En ideal pozisyon hangisidir?

Misyoner Pozisyonu
Bu pozisyonda kadın yatakta uzanmıştır. Kadının altına yani sırt bölgesine bir yastık konur. Erkek ise tıpkı yüz yüze de olduğu gibi kadına yaklaşır ve cinsel birleşmeyi sağlar. Özellikle kadın tarafından sevilen ve tercih edilen bir seks pozisyonudur. Sebebi ise zaten zor olan orgazmın en rahat gerçekleştiği pozisyonlardan birisidir. Bunun yanı sıra erkekler tarafından da sevilir, çünkü cinsel birleşmenin bir erkek için en kolay ve rahat olduğu seks pozisyonudur...
yatakta yüz üstü yat göbeğinin altına bir yastık al sert olsun. ve Erkeğin üstüne yatacak içindeyken zıplamayacak sadece kıvranarak ileri geri dans edecek temas hiç kopmayacak. bu şekilde sürekli en hassas yerine temas etmiş olacak. Ama her erkek buna dayanamaz biraz sıkması lazım dişini :)
Genelde kadınların çoğu misyoner pozisyonunda g noktası orgazmına ulaşıyor, kadın üstte pozisyonları da g noktasını uyardığı bir gerçek özellikle kovboy pozisyonunda sıkça rastlamışlığım var fakat bu kişiden kişiye değişkenlik gösterebilir.
Doggy ve kontrolün kadında olduğu pozisyonlar
Cevap
62Cevap
Penisin şekliyle doğrudan alakalıdır. Yukarı ve aşağı doğru eğimli penisler ve düz penisler vardır. Yukarı eğimli penisler benim de dahil olduğum grubu temsil ederler ve bu grup için g noktasını en iyi stimüle edebilecekleri pozisyonlar yüz yüze sevişilen pozisyonlardır. Örneğin cowgirl, misyoner, kucakta vs.
Aşağı eğimli penisler için ise kadının sırtının dönük olduğu pozisyonlar en elverişli olanlardır. Doggy ve türevleri, reverse cowgirl vs.
Düz penisliler en şanssız ve en şanslı gruptur. Çünkü doğal bir şekilde g noktasına erişemezler. Ama tekniklerini geliştirerek her türlü pozisyonda g noktasını stimüle etmeyi öğrenebilirler.
Bu kişiden kişiye değişir. Bunun için terapistler var. Önerdikleri ilk şey; partnerinizle birlikte tamamen çıplak yatağa uzanın ve ellerinizi vücutlarınızda gezdirerek birbirinizin G noktasını / noktalarını keşfedin. Bu hamle daha sonra dudaklarla yapılıyor. O kadar ilginç sonuçlar var ki şaşırırsınız. Koltuk altından, ayak parmağından, yanağından, alnından vs vs bir çok kişinin belki daha önce hiç duymadığı noktalardan olağanüstü haz alan ve tahrik olan insanlar var.
Doggy, cowgirl, scissors ve parmak ya da dildo destekli oral seks
Erkek geriye doğru çekilirken penisin kafasının değdiği her pozisyon işin aslı. Bunun için düz gir çık yerine hafif elipsler çizmek yeri ve zamanına göre çok daha iyi sonuçlar verebiliyo. Bazen de erkeğin klitoral bölgesini tetiklemek gerekiyo o zaman reverse cow girl etkili baya. Bizim g noktamızım g. tumuzde olması ise hep beni üzmüştür...
Doggy büyük ihtimalle kadınların bir çoğunda öyle çünkü en çok orgazma ulaşılan pozisyondur
Büyük ihtimalle dediğine göre bakiresin?
Haydar dümen gibisin çikoo 😀😀
Misyonerde iyi olur ama giren seyin dimdik olmasi lazim yani kendi kendine ust duvara baski yapacak sekilde yukariya kalkabilmeli. Yoksa standart duz halde istedii kadar buyuk olsun orayi kasiyamiyorsunuz. Illa yukari dogru cekecek kadar erekte olmak gerekiyor.
Ben şu sekilde ulasiyorum kadin sirtüstü ve bacaklari omuzlarina kadar yaslayip direk civileme deilde yani aleti altdan gobege dogru duvara surterek girmek g noktasina sürterek girmek oynamak kadini hem cok ıslatiyo hem de cok fazla titretiyo kafasinda cablandiramiyan varsa deneyebilirim 🤣
Bence bacak omza ya, ben en çok onda keyif alıyorum
👍
O pozisyonda erkeğe çok iş düşer iyi yapması şart
@ÇikolataGibiÇocuk yapıyor demek ki
O zaman şanalısın :) kocan mı sevgilin mi?
