+1 yılHırsızlığın büyüğü küçüğü olmaz buda o hesap 😉 ayrıca ek olarak tek gecelik 3 lü 4 lüde takılabilir , sorunun ucu acık 🤣🤣 şimdi burda affedenlere diyorum 1 kişi ile tek gecelik olduğu için afedersiniz , 3 4 kişi ile tek gecelik affetmezsiniz ama neticede tek gece 🤣🤣🤣 içiniz karışık anlaşılan
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAldatan kişiyi affeden biri tekrar aldatılmaya mahkumdur. Kaybetme ve düzgün birini bulamama korkusu, başka bir açıklaması olamaz. Bir daha olmayacağına inanmak isteyen insandır. Ama yanılır çünkü hep bir daha olur hatta bir daha daha daha. Sonunda kendine saygısını kaybeder karşısındakine saygısı zaten kalmaz bir daha affedemez ve mutlu son. Ben asla affetmem "bazı durumların affı yoktur."
Aldatmak densizliği asla cici gösterilemez şuursuzluk içeren bir kavramdır bana göre. Varyasyon arayıp "tek gecelik" diye nitelendirmek hiçbir şeyi değiştirmez üstelik. Aldatmanın her türlüsü aynı aciziyeti, duyarsızlığı ve basitliği içerisinde barındırır. Tekrarı olmaması demek onu cici göstermez normal bir şeymiş gibi lanse etmenizi gerektirmez.
İlişki dahilinde aldatmayı meşru görmek "kişinin özsaygıdan yoksun" olduğunun en büyük göstergesidir. Karşınızda hali hazırda ilişki sürdürdüğünüz insanın hissiyatlarını görmezden gelip kalbini kırmak pahasına onu hiçe saymak sağlıklı bir durum değildir. Aldatmanın bahanesi falan olamaz sebep arayanların temel sorunu bizzati "doymak bilmeyen maymun iştahları" olsa gerek. Aldatmak insanı ucuzlatır sadakatsizliğini beyan etmesine zemin hazırlar. Karşı cinsinizin duygularını sırf kendi tatminkarlığınız açısından suistimal ediyorsanız kişilik problemleriyle karşı karşıyasınız. Heyecan aramak diye bir durum söz konusu olamaz eğer ki gözünüz sürekli dışarda flörtöz bir kişiyseniz "ciddi ilişkiler" kurmayacaksınız. Günü birlik yaşayacaksınız hayatı buna rağmen birlikteliğinizde aldatma eğilimine girip "heyecan" saçmalığını kabul kılınabilir göstermeye çalışıyorsanız maalesef gerçeli değildir. Aldatmanın cinsiyeti yok yapan her kim olursa olsun "karakter yoksunu" sıfatını layıkıyla taşır. Ayrılmak seven insan için aldatmaktan daha şereflice ve olgun bir eylemdir.369 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar güzel anlatılabilirdi tebrikler harfi harfine katılıyorum..
- +1 yıl
@Blackberry77 Teşekkür ediyorum sağ olun.
- +1 yıl
Tüm yazını okudum buradan gurur kibir fışkırıyor insanlar nedense hep yaptıklarının tersini söyler empati diye bir deyim var sözlükten açın okuyun
Aldatmak aldatılmak sebepleri unutma aldatılan aldatan kadar suçludur. - +1 yıl
👏🏻Çok iyi anlatmışsın
- +1 yıl
@miss_beautiful anlatıyorum ama kimse anlamıyor
- +1 yıl
Sana değil yorumlayana dedim. Senin gibilere lafım bile yok.
- +1 yıl
@Mustafa571yucel burdaki kendini haklı çıkarma uğraşın taktire şayan ama hakı çıkamazsın çünkü sende aldatıyorsan karakter yoksunlarındansın ki böyle bir yorumun altını bunu yazman gülüç gerçekten
- +1 yıl
Idealistce yazilmis hayatin realitesiyle kesinlikle bagdasmayan bir manifesto:))))
- 1 yıl
@Mustafa571yucel Mustafa sen haklısın ama alem sığ ve sığır. Öğretilmiş kalıpların dışına ancak gerçekten sorgulayan, hayata at gözlüğüyle bakmayan, özgür zihinler çıkabilir.
