Konu sekse geldiği an zevkte sınır tanımayan bir partner, sınırsızca yaşattığı her zevkle kendine hayran bıraktırır. Sınırlarda takılı kalmak kişileri birbirinden uzaklaştırır. Daha da kötüsü ilişkinin kopmasına neden olur. Peki siz yatakta sınırsız mısınız, yoksa kuralcı mı? #beyazorkidem😘
Sınırları olanlar da mı varmış :D Onlar bir zahmet evlerden ırak. Tutkuya sınır çizilebilir mi? Alınacak hazzın, iliklere kadar yayılacak, benliği kaplayacak ateşin miktarı kurallarla belirlenebilir mi? Ateş ne kadar harlanırsa yani sınır ne kadar yoksa tutkunun alevi de bir o kadar iyi yakar.
Sekste o olmaz bu olmaz diyenler Beni kesinlikle soğutuyor bazıları yok Oral sevmem bazıları anal sevmem dediği zaman direk hemen seksi bitiriyorum devam etmiyorum seksi sınır koyarsan Ne tadı kalır ve zevk alır ne de heyecanı kalır her şey olmalı sekste her şey Hiçbir sınır hiçbir ta bul hiçbir aykırılık olmadan her şeyi sınırsızca yaşamalı
Isırıklar, şaplaklar, iç çamaşırlarının yırtılarak çıkarılması, dudaklarının arasında volkanlar patlatan bir kadın, sınırsızlığıyla erkeğini kendine hayran bıraktırır.
Bazı şeyler var ne fantazisini ne de gerçegini istemem.⚡Öte yandan bazı şeyler var ki fantazi de çiftleri uçurabilir yaşanacak zevki katlayabilir bunları da gerçekte değil fantazi de isterim.💫konuşurak heyecan ve canlılık adına fanazilerimiz de özgür olabiliriz.💣 Kısaca İnsan sevdiğine zarar vermez ve en çok sevdiğine kayıtsız kalamaz. Belli başlı şeyler haricinde Sınırsız ve kuralsız olmayı severim.Çünkü çiftlerin birbirine teslimiyetinden daha güzel bir şey olamaz.🙆♀️💦🔥
Grup hariç her şeyi kabul ederim. Grup dışında sınırım yoktur. Yatak odası farklı bir dünyadır sınırlara gerek yoktur. Kostümler, oyuncaklar zevki doruklara çıkarmak için vardır👅 amacım zevk almak neden kendimi kısıtlayayım ki💋
Hatun neyden hoşlanıyor? Bakarım duruma göre. Makinaya delici ucumu takmalı darbeye mi almalı düşünürüm. Romantik yavaş ritimli kırılgan bir okşayış mı yoksa yarın yokmuş gibi duvardan duvara bir serzeniş mi olacağını düşünürüm sonra eyleme geçer üçlük atışları fazla zorlamaz seri ikiliklerle puan almaya bakarım.
Ben planlı programlı iş yapıp zevkini kaçırmam asla. Bu seks oyuncaklarindan da nefret ederim. Eziyet edeceksem çarparım suratına tokati ya da uzatıp ayağımı basarim boynuna nefesini keser kıpkırmızı yaparım zaten. Ne gerek var kelepceymis kirbacmis vs. Hikâye.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Tesettürlü bir kadınım ancak eşim bdsm seviyor it köpek yaptım onu
Sınava girmiyoruz, vajinaya giriyoruz.. bir kuralım olduğu söylenemez. Asla bencillik yapmam, karşı tarafın hakkını vererek yapmaya özen gösteririm. Çok süper miyim değil miyim karşı tarafın bileceği bir şey olur tabi ama çok güzel geçer.
Yatakta sınır tanımam değişik fantezilerim çok olur özellikle yatak odasına bağlı kalarak sevişmeyi sevmem heycan olsun diye güvenli mekanlarda olduğum olmuştur grup olmadığı sürece herseye razıyım
Sınırsızımdır, kız arkadaşımda öyle. Zaman zaman erotik shoplardan farklı şeyler satın alarak renk dahi katıyoruz. Orası bizim özel bölgemiz o yüzden sınır yoktur.
Karsindaki kisinin istek arzularina hitap edecek tecrubeye sahip kisilerle yapilan sexste zaten sınır olmaz Partnerin sana hitap etmiyorsa istedigin kadar sınırsiz ol zevk alamazsin