Beklediğinizi bulabildiniz mi?

Sevisiyorduk bakilenoldugumu biliyordu oral yaparken parmağını soktuğunu fark ettim hemen kalktım biraz kan var sonra bana adet oldun dedi ben anlamadım tabi bir daha yanasmadim ayrıldık sonra evlendim kan yok eşim Allah tan iyi biriydi herhangi bir şey sormadı beni rencide etmedi ama benim içim içimi yedi hep... Kim vurduya gitti gibi oldu ne yazık ki..
Yorumları göremiyorum artık bilginize.
Merhabalar,
Tüm sorularımdaki yorumların altındaki yorumlara olumlu veyahut olumsuz tüm yorumları kaldırıyorum.
Nedenini soracak olursanız, kimseye kimsenin rahatsızlık vermesini iyi ya da kötü eleştiriye maruz kalmaması gerektiğini düşünüyorum. Teşekkürler 🤗
Anladım bunu bizde sorunlarımız da yapabiliyor muyuz? Yoksa mod falanmisiniz
Talihsizlerdenim tam bir cinsel ilişki sayılmaz ön sevişme gibi bir şeydi ama cinselliğe benim için çok hızlı bir girişti yalan yok.
14 yaşındaydım hiç öpüşmemiştim ilişkilerim hep arkadaşlık olarak kalan doğru düzgün bir ilişkisi olmayan bir kızdım.
Ve oc 20 yaşındaki kuzenim bize geldiğinde yalnızken beni öptü o zamanlar bunu iğrenç bulamıyordum tabi ama onun aklı başındaydı.
Neyse ilk öpüşmem ilk dokunmam ilk soyunmam hepsi birkaç saatte ve gizli saklı korkarak oldu (annemgiller yan odadaydı. )
Ertesi gün yine aynı şekilde bir şey rica ediyodu yanına gidince lavabonun duvarında falan hiç unutmam travma gibi ya
o zamanlar cidden kuzen olayını iğrenc bulacak bilinçte değildim.
Sağol teyze oğlu cinselliğe bu kadar kötü bir giriş yapamazdım.
İnce penis sendromu
İdare eder
Cevap
35Cevap
Henüz yaşamadım, yaşarsam psikolojik olarak etkilenirim sanırım.
Öyle beklemiyodum penisi ince ve kısa gibi geldi hani bakınca öyle değil ideal bir penis ama icime girince zevk vermesi için daha kalın ve uzun olmasını isterdim ve hemen boşalmıstı beni hiç düşünmeden ustunu toparlamaya başladı bana mutlu olup olmadığımı zevke gelip gelmedigimi sormadı hic
Ben bu muymuş yaa gibi bir şey düşünmüştüm 😂😂 sonraki ilişkilerimde farkına varmıştım güzel olduğunu. Sorun ilk partnerimdeymiş meğerse. İlk tecrübenin kiminle yaşandığı gerçekten çok önemli...
Henüz yaşamadım. Ama umduğumu bulamama ya da yaşayamamaktan korkuyorum. Birinin vucuduma bana dokuncak olması, çıplak görcek olması düşüncesi de geriyor. 😅😕
İlkini en yakın arkadaşımla yaşadım alkollüydük falan ama çok yavaştı ve erken boşaldı daha uzun sürmesini ver sert olmasını beklerdim ama yine de iyiydi
Biraz stres vardı ama bir süre sonra geçti yani sorun olmadı
İlk cinsel ilişkim baya kötüydü, geç olmuştu beklenmedik anda sevişmeye başladık ama ereksiyon olamamıştım baya utanmıştım hatta zorlamıştım biraz kendimi uzun zaman geçince başarabilmiştim.
Girer girmez bosalmisti en basta hayal kirikligina ugradim ama devam edebildi o yuzden iyiydi yani,
Bu mu yani diye düşünmüştüm. Sıfır zevk, biraz acı vardı çok tuhaf hissetmiştim.
Elim ayağım titredi elini ilk dokunduğunda zaten beli olmuştu islandıgim utanmıştım 🤭
beklediğimden fazlasını buldum, o gün bugündür sevişirim:)
Okadar kısa sürede boşaldım ki çok utanmıştım. Şimdi o süreler çok çok uzadı tabiki ama ilk herzaman özeldir
İlki 37 yaşında bir kadında yaşamıştım o zamanlar 15 16 yaşlarında
heyecan merak acemilik hepsi vardı
kadın yönlendirdi ben uyguladım enerji dolu zamanlarım 😊
Güzel bir deneyimdi.. Beklentim seks yapmaktı ve buldum.. Kalite ve talepler, zaman ve tecrübeler ile artıyor :)
17 yaşında arkadaş ısrarıyla karhaneye gitmiştim, yarım saat bosalmadim diye karı imdat diye bağırıp odadan kovmuştu beni 😂😂😂😂
Diliği bulamamıştım yukarı kaydırdım aşağı kaydırdım bir baktım girmişim 😊 yaş 13 falan
Benden 8 yaş büyük bir hatunun doymazlığına şahit oldum ve sexin inceliklerini öğrendim.
Ne olduğunu bile anlamadan yaşanmış bir anlık bir iliskiydi
Ilk basta utandım bayağı... neyse ki evli bir bayandı bana herseyi o ogretti kocasi is seyahatinde olunca ara ara görmüştük okul bitene kadar
Acayip heyecan yapmıştım baya ateş basmıştı ama iyi gitti.👌
Bu yaştan sonra yaşarsam travma olur diye korkuyorum o yüzden yaşamak istemiyorum.
Hayalimdeki kadını hiç bir zaman bulamadım çünkü karşıma kim çıktıysa ya ruhsuz ya odun ya da işini bilmeyen biri denk geldi hep
Bir an bosalamicam sandim sonrası fiskiye dolu yagacakti tepemize😂😂
Bide türkiye seks konusunda afrika gibi derler yorumlara bak halı dösemis gibi döseyen doseyene doseten dosetene :) :)
İlk defa 15 yaşımda yaptım. Bitince çok ağladım 1-2 sene etkisinden çıkamadım.
Evet gençler burdan da anlaşılıyor ki kimse bakire degil boşuna evlenmek için bakire istemeyin.
Bağladı beni ayağımı elimi manyak 😂
Hazine bulmuş gibiydim avını avlamış aslan gibi kükreyerek parçaladım resmen saldırdım sertçe
İlk çok sert yapmışım. Malzeme de çok büyük. hastaneye zor yetiştik.
Beklediğimi bulamadım özgüven sınavıydı biraz da, başarıyla geçtim
Belgesel tadında film çektik.
Saniyeler içinde boşalmıştım çok kötü hissetmiştim
Ufak bir stres
Çok oldu hatirlamiyorum
Acayip utanmıştım. Ne yapacagı mı bilemedim. 😂
Vajinusmus oldum
Ah kendimi bir tuhaf hissettm😱😂
Hic yapamadim , yasarsam muhtemelen guzel olr
Çok acılıydı yarıda bıraktım
Heyecandan titremistim biraz 😊😊
Daha cinsel hayatım olmadı maalesef 😁😁
Kesinlikle hayır, aceleye geldi. 😝
Daha kimseyle yatmadım
Sendrom falan yaşamadım. Neyse onu yaptık.
erken bosalma endisem vardi😄
deliği bulamadım
çekinme ve utanma olabiliyor
Sendromsal bir şey olmadı.
Hala hiç birsey 😂0
Bacaklarımı açamıyodum😂
İlk ney dedin sen 😂
Yaşamadım daha
Utandım baya😊
Henüz yaşamadım
Zevk almadım
Yaşamadım