Çok kötü hissediyorum nerdeyse ağlayacağım. Anlatmaya çok utanıyorum ama lütfen biraz moral verin. Bu zamana kadar sevgilimle en az 7-8 kere anal seks yaptık. Bir kaç saat önce de yaptık ve hem uzun süre yaptık hem de içeri biraz zorladı. Sonrasında ışığı açtığımızda çarşafın kahverengi lekelerle kaplı olduğunu gördük. Elimiz de kokuyordu. O sırada anlamamıştım ama dışarı dışkı çıkmış.. Temizliğime dikkat eden birisiyim ama elimde olmadan bu oldu. Zaten temiz olmaya dikkat etmesem bu zamana kadar çoktan etrafın dışkı olduğunu görmüş olurduk ama bu sefer böyle bir şey olduğu için aşırı utanıyorum. Sevgilim de ilk başta biraz tepki verdi sonradan ben kötü hissettiğimi falan söyleyince de “takılma buna uyu” falan dedi. Sevdiğim insanın gözünde nasıl bir duruma düştüm ya inanamıyorum. Sizce bu durumu bir süre sonra unutur mu? Yoksa beni her gördüğünde bu olay mı aklına gelir? 😩😩
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendi kendime bunu deneyen biri olarak diyorum ki analda bulaşmama ihtimali yok. İster istemez bulaşıyo. Anlayışlı olmak lazım
Sen onun için zevk almadan anal yapıyosun daha ne yapasın? Prezervatifle yapması şart. Prezervatifsiz anal olmaz. Boşalma da çok riskli.210 Yorumla
Soran+1 yılKaç kere yaptık hiççç bulaşma da koku da olmadı ama bu sefer bayaaa kötü oldu
Cevap sahibi+1 yılOlabilir senin elinde olan bir durum değil ki sen napasın
Soran+1 yılTemizliğine dikkat et gibisinden şeyler söyledi o anki şokla o da ama bağırsaklarımı temizleyemem ya ne temizliği yapcam dışından
Cevap sahibi+1 yılLavmandan başka bir şey yapılmaz yabi youtube ta bakmıştım yok
2 3 gün öncesinden hafif gidalar yemek lazım mideyindinlendirmek için. Acı yememek gerek. O kadar biliyorum
Soran+1 yılLavman yapmak bağırsaktaki yararlı bakterileri öldürüyomuş zararlıymış diye duydum doğru mu biliyor musun?
Cevap sahibi+1 yılİlk kez senden duyuyorum valla
Soran+1 yılNe kadar doğru bilmiyorum ama duyduğumda bana mantıklı geldi :( zaten analla yeterince kendime zarar veriyorken lavmanla da zarar vermek istemem
Cevap sahibi+1 yılBen lavmanı suyla yapmıştım yani eczanelerde de satılanı varmıs ama bilmiyorum
Anal zararlı
Soran+1 yılNasil yaptigini anlatir misin? Ozelden yazcaktim da gizliden sormussun
Cevap sahibi+1 yılKızların yorumlarını beğendim iatersen beni ordan kolaylıkla bulabilirsin
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılErkek milleti midesizdir. Yaptığın yanlış. Bunu belliki sende farkındasın. Herkesin kendi hayatı bir bildiği vardır. Bu konuya takılma ilerde konuşur gülersiniz. İnsani bir durum. Nice absürt komik şey gelmiyor mu başımıza. Eee geçen günkü habertürk canlı yayınında hocalardan biri osurdu ülkece güldük. Geçer gider biraz zaman sadece
03 Yorumla
Soran+1 yılCanlı yayında osurmayı buna tercih ederdim 🤦🏻♀️
- +1 yıl
Abartıyorsun bence. Burda iki tarafta sorumlu olandan. Bu ilişkini etkilemez. Etkilşyorsa etkilenen tarafta sorun vardır. Koca koca insanlarız. İshal olunca bile gelebiliyor bu olay başımıza. Sen konuyu açma devam et hiç bişey olmamış gibi. Yok hükmünde say yani.
