Merhaba ben 25 yaşındayım. İlişki yürütmek istediğim erkekler yaşlarımız dolayısıyla doğal olarak cinsel ilişki yaşamak istiyor. İyi eğitimli de biriyim ancak bu tabuyu aşamıyorum. Hayatımda çok problem olmaya başladı, bunu yenmek için neler yapabilirim?
Seni gerçekten seven biri bunu evlilikten önce istemez minvalinde yorum yapmazsanız sevinirim.
Seni gerçekten seven biri bunu evlilikten önce istemez minvalinde yorum yapmazsanız sevinirim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhaba!
Bu tabu sizin tek başınıza oluşturduğunuz bir olgu değil. Ailenizin dünya görüşü, sosyokültürel yapınız, büyüdüğünüz çevre, ev ortamı ve inançlarınız bu tabunun oluşmasında çok büyük etkenlerdir.
Çocukluk ve ergenlikte karşı cinsle ilgili oluşan bakış açınız gibi bir çok etmen sizin cinsel beraberlikteki bekaret tabunuzun oluşmasında rol oynar. Ayrıca bizim toplumumuzda özellikle kadın büyütülürken kızlık zarı ve evlilik olgusu sürekli vurgulanarak bilinçaltı oluşumları sağlanır. Evliliği garanti olarak göstermek, öncesinde ilişki yaşamayı da namus ile ilgili bir eksiklik olarak görmelerini sağlar.
Bunları da göz önünde bulundurarak neler yapacağınız ile ilgili, öncelikle; kendinize dönerek sizi en çok cinsel ilişki yaşamaktan alıkoyan sebepleri maddeler halinde ve 1-10 arasında bir puanlama yaparak belirleyin.
Daha sonra bu belirlediğiniz sebeplerin zihninize giriş hikayesini, cinselliğiniz üzerinde blokaj olarak duruşunun hikayesini zihninizde oluşturun ve her bir madde için oluşturduğunuz bu hikayeleri belirli aralıklarla okuyarak bilincinizde sizin yazdığınız ve olmasını istediğiniz yeni bilincinizi oluşturmaya başlayın.
Bu arada mastürbasyon yapmanızı da öneririm. Sizin için bu yolda çözüm aracı bir katalizör vazifesi görecektir.