Karantina başladı başlayalı evde olduğumuz için enerjisini de atamıyor bu yüzden sürekli birlikte olmak istiyor ama artık bıktım tahriş oluyorum canım yanmaya başladı. Eskiden geceleri yapardık her gün ama gün içinde dinlendiğim için zevk alırdım şimdi günde iki üç kez istiyor birlikte olmasak bile sürekli eli bir yerlerimde. Nasıl durdurabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
düzgün bir dilde söyle tarhiç olduğunu cidden çok acıyor yara olmak üzere diyebiliresin onu sadece blowjob yaparak rahatlatabilirsin anal da yapabilirsin ama senin biliceğin iş
bana yazarmsn detaylı konusalm ve sorununa cözüm bulalım
Bende öyle azgın oldum bekar olduğum halde bari eşin şanslı bırak seni ve kendini mutlu etsin sorun nerde burda
tahriş oluyorum bir de sürekli duş almak zorunda kalıyorum
Nasıl ya tahriş oluyorsun kaygan olmuyormu yaparken bir sorununmu var vajinanda
Hayır sorun yok ama dar olduğum için tahriş oluyorum
Kaç aylık evlisiniz ki halâ dar vajinan var genişlemedigine gore demek ki esinin penisinde sorun yani incecik şeyi var dimi
8 ay yok ben darım doktor öyle Sötledi
Doktor neden ve enson ne zaman gördü ki hem kac yaşındasın sen fiziğin nasıl ki bu kadar hala 8 ay olmuş birde
Burdamısın bişey soracaktım özelden
Ozelden yazamam. Üç ay önce gitmiştim eşim gitmemi istemişti acıyordu yaparken. Sonra dar olduğumu söyledi yapısal olarak doktor fiziğim normal zayıfım yani
Özel yazmıyorsan bu senaryoyu neden yazdin bu kadar uzatıyorsun evli kadın olsan erkeklerle böyle rahat yazmazsın bütün yorumlarını okudum pek rahatsın 😕
Gizli oldugum icin rahat olabilirmiyim acaba
Olamazsın gizli olmasan bile bir nickten ibaretsin pek bisey değişmiyor gizli sayılırsın yinede facebook veya whatsap profili gibi değil ki burdaki profiller neticede sen evli falan değilsin adım gibi eminim😕
Açarken ciltle ilgili birsey icin hemen açmıştım ismimle açmışım yani adımın soyadımın sessiz harfleriyle ama belli oluyor yinede. Evliyim olmasam neden buraya şikayetimi yazayım
Peki bu israrindan anladığım kadari ile evlisin inandım peki esin nerde bu saatte sen neden yaninda degilsin ayrica erkeklere dar olduğunu söylediğini eşin bilse sana olan azginligindan eser kalmaz biliyorsun degil mi senden nefret eder😕
Duşa girdi sonra uyudu ben kurabiye yapacaktım o iliskiye girmek istediği için kurabiyeyi uykum yok gece yaparım neyse dedim erteledim esimle ilgilendim sonra dustan sonra o uyu ben kurabiye yaptım onlar pişerken de buraya girdim yardım alabilmek icin. Zaten kapatıyorum sekmeyi bilmiyor ki yazdığımı
Peki bilse ne olursun kızar mı sana
Evet kızar kıskanç
Kaç yaşındasınız ikiniz
Ben 23 eşim 32
Bende 19 yaşındayım
"Kalın ve uzun penis olsun" diyen bir kadın cesur bir kişiliğe mi sahiptir? ↗
Bu soruma yorum yaparmisin
Yaptim
Soruma yorum yaptığın icin teşekkür ederim 😊
Benim hicbir bilgim yok ama azgınım sadece deneyimli karşı cinsteki deneyim birinden doğru bilgiler almak istiyorm sadece 😊
18 yaşında kızlara her anlamda hayatı öğreten olgun erkekler varken 18 yaşında erkeklere hayatı öğreten olgun kadınlar neden yok? ↗
Bu sorumun amacı bu😊
Bişey daha soracağım mesela
Sorabilirsin sonra cıkcam uykum geldide
Bana bu konularda bilgi verebilirmisin yarin sorduğum sorulara
Bende 23 yaşındayım hoşlandığım kışı 33 yasında sen Memnun musun yaş farkı sorun oluyor mu birde cinsellikte nasil yaş farkı belli oluyor mu
Hayır yaş farkı sorun olmuyor ama eşim tecrübeli ben ilk onla yaptım tecrübesinden dolayı farklı isteklerde bulunabiliyor alışma sürecin zor olabilir bir şey bilmiyosan eşin öğretiyor
Ne gibi istekler birde çocuk gibi görüyor mu seni benim ki öyle de
Yani mesela oral seks falan çok iyi yapmamı bekliyor kendi öyle alıştığı için bekarlıkta falan da cinselşik yaşadığı için. Evet bazen görüyor beni sevimli buluyor falan
Cok Cok sıkıntılı bir durumdasın ilişki hariç elinle halletsen ya da oral ile yetmezmi kocana
Kayganlaştırıcı jel kullan bence
Islanma sorunum yok sadece zorlandığı için tahriş oluyor
Bence yeterince ıslanmadığı için tahrik olur
Hayır ıslanıyorum ama dar olduğumdan
Ama ıslaklık olduğu sürece tahriş olduğunu ilk defa duydum
Ben normale göre darmısım doktor söylemişti gittiğimde nedenini sormuştum
Eşininkide normalden kalın sanırım ikisi bir araya gelince böyle birşey ortaya çıkıyor demek ki
Evet biraz oyle
Bende 4 yıllık evliyim benzer sorunlar yaşamıştık ama eşimin ıslaklılığının geçmesinden sebep.. mesaj atsana özelden devam edelim
Olmaz ozelden konusmuyorum
O zaman iyi eğlenceler görüşürüz :)
Çocuk olunca durur bence :D
Henüz düşünmüyoruz ki
Sende oralla çöz işi. Tahriş oldugunda al agzına
Oral yaparak rahatlayamıyor girmek istiyor
Suriye tayfasını anla
O deıl su parasıda artacak kanks ajajjs
Evet :D
Nufus patlayacak ben ona yanıyorum.
Yok yok korunuyoruz :D
Zor durması. Anlayıslı olursa durur
Dayanamıyorum diyip yalamaya başlıyor mecburen yapıyorum ben de yani
Yapıcak bısı yok o zaman. Devam
Maalesef :(
Sıkma canını bosver :)
Yok sıkmıyorum da bir işe dönseydi :D Günde bir iyiydi
Anlayıs lazım ama pek anlayıslı degıl anlasılan ;)
Evet azınca gözü bir şey görmüyor hatta bağırtınca zevk alıyor bazen isi bitince ozur diliyor
Kım zevk almazkı o halde.
Evet dogru
Her isteyen kısının hosuna gıder acıkcası
Anlat ona istemediyini canin acidigini
Söylüyorum ama durulmuyor
Ne soyleye bilrimki evden uzaklas bir iki gunluge
desene fatura kabarık sadfasdf
:D Haha
yemeğine şap koy
Aynı benn
Hahshd yazık ya
Yazık banaa