Aldatma olayı tıpkı buzdağının tepesi gibi gerisi olan bir sürecin sonucudur. Sadece sonuca bakıp yargı dağıtmak boş kafaların harcıdır.
+1 yılAldatmak kafada başlar. Ve büyüğü, küçüğü yoktur. İnsan seviyorsa iki şeyi asla yapmaz. Ağlatmaz ve aldatmaz. çünkü aldatmak insan onuruna, ağlatmak ise insan yüreğine yapılmış en çirkin saldırıdır. Sevmiyorsalar gitsinler , soğuduysalar gitsinler, istemiyorsalar gitsinler. Ama aldatmasınlar be. Hani böyle bir şerefsizliği kimse hak etmez. Nazım Hikmet'in bile yere göğe sığdıramadığı piraye'sini defalarca aldatmasından sonra 21. Yüzyılın insanlarının sevebileceğine inanmıyorum.
50 Yorumla
+1 yılTek gecelik de yapsa yıllarca da yapsa beni derinden yaralar. Yaşayacağım üzüntüyü hiçe sayıp bunu yapabilmesi onu hayatımdan silmemi kolaylaştırır sadece.
60 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
197Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. hayır etmem. yani öyle böyle aklımı alıcak sevicem hatunu ki anca öyle. hani taparcasına. ama sanmıyorum. ergen yaşlarda olsa hani belki olabilitesi vardı ama artık olgunlastık. kadınım demişim o baskasıyla gönül rizasıyla olmus neresinden tutucam bunu. ona nasıl bakıcam tekrar. ben mi eksik kaldım dicem ona mı üzüleyim. bilmiyom poktan durum. affetsem tekrarı olur mu bu korkuyu sürekli yaşamakmı. ha diyelim olmadı bundan mutlu mu olurum. karıyı bir dk yanlız bırakmama paranoyası mı olusur. bence bir hanfendiye cidden hiç yakısmayan bir eylem. bu arada bence sadece penis vajina girmesi olayı da değildir ihanet. neyse ya corona günlerinde boşverelim
10 Yorumla
+1 yılSevgilimse hayır. Kocamsa çocuklarımız varsa uzun yıllar bir birliktelik varsa bilemem. Adamdan ayrılmayı geçtim kurşuna dizip adam tutup dövdürtmekten aldatmaya ya da affetmeye kadar çok geniş bir skalam var ne yapacağımı kestiremiyorum. Yaşamadan bilinmez. Allah yaşatmasın.
31 Yorumla- +1 yıl
Neden
Gizli Üye(36-45)+1 yılolayın kalitesizliğinden dolayı daha çok nefret de dolabilir. düşünsene uğruna çok şey verdiğin biri çükünün k/kukusunu keyfine dünyanın en büyük düşüncesizliklerinden birini yapmış. aldatılmanın affedilir bir yanı yok ister tek gecelik olsun ister faklı olsun
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 616 cevap paylaştı.
+1 yılAldatmanıın cinsiyeti ve bahanesi olamaz.
https://www.youtube.com/embed/RkLo1lzQuDQ
Hiç bir şekilde kabul etmem. Dokunamam iğrenirim artık. Şekli sıfatı ve sayısı ne olursa olsun Aldatmak aldatmaktır.
"Tek gece olması" bir şeyi değiştirmez.40 Yorumla
+1 yılArkadaşlar bir ilişkinin aldatılma olayında aldatan kadar aldatılanda suçludur neden diyeceksiniz
1 evde kocanızla şakalaşmayı bırakmayın
2 kocanızla cilveleşmeyi bırakmayın
3 kocanızla küs kalmayın
4 kocanızla ayrı yatmayın
5 kocanızın sevdigi sizin sevmedikleriniz olsada kocanızın istediklerini yapın
6 kocanızla haftada en az 3 gün ve saatlerce sevişin artık yeter dedirtin
7 lütfen temiz ilişkiye girin vs vs vs
Anlayacagınız kocanızın ORUSPUSU OLUNKİ dışarıdaki düdüt! muamelelerine özenmesinler
aynı şekilde erkeklerde eşlerine nazik davransınlar çiçek alsınlar bir yere en azından çay içmeye onun hoşlanacagı şeyleri yapsınlar en önemliside kadınlarınızın ailelerine saygı gösterin çünkü kadınlar kocalarını hep babaları gibi görmek ister şevkat merhamet ister222 Yorumla- +1 yıl
Mustafa arkadaşım çok yanlış düşünüyorsun, Aldatma bir seçimdir aldatmayı seçmek için herhangi birşeyi bahane ya da mazeret göstermek kesinlikle kabul edilemez. Madem partnerin ile sorunların var ise oturup konuşarak hallediceksin düzelmiyor ise ayrılacaksın sonra ne halt edersen et. Kesinlikle aldatılanın burada suçu olduğunu düşünmüyorum.