@ÇikolataGibiÇocuk sevgilim
Bacak omuzda seven gördüm ilk defa 😂
Ooo
Doggy ve cowgirl pozisyonu.. G noktası orgazmı dediğin, vajinal orgazm için sadece pozisyon yeterli olmayacaktır. G noktasını uyarmak için güçlü ve hızlı olmak gerekiyor. ;)
Klitoral orgazmdan çok uzak ve çok farklıdır.
dogg sytle klitorisin uyarılması sonucu orgazmın yaşandığı yakın bir pozisyondur,, ama ben pozisyondan önce vajinaya oral yaparak klitorisi emerek daha güzel orgazm olacagına eminim çok denedim, çünkü, boşalma sonucu partnerimin titremesini görmeye bayılıyorum,,
Valla herkez ilginç ilginç pozisyon isimleri yazmış hiçbirini bilmiyorum ilk defa duyuyorum bildiğimiz bir kuru düzen karıyı güzelce domaltıp belini bastırıp kalçalarını iyice dışarı çıkartocaksın ikincisi se erkek yerde sırt üstü uzancak kadın aynı şekilde kendimi ganırtarak adamın üstünde zıplıycak mevzu budur bu arada erkek alttan da çalışabilir seriye bağlayacak şekilde duruma göre değişir orası farklı konu
Ciwgirl pozisyonu elbette..Çünkü o pozisyonda hem klitoris hem g noktası penisin tüm baskısını ve surtmesini hisseder.. Ayrıca kadın o pozisyonda penisi istediği gibi kullanır.. Birde erkegin kalcalardan tutup aşağıya bastırması uyarılması katlar.
G noktası top noktadır, bir nevi cinsel ilişkinin keyif ve kalitesi ile ödüllendirilen bir duygusal şölendir. Yeter ki sabır ve sevgi ile önce ilişkiyi isteyip ardından o ana hazır olduktan dakikalar sonra gelen o ahengi yaşamamız.
Haz alınan bütün notlar bence
Misyoner ama kadın belinin altına yastık koyacak öyle bacaklarını ayıracak sonra erkek allah ne verdiyse girecek 🙈
Yeni seviştiğin belli
Hiç sevişmedim desem 🙈
Tahmin ettim de dile getirmek istemedim senin dediğin o pozisyonda bangır bangır bağırırsın ayrıca g noktasına en iyi penisin dokunduğu pozisyon kadının kucakta ve üstte olduğu pozisyon 😉
Neden dile getirmedin öyleyse ve ayrıca neden bangır bangır bağırırım anlamadım
Yanlış tahmin olur diye nedenine gelince yaşamadın ve yaşayınca senin tarif ettiğin gibi olursa durum başka
Çok mu acı olur 😣😟
İçine girene bağlı ve erkeğin deneyimine yaş kaç senin
20 neden
Senin kaç
Evdesin sanırım okumuyorsun çok kapalı ve hayal perest konuştun ondan sordum profildeki yaş doğru benim fake değil hesabım
Ne alaka bunları nerden uydurdunuz bir dkda
Sadece tahmin ayrıca hamile kalacağı zaman yastık konur misyoner de ters misyoner de konursa daha iyi olur
Aman ya valla sıktın beni amca içim şişti gidem de biraz evlilik programı izliyem
Amca mı yuhh kendince laf mı soktun bakire 😏git izle
O nasıl bir yorum yapmaktır insanin aklını alıyorsun @gizliüye
Ulan ne kadinlar var be benim hanima oyle yapmaya calisinca altimdan kaciyor hic bir seye gelemiuor kiskaniyorum sizleri
@kırlak2828 😘
@Gamzelicocuk93 yine mi sen be ya 😄
Gerçekten seni tanımak istiyorum ya valla bak çok ciddiyim
Gerek yok teşekkür ederim 😊
Valla ya bir konuşalım en azindan
Korkma yemem seni 😀
Belli olur mu canım kırt diye ısırırsın belki 🙈
Yapmam yapmam sen istemedikçe yapmam 😀
En azından konuşalım ya
Bu kadar mı korkuttum sizi ya 😀😀😀😀
Sapık mısın sen nesin senden niye korkayım burdan kız mı düşürmek istiyorsun sen amacın ne senin
Ya konuşmak istemek ne zamandan beri sapıklık oldu ki onu anlamadım
Ben seni tanımıyom ki niye konuşim önce onu söyle
Hem senle ne konuşcam seks mi ayrıca konuştuğum biri var ve tipim değilsin
Tamam istemiyorsan canın sağolsun
@gokselinho 🙄
Hey gizli kahraman ne oldu?
