Lütfen bir akıl verir misiniz, kız arkadaşım vibrator istiyor?

Arkadaşlar siteye 2 gün önce üye oldum saçma xper seviyesi yüzünden 200 den fazla görüş paylaştım seviyem artsın da bu soruyu sorabileyim diye. Benim için çok önemli lütfen doğru düzgün cevap verin.
.
Öncelikle kısa soru başlıkta, olayın ayrıntısı ise şöyle :
Kız arkadaşım 2-3 gün önce bir konuşmada benden ona vibrator almamı istedi cinsel hayatımızda bir değişiklik olur kelepçe falan da al dedi. şu an karantina yüzünden gittiği ailesinin evinden dönemiyor ve vibratör istemesinin sebebi olarak eliyle masturbasyon yapamadığını öne sürdü. Sexting yaparız arada ve sen elinle kendini tatmin edebiliyorsun ben edemiyorum dedi ancak şöyle bir durum var ki aldığım vibratörü her türlü eve gelince yani ben varken kullanacak. Ben varken neden ihtiyaç duysun ki? Aslında benim hiçbir sorunum yoktu ilk dediğinde tamam istersen dedim sadece. Ama ortak bir kız arkadaşımız var ve o nasıl kıskanmayacaksın vibratör senden daha fazla zevk verir ve ya artık seni istemezse dedi. Şimdi bu soru beni deli etmeye başladı. Ya artık beni istemezse? Ya ona yetmiyorsam?
Güncellemeler
+1 yıl
Birde şöyle bir durum var aslında beni ikna etti ve ben aldım birkaç birşey aliexpressten sipariş verdim. Siparişler arasında 2 adet titreşimli vibratör var fotoğraf atmam doğru olur mu bilmiyorum ama bir tanesi 3 başlıklı 1 tanesi pembe böyle çubuk gibi. Ve dün ağzını aradım gerçekçileri var onlardan ister misin diye evet gerçek penis gibi al titreşimsiz olsa da olur dedi. Üstelik bir de koyu renkli olsun dedi. Yani dün gerçekten soracaktım kendimi zor tuttum ben varken neden ihtiyaç duyuyorsun
Güncellemeler
+1 yıl
Acaba grup fantezisi mi var çünkü o gerçek penise benzeyen olduğunda yani ortamda 2 penis olacak bu hoşuna gittiği için mi istiyor bunu direk sorsam mı böyle kalbini de kırmak istemiyorum?
Lütfen bir akıl verir misiniz, kız arkadaşım vibrator istiyor?