- +1 yıl
- +1 yıl
@Mustafa571yucel hiç bir şey aldatmayı haklı çıkartmaz bu sekilde düşünmen çok yanlış. Hele
5. Madde ye hiç katılmıyorum sen sevmediğin bir yemegi başkasının hatrına tiksinerek yer misin?
Aldatmak aklından geçiyorsa ilişki sonlandırılır ne halt yersen yersin. Boşanamıyorum bilmem neydi acizlerin işi. Karşındaki insana saygın olmalı. - +1 yıl
@minikhırçınkedi
Helal olsun 👏🏻👏🏻👏🏻 - +1 yıl
@minikhırçınkedi orada yazılan 5 madde evliligin uzun yıllar sürmesinde enbüyük sebeplerdir belliki evli degil ve feminis bir kafa yapın var sana birşey anlatamam sen seni alkışlayanlarla muhatap ol ben gerçekleri söylüyorum
- +1 yıl
@minikhırçınkedi zaman öyle olduki akşam surat yapsan sabah boşanmaya gidiyor insanlar bir birlerinizin sevmedigi huyları sevmediginiz müddetce evlilikler yürümez
- +1 yıl
@Mustafa571yucel
Mustafa kardeşim, öncelikle @minikhırçınkedi Bayan feministçe bir tavır sergilemedi lütfen haksızlık etmeyelim ona, 2. si yukarıda yazdıklarına katılıyorum bu zamanda evet en ufak birşeyden nem kapıp ayrılmaya gidiyor yanlış. Tabiki ilişkilerde iki tarafta özverili ve dirençli olacak yoksa ona sevgi denmez zaten. Sadece demek istediğim şuki yeterince özverili olup ilişkiyi uzun süre ayakta tutmaya çalışılmasına rağmen olmuyor ise ayrılırsın biter gider, hiçbir şey aldatmak için sebep değildir... - +1 yıl
@Mustafa571yucel evli olup olmamak bir bahene değil senin dediğin ayranım dökülmesin hesabı hem kurulu düzenim bozulmasın hemde dısarda aldatayım. Her gece başını vicdanın rahat bir şekilde o yastığa koyabiliyorsan sorun yok. Karşında bir insan var evlisin senin bütün derdini sıkıntını çekiyor her şeyini yapıyor ama sen acizce arkadasın iş ceviriyorsun. Madem duygularını yaşamaya düşkünsün bosan ver kadına nafakayı, elalem ne der laflarını koy bir tarafa dilediğini yap.. Sadece erkek açısından söylemiyorum kadın da yapsa aynı gözümde ona değer veren onun için çabalayan bir erkek karşısında arkadan iş cevirmek acizliktir. Uzun süre evli olmak aldatacagın anlamına gelmez. Sen her gün su içiyorsun. Su dan bıkınca bu gun de suya şeker-tuz atıp içeyim mi diyorsun. Bazı şeyler de öyle olmayınca olmuyor. Olanla yetinmelisin
Aldatanların haklı hiç bir tarafı yok. - +1 yıl
@minikhırçınkedi anlaşılan bu konu azayacak ben yine görüşlerimin arkasındayım herzaman dedigim gibi aldatılan aldatılan kadar suçludur bunu ileride anlayacagınızı ümüt ediyorum
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@Mustafa571yucel bekara boşamak kolay diye bir şey yok evlenmek kadar boşanmakta gayet normal doğal bir şey anlaşamadığını fikir ayrılığı yaşadığını anladığın zaman uzatmanın yüz yüze bakmanın zorlamanın manası yok. Her şeyin bir vakti ömrü var bitmiş bir pili saate ne kadar takarsan tak sana aynı noktayı gösterir bir hayrı dokunmaz değişmez. Ya pili değiştireceksin ya da saatten vazgeçeceksin.. Başka açıklaması yok. Iyi günlerr. ✋
- +1 yıl
@minikhırçınkedi canım biz saatten vazgeçmişiz artık sanada iygünler birgün bu yazdıklarım aklına gelecek ve nekadar haklı pldugumu anlayacaksın
