Kuzenim bana teşhircilik yapıyor, nasıl ifşa edebilirim?

Kuzenim son 3-4 aydır bana teşhircilik yapıyor, karşı dairelerde oturuyoruz ve aileler çok sık görüşüyor. Kendisi ile bir muhabbetim yok, merhaba-merhaba sadece. Teşhircilikten kastığım ben ne zaman teyzemle konuşmak için onlara gitsem duşa giriyor ve sonra teyzem namaz kılmaya veya lavaboya gittiğinde, ben bir anlığına yanlız kalınca banyodan bornozunun önü tamamen açık penisi kalkmış bir biçimde karşıma çıkıyor. Göz göze gelince orada olduğumu bilmeden gelmiş gibi hiç bişi demeden direk gidiyor. 1-2 kaç kez bu olduktan sonra dikkat ettim ne zaman onlara gitsem duşa gidiyor, fakat genelde teyzemin yanında olduğum için yanlız kalmıyorum ve gösteremiyordu. Bu olanları bir kaç yakın arkadaşıma anlattığımda ciddiye bile almayıp komik buldular ve boşver senden yüz bulmaya çalışıyor bir süre sonra bırakır diye aptal bir fikir verince bende sinir olmama rağmen söylememe kararı aldım.

Fakat geçen hafta olan olay aşırı sinirimi bozdu. Üniversiteye hazırlanıyorum, bizim evde gün var misafir gelecek çok gürültü olacak diye onlara gittim, teyzem bana kendi anahtarını verdi. Bende anahtarla girmeme rağmen kasıtlı olarak gidip ona geldiğimi salonda
ders çalışacağımı söyledim ki, yine bilmiyorum ayağına denemesin diye. Evde yanlızdık ama artık göstermeye kalksa kasıt olduğu belli olacağı için yapamaz diye düşündüm. Sanırım aradan 1 saat geçti, bu da benim olduğum odaya gelip oturdu, sırtım dönük oturuyordum,
hiç dersimi bozmak bile istemediğim için dönüp bakmadım. Bir süre sonra çıkan seslerden şüphelendim, göz göze gelmemek için telefonun camından baktım ve başımdan aşşağı kaynar sular döküldü adeta. 1.5-2 metre arkamdaki koltuktaka penisini çıkarmış mastürbasyon yapıyordu. Gerçek anlamda dona kaldım, dönüp sen ne yapıyorsun şerefsiz demek istedim ama diyemedim. Bu kadar şerefsizce davranmasını beklemiyordum. Kapının yanında oturmasa direk kalkıp gidecektim ama göz göze gelmemek için bekledim. Aşırı sinirlenmeme rağmen bir türlü tepki veremedim. Sürekli 2 dakika daha yaparsa dönüp bağıracam falan diyordum ama bir türlü tepki gösteremedim. Bir de utanmadan arada inliyordu. Sonra işini bitirip hiç bişi demeden duşa gitti. Bir de koltukta kullanılmış peçete ve kremi de bırakmış.

Eve gelince sinirden akşama kadar odamda dört döndüm. En çok sinirlerimi bozan olay ise, hiçbir şey diyememek oldu, bu şerefsiz utanmadan arkamda mastürbasyon yapabildi, ben dönüp bir şey bile diyemedim ve bu sinirlerimi inanılmaz bozdu. Kendimi inanılmaz
pasif ve ezik hissettim. Eğer dönüp bağırıp çağırsabilsem bu kadar sinirlenmezdim fakat yapamadım. Bu olanları anlatsam yüksek ihtimal kimse inanmayacak. Annemlere inandırsam bile teyzemler inanmayacak ve iki aile arasında belki çok ciddi kavga çıkacak.
Bugün aklıma ifşa etme fikri geldi, bir daha böyle bir şey yapacağını biliyorum, nasıl ifşa edebilirim? Doğrudan telefon ile çekersem farkeder. İfşa etmek için fikir istiyorum her ne olursa, öyle bir ifşa etmek istiyorum ki, şüphe getirmeden yerin dibine girsin.
Güncellemeler
+1 yıl
Soruyu sorduktan sonra fazla uzun yazdığımı farkettim, içimi dökmek istedim adeta. Bir de belirtmeyi unutmuşum kuzenim benden 3 yaş büyük 21 yaşında. Zaten 13-14 yaşında çocuk olsa, onunla konuşup yaptığının ne kadar saygısızca olduğunu ve karşı tarafı ne kadar rahatsız
ettiğini söylerim, ama o yaşta birine bunları söylemek yüksek ihtimal daha da hoşuna gidecek sapık şerefsizin.
Kuzenim bana teşhircilik yapıyor, nasıl ifşa edebilirim?