Ooo
Oooo derken
@Gamzelicocuk93 kıza dedim saba değil
@Gamzelicocuk93 ne diyon sen ya 🙄
Hem sen de kimsin @baharaydogdu zilli
Yazmayın artık daaa bildirim manyağına döndüm
Sen kime zilli diyon ya edebini tak
Soruyu soran şahıs sen ne diyorsun inu de bana. Yine mi sen diyerek neyi kast ediyorsun ayrica arkadasa zilli demissin nereden bilelim asil senin zilli olmadığını
seninle bu iş yapılır
Bunun için yazılmış bir Bence vardı ama bulamadım. G noktasına baskı uygulayacak pozisyonlar yeterli
En fazla uyarım cowgirl pozisyonunda gerçekleşir. İkinci olarak bosy surfing pozisyonu gelir. Son olarak da kadının poposunun altına yastık koyup yükselterek uygulanacak misyoner pozisyonudur
G noktası belli bir bölgede bulunmaz , kişiden kişiye göre değişiklik gösterir.
Zira G noktası orgazmı için özel bir pozisyonun varlığı söz konusu değildir.
domaltıp gelmesi ama bir yandan boynunu dudaklarını öpecek bir de misyoner
Sen nasıl bişeysin ya süpersin 😍
Herkes kafadan atmış eminim sordugunuz sorunun inceligini bilmeden yazanlar var
türk kadını genetik olarak yamuk vajinaya sahip olduğu için misyoner türk kadınında en idealidir
Kesinlikle doggy style'dır fakat farklı yapılmalıdır. Partnerinizin beli bükülmeli ve biraz sert olunmalıdır kolları geriye doğru tutulup kilitlenmeli ve birleşim sağlanırken boynundan öpülmelidir.
G noktası diye bir yer bolge alan , tıbbi ve anatomik olarak yok. Bu bir şehir efsanesi sadece
Doggy olabilir bacak omza olabilir ya da direkt oral ile olabilir
Test edip onaylanmış tecrübelerle sabit en ideal pozizyon doggy dir
Üstte olduğu pozisyon.
Degil
bence benim yorumu bir bak ve dene haklısın diyeceksin
Yanlis hanımefendi doggy pozizyonu ideal sonuc verir
Kadınım kucakta olup ileri geri sürtünmesi her türlü orgazmı aynı anda yaşatıyor bence
Peki ya erkeklerde hangisi 😬
Doggy olabilir kadınlar doggye dayanamaz. Bir de halk arasında misyoner diye geçen pozisyon da güzel bir etki bırakabilir.
Yine mi sen derken demek ki seninle yine polemige girmisiz belli 😂😂
G noktasının varlığı hala bir şehir efsanesi değil miydi?
Ben konuya g noktası kadın vajinasında nerededir bunu göstererek girmek istiyorum.
Video paylaştım uzun uzun yazdım ilk cümlesi gelmiş sadece.
g noktasını aramak yerıne partnerımın kesfedılmemıs noktalarında gezınmeyı yeglerım g noktasına odaklanmamak gereklı kesıf yapmak hem kendım hemde partnerım ıcın daha eglencelı ve zevklı
Üzerine oturmalı o zıplarken erkek göğüslerini yalamalı g noktası otomatik bulunur 😉
kadının sırtüstü yattığı ve bacaklarını karnına kadar çekip kabak gibi açtığı pozisyon :)
dogg kesinlikle ve kiz ustte olmali icinde hisetmesi icin uygun agirlik var ve kivranirken tan icine aliyor
Kadınlar daha iyi bilir çoğuda doogy diyor. Peki sen :)
G noktanızı bilmeyenlerle oluyorsunuz bilene cevap bile yok
En çok deneyimlediklerim cowgirl, doggy ve bacak omza 😍😋
Doggy pozisyonu ile G noktasına daha çok temas saglaniyor
Doggy demişler ama yanlış 😁✋🏻
doggystyle ve kucağa oturma
Yine benim, tam bilmediğim yerden çıktı
Yumuşak ğ noktası olur mu
Resimdeki pozisyon harika
Kadınnn agzima oturup vakumlamam
Kadınlar için Misyoner...
Sen söyle uzman sensin
Doggy ve bacak omza pozisyonu