- +1 yıl
@Functionk senin egon tavan yapmış egolu insanlara muhattap bile alınmamalı yapmış oldugun hakaretleri 2 katı sana iyade ediyorum birdaha benimle muhatap olma çünkü muhatap lınmayacak kadar zavallı birisisin
- +1 yıl
balistik 9mm çeliğin 1500 bar sıcaklıkta işlenmesiyle kovaları h5 karbon barutlu sanat eseri olan glock mermisiyle onu şakaklarından vurup çelik kovandan dolayı mermi temasında simetrik bir şekilde parçalanıp.. mermi temasının 200 km lik kuvvetle itki yaptığı için kafa tası içinde oluşan yüksek hidrojen ve kalori yüzünden beyninin ve gözlerinin yere akması sorun değilse tabiki affedilir...
20 Yorumla
+1 yılBazen değişiklik gerekir sıkıntı yok her gece olmasında 😜😜😜
129 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
İşte empatinin kıralı 👏👏👏
- +1 yıl
@Mustafa571yucel teşekkürler 😇 😇 😇
- +1 yıl
Bak soruya yazmış oldugum cevap sence haklımıyım haksızmı
Arkadaşlar bir ilişkinin aldatılma olayında aldatan kadar aldatılanda suçludur neden diyeceksiniz
1 evde kocanızla şakalaşmayı bırakmayın
2 kocanızla cilveleşmeyi bırakmayın
3 kocanızla küs kalmayın
4 kocanızla ayrı yatmayın
5 kocanızın sevdigi sizin sevmedikleriniz olsada kocanızın istediklerini yapın
6 kocanızla haftada en az 3 gün ve saatlerce sevişin artık yeter dedirtin
7 lütfen temiz ilişkiye girin vs vs vs
Anlayacagınız kocanızın ORUSPUSU OLUNKİ dışarıdaki düdüt! muamelelerine özenmesinler
aynı şekilde erkeklerde eşlerine nazik davransınlar çiçek alsınlar bir yere en azından çay içmeye onun hoşlanacagı şeyleri yapsınlar en önemliside kadınlarınızın ailelerine saygı gösterin çünkü kadınlar kocalarını hep babaları gibi görmek ister şevkat merhamet ister - +1 yıl
@Mustafa571yucel böyle kadın böyle erkek olmak için çok aşık olmak gerek biliyırsunuzdur muhtemelen 😇😇😇
- +1 yıl
Bizde zaten hep imkansızları hayal ediyoruz aslında piyasada var fakat hiç kimse bir birine denk gelmiyor hep zıt birleşim erkek iyiyse kadın kötü kadın iyiyse erkek kötü malesef
- +1 yıl
@Mustafa571yucel malesef öyle ve iki kişi birbirini bulduğundada zaten geç olmuş oluyor ikisinden birisi evli oluyor biz imkansız aşklar inin yaratılmışız ☹️
+1 yılHayır. Ama duruma kişiye göre bağlı. Ve nasıl öğrendiyime. Kendisi gelip böyle sarhoştum böyle böyle oldu ve kötü bir zamanımızda olduysa kavgalıyken ara vermişken felan. büyük kavga sonrası düşünülen bilinir zaten hiçkimse hemen affettim demez biraz süründürürsün
21 YorumlaNeden tek gecelik olunca bir kereden bir şey olmaz kafasına mı girmek gerekiyor? Ama bence bir kereden de bir şey olur ki defalarca aldatmaktan farkı da olduğunu düşünmüyorum. Hiçbir ihaneti affetmem. Bana da bahane olur ayrılmak için djdjd
52 Yorumla- +1 yıl
Nedne
- +1 yıl
@Duygusuzkızz bence affeder öyle gözüküyor
- Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yıltek gecelik erkek değilim ki, tek gecelik ihaneti kabul edeyim.. ihanet her yerde aynıdır.. ister 24 saat ister 2 dakika.. bir öpüşmekle , bir yatağa girmek arasında bir fark yok..
