Flört, sevgili dönemin de cinsellik olmalı mı olsa sağlıklı mı olur yoksa sağlıksız mı olur? Bu flört dönemin de cinsellik ilişkiliyi kuvvetlendirir mi siz ne düş bu konu da, sizin için önemi var mı?
Flörtleşmek gerekiyor tabii ki olmadan ciddi ilişki aşamasına girişmek tam bir bilinmemezliğe doğru karanlıklar içerisinde ışıksız yol almaktan ibarettir. Tabiri caizse "test sürüşü" (bunu cinsel içerikli demiyorum sadece benzetme linçlemeyin hemen) gibi algıyla hareket etmek lazım. Karşınızdaki insanla biraz vakit geçireceksiniz ki tam tanıyamasanız bile aşağı yukarı fikir sahibi olacaksınız hakkında. Flört bunun için var her ne kadar günümüzde ön ilişki kavramını kabul görse de benim flörtleşme lügatım sayfa bin üç yüz kırk beş madde sekiz der ki; "Flört sevgili mertebesine yükselecek kişilerin geçiş açamasında birbirlerine karşılıklı güven, sadakat, sevgi ve saygı duygularını tam anlamıyla kavrama, yerinde görme ve öğreti durumuna getirme aşamasıdır."
Kendinize uygun karşı cinsi kaçıncı flört aşamasına bulursunuz bilinmez ama emin olmadan ciddi bir ilişkiye adım atmak risklidir bunu unutmayın.
Flört döneminde gerçekleştirilecek cinsellik ortamının sağlanması için öncelikle "aşırı güven" duygusu tesis edilmelidir. Ki çoğu kişi flörtten bir diğer evreye geçemeden sadece birbirlerini metalaştırıp, objeleştirip kullanırlar; günümüzde böyle gerçekleri görebilirsiniz kolayca. O yüzden cinsellik yaşanmamalıdır bana göre yani ben yaşamam en azından, ciddiyet yoksa asla bu birleşmeyi gerçekleştirmem.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
sevgilimle bazen evimde kalıyorduk yatıyorduk yapmıyorduk okşuyorduk birbirimizi sonra ikimizde istedik yaptık ama beraberiz ayrılmadık yüksek lisans yapıyor ailesiyle görüştük bitince olsun diyorlar biz aşığız ayrılamayız çok sık ilişkiye giriyoruz insanda dayanamıyor bekle okul bitsin
Flörtün oluş ve uygulanış şekline göre olacak bir durum.. Eğer evlilik düşüncesi yok ise kadın için kızlık zarının bir önemi yoksa cinsellik yaşanır.. Yoksa cinsellik yaşanmaz...Öpüşmenin ötesine gidilmez..
bence tabuları yıkıp insan kendi bedeni ne istiyosa onu yaşamalı,özellikle kadınlar bu kadına daha muzdarip beden onların ama onlardan başka herkesin söz hakkı olan bir toplumdayız
Bence her şey zamanı geldiğin de yaşanmalı. Çünkü vakitsiz yapılan şeyler pişmanlık doğurabiliyor. Örneklerini çok görüyoruz, hamile kalıpta, ilişkiye girdiği kişinin çocuğu istemediği.. O yüzden dikkatli olmak lazım diye düşünüyorum.
olmamalı, sonra piişman oluyoruz. her flört evlilikle sonuçlanmıyor çünkü. sonra da o böyle sevişiyordu bu neden böyle değil deyip sıkılıyoruz. akıl hep başkalarına gidiyo.
Eğer erkek ilk gunden seni yatağa atmaya çalışıyorsa sana hemen yanasiyorsa amac başka ama ilişki ilerledikçe ateşle barut o istek arzu sen istemesende olacak sevisme seks bağlarıniz güçlendirir
Bana yuz verirlerse kimseye bir sey demezdim normal karsilardim ama herkes beni tersledigi icin acisini cikariyom hakediyolar millete sapur supur bize yarabbi sukur aqq