Heyecanlı hale getirmek için neler yapıyorsunuz?

Heyecana biraz renk, biraz farklı pozisyon hatta evin farklı yerlerinde yapmak da fayda var. Fanteziler yaratmaya özen göstererek tutku ve şehveti yakalayabiliriz ;)
Monotonluktan kurtulmak ilk şarttır. Sürekli yeniliklere açık olmak gerekli. Çiftler öncelikle birbirini tanımalı, ne istediğini bilmeliler. Daha sonra bu sınırlar çerçevesinde fanteziler, oyunlar geliştirmek suretiyle heyecan katabilirler. Sürekli yatak odası yerine evin farklı yerlerinde ilişkiye girmek bile bire hareketlilik kazandıracaktır.
Cevap
49Cevap
Sevişmeyi daha uzun tutup yapacağım hamlelere odaklanmasini isterim bunlari gözlerim kapali bir sekilde yapmayi tercih ederim ;)
gammeoff45 anan cok sevmişki boyle bir piçç cikartmis her kiza sulaniyon ya
Daha uzun süre oral yapıyorum,
Ve özel yerleri bol bol yalıyorum.
Sonra vagina dudaklarında bol bol sürttürerek daha fazla haz almasını sağlıyorum
Çiftler sevişsin, ben olamadım onlar mutlu olsun..
Neyse ben mantı yemeye gideyim...
Ben demek Heyecan demek zaten. Kural Yok Sınır Yok. Üstüne birde Prof. bir Shibari Rigger Olunca Bol İpli Bağlamalı bir yaşam çıkıyor ortaya
Hep gel yatağa yat işini bitir tamam olmuyor tabi farklı mekanlar lazım, pozisyon zenginliği ve değişik kıyafetler her zaman ateşi körükler.
Gözler eller bağlı küçük bir buz parçasını vucudunda gezdirmek her kadını cildirtir
ne kandil ne virüs ne hergün ölümler umurlarında değil cinsellikte cinsellik pes
Anlatılmaz yaşanır ama :) küçük bir seneryo yazın kendinize ona göre oynayın ve yaşayın :)
Cinsel sohbet ya da içerikler
Vaayy toprağım
Bendensin
Elleri kemerle bagliyoruz veya boyundan kemerle. tutuyoruz harika zevkli
Kim O Slave Merak ettim :)
Yeni oyunlar ve farklı mekanlar😈
Tamamen akışına bırakıyorum her seferinde ilk sefermiş gibi yeni heyecanlar almaya çalışıyorum
Seks sırasında onun tahmin edemeyeceği hamleler yaparak özellikle ön sevişmeyi uzun tutarak fanteziler yaparak heyecanlı hale getiriyorum 😊😉
Değişik roller ve fanteziler devreye girer. Ve monotonluktan kurtulmanın en önemli etkeni mekanı değiştirmektir.
Şimdi nasıl seks yaptığımı mı anlatayım yoksa
Üzeri kapalı nasıl metodlar denediğimi mi?
Bağlıyorum fantazi urunlerini kullaniyorum bayafa bir eğlenceli oluyo bide masaj yapiyorum önceki. meslegim. masörlüktü
İlk günlerdeki gibi fırsat buldukça sevişmeyi denemeli
başlangıç öncesi kışkırtıcı mesaj ya da cümleler
acele etmeyip kıvrandırarak azdırmak
cilveli hareketler
Virüslü taklidi yapıyorum acayip heyecanlı oluyor sjdjsf
planlı seks yapmam degısık yerlerde degısık mekanlarda ınsanların oldugu yerlerde gorunmeden gızlıce yapmak yeterınce heyecanlı oluyor
Sevişmek zaten heycanli bunu ufak giysilerle başka seylerle daha heycanli hale getirile bilir
Biraz argo konuşuyorum genelde çoğu kadının hoşuna gider
Aktif bir cinsel hayatım yok
Karşılıklı sınırları zorlamadan, hikayeler anlatırdım.
Rakı içiyorum biraz rahatlayın sonra gelsin heyecanlı dakikalar 😍
Değişik yerler
Değişik zevkler
Deniyorum
Grup yaptığım oluyor
Genelde sınırlı kalıyor
Güzel bir duş başta. Sonrasında romantik bir ortam
Çeşitli fantaziler hayal edip uygulayabilirsiniz.
Parmakları kullanırım
Mobile legends oynuyorum oynuyorum
Kırbaç ve kelepçe sevişmeyi hatsafaya çıkarır
dama çıkıp damda sevişyoruz
Hiç seks yapmadım yazılar çok garip geliyor
Farklı mekan ve korumasız ilişki 😎
Deisik fanteziler ve geciktiriciler oldukca etkili
Farklı mekânlar kesinlikle
Artık içine al beni gerçekten al beni içine
Cuckold fantezisi uygulamak en iyisi
Nutella show başlasın mı?
Site kız erkek jony sins kaynıyo😂😂