50 Yorumla
+1 yılaffederim
60 Yorumla
+1 yılTek gecelikler yüzünden mikroplar çoğaldı... Adam gibi evlenin zinadan uzak durun... duramıyorsanız adam gibi sevgili edinin sürekli onunla olun... teşekkürler.
40 Yorumla
+1 yılkonuşurum, neden aldattı, bende eksik olan şey ne, duygusallık mı, cinsellik mi?
buna göre hareket ederim.413 Yorumla- +1 yıl
Akılll İşte
- +1 yıl
medeni ce
- +1 yıl
@denizada01 akıl varsa ve bir insan onu kullanıyorsa aynı zamanda medenidir de
- +1 yıl
ayakta alkışlıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
- +1 yıl
Bnce en iyi cevap
- +1 yıl
@Duygusuzkızz teşekkür ederim, Samimi düşüncemi paylaştım
- +1 yıl
@denizada01 teşekkür ederim
- +1 yıl
@sınırsızherkonuda teşekkür ederim
- +1 yıl
@iSLaNDBaZaR teşekkür ederim
- +1 yıl
Sizi ekledim sanırım. Cevaplarınızı sürekli okumak için oldu mu kontrol eder misniz
- +1 yıl
@Duygusuzkızz tabiki.
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
200 aşkın yorumların içinde empati kurabilen birkaç kişiden birisisin 👏👏👏
+1 yılIkincisine mahal vermiş oluyoruz. Karaktersizler çünkü. Bir kere yapan bir daha yapar. Ayrıca aldatan insanın en başta kendisine saygısı olduğunu düşünmüyorum. Böyle bir insanla koskoca bir hayat nasıl geçer.
20 Yorumla
+1 yılŞu soruya gelen görüşlere hayran olmamak elde değil...
Biri demiş: içeriğe göre değişir...
Biri demiş: detaya göre değişir...
Konusu içeriği detayı ne olursa olsun aldatma eylemi görülüyorsa affetmek ahmaklıktır..
Ayrıca son olarak
Aldatan ayrı affeden ayrı karaktersizdir.. .00 YorumlaAldatan biri bir anlık duygu boşluğu ya da sinir ile hata yapmış olsa bile, aldatan biri tekrar aldatır ve devamıda gelir, bunun aksini hiçbir kimse kanıtlayamaz. Aldatan kişilerin 90% nında Nemfomani hastalığı bulunmaktadır. Şahsen böyle bir tecrübem oldu Allah kimseyi böyle insanlarla karşılaştırmasın.
00 Yorumla
+1 yılAffetmem. Yaparken düşünmemiş umursamamış madem neden affedeyim!
60 Yorumla
+1 yılBu nasıl soru ya zil takıp oynarız bir de üstüne şerbet döktürürüz 😂
40 YorumlaBunun tek geceliliği ya da fazlası yoktur. İhanet , ihanettir. Böyle hassas bir konu da yapilan tek yanlış bile ilişkiyi çöpe atar , güven falan da bırakmaz.
20 Yorumlaİhanetin tek geceliği veya devamlılığı fark etmez her türlü ihanettir ve maalesef affedilmez bu kadın için olsun erkek için olsun düşünüyorum bazen başıma gelirse ne olur diye herhalde rezil olmasın diye aramızda anlaşıp hızlı bir şekilde ayrılırım yok ısrarcı olursa rezil rüsva ederim ailesine karşı
10 Yorumla
+1 yılEvlilik disi her tur cinsel iliskiyi zina kabul ediyorum desem, yeterli bir cevap olmaz mi? :) Iki cinse de durustluk ve iyi ahlaklilik erdemleri bahsedilmis, kullanmalari icin...