Soran+1 yılYa en yakın arkadaşım da abarttığımı bu kadar sorun etcek bir şey olmadığını falan söyledi ama ilk kez bu kadar utandığım için bu kadar sorun yaptım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
24Cevap
aşkım ben de bile okurken tramva oldu, umarım unutur
22 Yorumla
Soran+1 yılOfff umarım ya. Bir daha cinsel ilişki yaşamak istemiyorum şu an
- +1 yıl
Önce tuvalete gitmen gerekirdi
Anal sekste dışkı çikması oldukça normal nekadar temizlik yaparsan yap penis anüse girip çiktikça içeri hava basacaktır sonucu gaz çıkartma olur o esnada kaslar gerildiğinden kalan dışkıyı dısarı atacak ama sağlam bir temizlik istiyosan yazabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılAynennnnn öyle oldu çok yapınca gaz çıktığını farkettim o sırada ama dışkı çıktığını anlamadım. Sağlam temizlik nasıl olcak? Lavman yapmanın da zararlı olduğunu duymuştum zaten ben öyle pis bir şey yaşamadım diye dert etmemiştim ama şu an çok büyük bir sorun :/
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ne bekliyorsun ki yaptıgınız yer belli gül çıkcak hali yok
15 Yorumla
Soran+1 yılAma hiç bir şey çıkmasaydı daha iyi değil miydi?
Soran+1 yılOff öyle ama bu zamana kadar hiç böyle bir şey olmamıştı. Şimdi olunca çok telaşlandım
Soran+1 yılO da ilk başta şok oldu sonradan takılma buna falan dedi ama bilmiyorum nolcak artık
+1 yılMuhtemelen aklına gelir. Kendine güvenmiyorsan arkadan verme.
01 Yorumla
Soran+1 yılDefalarca yaptık tertemiz hiç bir şey olcağını düşünmüyodum ama olan oldu işte
+1 yılAnal ilişkiye girince ordan Gül çıkacak hali yok illaki dışkı çıkacak ve kadının elinde olan bişi değil
10 Yorumlaniye böyle iğrenç bir şey yapıyorsunuz ya tiksinçsiniz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsanlar kıçtan sıçıldığını bir türlü anlayamadı asırlardır
03 Yorumla
Soran+1 yılSıçtığını sevgilinin görmesine gerek yok ama?
Cevap sahibi+1 yılDemek istediğim oradan cinsel ilişkiye girmenin mantıklı hiçbir yanı yok pislik yani , görsün demedik lafı da en münasip yerden anlıyorsunuz alışkanlık yapmış sanırım
Soran+1 yılBen de böyle iğrenç şeyler yaşamaya çok meraklı değilim ama bakireyim ve o bozmak istemediğini söylüyor napabilirim
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal yer varken foseptik çukurunu deneseniz olacağı bu
00 Yorumla
+1 yılboşuna dememişler ak yolu varken bok yoluna girilmez :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. ya o fazla zorladığı için olmuş gayet normal takma
12 Yorumla
Soran+1 yılAma ben pismişim gibi laf yaptı ben napabilirdim ki
Cinsel Yaşam konusunda 593 cevap paylaştı. Beh ak, keşke uyusaydım
10 Yorumla
+1 yılÖn dururken neden arka hiç anlayamıyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de önü tercih ederim ama bazı sebeplerden dolayı bekaretimi bozmak istemiyor
Normal bu ak deligi duruken bok delgnde ne ararsnZ
16 Yorumla
Soran+1 yılBakireyim bozmak istemediğini söylüyor
Soran+1 yılDoğru. Bozmasını bu iğrençliklere tercih ederim
Soran+1 yılYok bozmaktan korkması ondan kaynaklı değil yaşımla alakalı
+1 yılİyi olmus b*ktan seylerle ugrasırsanız o olur
00 Yorumla
+1 yılYapan sonucuna katlanır
00 YorumlaSuç sende değil senin arkana göz dikende
00 Yorumla
+1 yılSende değil onda hata
00 Yorumla
+1 yılIyy iğrenç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılanal yapıyosunuz a q normal
00 Yorumla
+1 yılbence harika bişey sıkıntı etme
00 YorumlaUnutulmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki gözünde pis biri olarak mı kalırım ya. Önceden kaç kere yaptığımız halde hiç böyle bir şey yaşamamıştık. Yani ilkinde olmadı bu olay
Gizli Üye(30-35)+1 yılİshal mıydın?
01 Yorumla
Soran+1 yılDeğildim sonrasında oldum
Normal bişey
00 Yorumla
+1 yılOlsun severim devam ederim offf
02 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misin? Bırak devam etmeyi bir daha yapmak istemiyorum
- +1 yıl
Hyr ben anal çok severim bok olsa osursan da ben daha iyi yaparım orası öyle domal Mak nasil sence
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılanala karşıyım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltemiz giriş olmalı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem