Erkekler sekste cinsellikte neye dayanamaz, haz aldıkları karşı koyamayacakları o seks noktaları nelerdir, nelere dayanamaz asla hayır demezsiniz ve bunlar nelerdir? #nirhammm
Biz erkekleri mutlu eden, haz, zevk veren, çeken, tahrik eden hareketler, sahip olma hissini yükselten hareketlerdir. Kendinizi eşinize ne kadar çok ona ait olduğunuzu hissettirirseniz, size sahip olduğunu ne kadar çok hissettirirseniz, işte buna dayanamayız.
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
seks öncesi cilveli davetkar hareketler ve bakışlar. Seks esnasında ise en çabuk boşaldığım an kadın üstümde olduğu an oluyor. Kadın üstünde yılan gibi kıvırılıp kendinden geçince memintoları gözümün önünde sallanıp kafamı sıkıştırınca, inleme sesleri kulağıma dolunca ben zirveye çıkıyorum. O yüzden boşalacaksam hatunu üstüme alırım. Ama hatunu boşaltacaksam ben üste geçerim. Ben üstte olduğum zaman boşalmam baya zaman alıyor hatun orgazm oluyor bile 1,2 defa.
Bircogu kadinin yönlendirmesine katlanamaz. Kontrolde kendileri olmak ister. Birde eski sevgili sendromu var ki baska erkekleri düsündükleri zaman -Neden bu yarisa girerler anlamam- "olaydan" kopma durumlari olur
Zaten burda ki kızların hepsi Alexis Texas anasını satayım hepsine düşmeyen erkek yok 😀😀 anca gizliden takılıp sallıyosunuz yaptığınız başka da bisey yok. Beni de kimse görmese bende sallarım böyle doğru 😀😀😂
Yav he he inandirmak zorundasin demiyorum zaten. Ama eminim ki sende gerçekte 5 para etmez birisin gizliden böyle kendini tatmin edersin anca çok var senin gibi burda. Seni görsem eminim tükürmem bile bide köpek olacak diyo ahahhaa hadi sen kendini ve abazaları avut bu palavralarinla özgüvensiz biri için kimse köpek olmaz 😀😀
@AfiliYalnızzLıkk yakışıklı olsa içim yanmaz adı k op ek tırnağımin ucu olamazsın p iç senin ananı yogurtlayip mi si k tim ben hayırdır ne bu kuyruk acısı 😂
ben yatakta dinamik kadına dayanamam hareketli ve dinamik kadın inanılmazdır zekasını kullanan ve ne istediği hissettiren ve istediğini alan dişli bir kadın ve bu kadına sert ve tutkulu davranarak hırcınlık oluşturan ben
Burda net bir ölçü yoktur erkek yeri gelir bir gülüşe yeri gelir kaşlarını çatışına bazen yürüşüne bazen oturuşu na yeterki gözüne kestirsin ama bende genel olarak bakışına gözler kalbin aynasıdır 😘
Bende o yazmıyor onu her halde soru sahibi yapabiliyor bende şikayet et kısmı var cidden bak dediğine basınca şikayet et kısmı geliyor senin dediğin gözükmüyor
Seni engelliyorum bir daha yorumunu görmicem, bana yorumlarımı kaldır diyorsun ama sen yorumları kaldırmıyorsun soru sorup nick arama nasıl yapılır diye ajancılık oynuyorsun utanmalısın bence profilinde gördüm, görüş yazacaktım ama sapık ruhlu olduğunu öğrenince vazgeçtim
Onu senin kullanıcı adını uygulamadan arama yapılmıyor başka türlü yapılıyor mu diye sordum ilki pembe diye nick vardı ya o sandım senin hesabını o yüzden de o soruyu sordum
Benimle ne işin var senin, ben seninle konuşmak istemiyorum artık yazma bana git başka birine yapış bir de hesabımı bulmak için soru sormuşsun ben de aptal gibi yazdım buraya nickimi Seni engellicem yorumuna cevap vermezsem bil ki seni engelledim ve mesajını görmediğim için tamam
Dayanmak isteyen bir insan her şeye dayanabilir. Dayanılmazlık diye bir şey yok. Canım istemiyorsa istemiyordur ve benim keyfim dışında hiçbir şey bunu değiştiremez.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Oralla boşaldıktan sonra testislerin yalanması uçuruyor
Hic bir kelimeye gerek yol cidden soyledik 100 de 100 dogru kadın ictenlikle sana dokunurken ya da sen de ona dokunun icten gelen bir haz yok mu o varsa kesinlikle doğru kiaiyle seks yapiliyor cidden bende eklemek istedim işte 🥰🙈
Hareketli ve altta kalmayan kadınlar her zaman çekici gelir. Benden daha güçsüz birinin beni ele geçirmeside oldukça etkileyici. Güzel oral yapan ve davetkar kadında dayanılmazdır.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hiç bir erkek orala dayanamaz ama öyle her oral yapana değil tabi yapmasını bilene 😉