511 Yorumla- +1 yıl
👏🏻👏🏻👏🏻
- +1 yıl
Eksileyen ş. de kim biliyor musunuz? Zinaya karşı olmamı eleştiren eski erkek arkadaşım yine de buraya kadar takip edip üye oldu ve bana her cevabımda ve sorduğum her soruda cevaplayanlara eksi veriyor :D İşte; riyakar erkek modeli. Hem yapmayanı eleştir, hem de ardından i. t gibi sürün! :D O eksileyen ellerin kırılsın (zaten karpal tünel hastası) Burada da rumuzu yeşilin İngilizcesiyle bilimsel bir sıfatın birleşimi. ;) Ha... n Sab... r tüm kadın üyeleri uyaralım bu kişiye karşı, Yar. Doç. sıfatını hak etmeyen biridir.
- +1 yıl
Hanım efendi sizin görüşlerinize saygım sonsuz 👍🏻
- +1 yıl
@rızıo Yapan sadece erkek değil sonuçta, izin veren kadın. "Evli erkek bana yazıyoooo ayy ben şahaneyim" diyorsa zaten o kadından da hayır gelmez. Ama, evli olduğunu saklayan erkek çok. Eskiden nüfus cüzdanında yazıyordu medeni durum, artık yazmıyor da... Zina, evliye de bekara da kadına da erkeğe de haramdır. Haramlığını kabul eden ne yaparsa yapsın ama benden talep ederse tek yapacağım, o anda onu postalamak olur. Aldatmak ne kelime hem? Kandırmak değil mi?
- +1 yıl
- +1 yıl
Tek saniyelik ihaneti bile affetmem. Beni düşünmeyeni düşünmem.
50 YorumlaBence tek gecelik ya da anlık ilişkiyi söylememli.. çünkü önemsiz ama söylendindikten sonra hiç birşey aynı olmaz
30 Yorumla
+1 yılİhanetin tek gecelik iki geceliği mi var ihanet ihanettir bir gece diyipte masumlastirilamaz
40 YorumlaBüyük konuşmak istemiyorum ama affedeceğimi zannetmiyorum. İhanet ihanettir. Tek geceliğini falan anlamam ben.
50 Yorumla
+1 yılHayır affetmem. Böyle bir şey yaşanırsa sonu boşanmayla biter. Düşüncesi bile korkunç
40 Yorumla
+1 yılBir kere seni aldatmasına izin verirsen sürekli aldatır o yüzden ihanetin affı olmaz bunu o da yapsa böyledir bende yapsam böyledir...
20 Yorumla
+1 yıl
Bilmem ki..
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 593 cevap paylaştı. Sevgili ilişkisiyse isterse bin gecelik olsun, anası babası dert etsin banane. Evlilikten bahsediyosan teneşir paklar.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAffettim eşimi devami geldi yillarca en son dayanamadim bende aldattım kusura bakmasın artık 🤷
105 Yorumla- +1 yıl
Şu an ne durumdasin pekii
- +1 yıl
Evliliğiniz devam ediyor mu peki?
Cevap sahibi+1 yıl@aşklazım00050 evliyim hala bilmiyor ki yediğim haltı
Cevap sahibi+1 yıl@Denizay4848 evliyim hala
+1 yılHerkes hayor demiş herkes bal gibide susup oturuyor.Çok az kişi bunun için boşanıyor bu bir gerçek.
62 Yorumla
+1 yılHaberim olursa zihinsel olarak aldatilmayi bile kabul etmem.
30 Yorumla
+1 yılHayır ihanetin TEK i çok u olmaz benden başkasına Tutku duydu tenine dokundu içine girdikten sonra bir kere olmuş defalarca olmuş farketmez ayrıca şu bir gerçek herhangi birşey bir defa olurda bu bir kapıdır ve ikincisi daha kolay olur
10 Yorumla
+1 yılOldu... askim sarhostum hatirlamiyorum yok askim ya sonucta sarhossun mahalleyi bindirseydin !
30 Yorumla
+1 yılBunun tek geceliği, çok geceliği olmaz. İhanet, ihanettir. Affetmem.
30 Yorumla
+1 yılİhanet edenin bir daha etmeyeceğinin garantisi yok. O yüzden ben affetmem. Ki affettiğini düşün karşı tarafı onu her gördüğünde o ihanet aklına gelecektir. Böyle de hayat çekilmez ilişki yürümez.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılTeki, çifti, üçü, beşi mi olur böyle şeyin Allah aşkına? Elbette affedilmez.
22 Yorumla- +1 yıl
@Edarella, iyi misin? :-)
- +1 yıl
@Edarella iyi değilsin.
+1 yılİhanetin tek seferliği ya da sürekli olmasını hiçbir şekilde affetmem.
20 Yorumla
+1 yılihanet ihanettir gecesi gündüzü uzunu kısası olmaz.
20 YorumlaKadini affetmem ama bir kadin bana teklif etse onuda affetmem
20 YorumlaNah affederim...
Affediyorsam eğer o ilişki aşk ilişkisi değildir40 Yorumlabu şuna benzer bırını cekıp vuruyorsun sona hakıme zaten sılahımda tek mermı vardı bırdaha olmayacak dıyorsun pekı bu senın bırını öldürdüğün gercegını degıstırırmı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Detaylara göre fikrim değişebilir...
Bu ihanetteki payım
İhanetten sonraki ilişkimize olan bakışı
İhaneti ben mi yakaladım yoksa o mu itiraf etti
Neden ihanet ettiği... vs10 Yorumla
+1 yılİhanet sonuçta sevgiye saygı duyulmayan ya da hiç olmayan ama var gibi görünen sevgisizlik göstergesi olduğu için tek ve çok fark etmez. Affetmek etmemek Allah'ın takdiri olduğu için sadece hayatımdan silmek daha doğru bir karar olacaktır.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılİhanetin büyüğü küçüğü olmaz ihanet ihanettir gerek tek gecelik gereken sürekli ihanete uğrayan bir kişi ihanet eden kişi tarafından sürekli ihanete uğrar o yüzden affetmem
10 Yorumla İhanetin tek gecesi çift gecesi olmaz.
Affetmem.10 Yorumla
+1 yılTaviz verirsen devamı gelir... Herşeyden önce sağlığımı tehlikeye attığı için öğrendiğim anda bitirirdim.
20 Yorumla
+1 yılİhanetin nedeni olmaz bedeli olur ihanet kesinlikle affedilmemeli.
40 YorumlaTek gecelik nedir? İhanet, ihanettir. İster tek gece ister 20 gece olsun. Affetmem. Sizler de affetmeyin derim. Sevdiğiniz adamın/kadının esiri olmayın!!
00 Yorumla
+1 yılihanetin hiçbir türlüsü affedilmez yakalandığın yerde affedilirsen birdaha yaparsın bir daha yaprsın sonu gelmez yakalanmadan ne yapıyosan yap
10 Yorumla
+1 yılİhanet cümlesini yumuşatamayız... İhanete uğramışız demektir. Tek gece değil, tek saniyesi bile iğrençtir
20 Yorumlaİhanetin tek geceliği olmaz ihanet ihanettir.
100 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDuygusal bir bag olmadigina inanirsam onu once surundurur iyi bir ders verir sonra affederim
50 YorumlaAfettiğin tek gecelik, affından dolayı sana 100 gecelik olarak döner...
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBak bilsem ki dünyadaki tek kız o kalmış yine affetmem ihaneti asla never
30 Yorumla
+1 yılIhanet ihanettir tek gecelik ya da degil! Ve affeden her salak ihanete yeniden ugrayacaktir ve hak ediyordur!
10 YorumlaKabul etmezdim başta etsem sonrası gelir zamanla kaldıramaz bir insna
20 YorumlaTek gecede ihaneti affeden daha sapkın olmasına fırsatı eliyle verir.
30 Yorumla
+1 yılAldatma olayını sınıflandırmak çok saçma. Sanaldan bile olsa ihanet ihanettir
30 Yorumla
+1 yılTek geceliği affedersin iki gecelik olur, üç gecelik olur. Devamı gelir affedip kendimi üzemem
20 Yorumla- Devamını Gör (265)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat