiledi mi seni hiç? :D azgınlığa sebep oldu mu? :D
Yok başka konulara geldik sen yokken 😄
nerelere saptı konu? :D
Azdım. Şimdi çok mu azdın? . as. das. d
Azdım lafı mı tahrik ediyor?
offf bende fena azgınmmm bu günlerde :)
Yasaklardan oluyor o