• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Cinsel Yaşam

Tek gecelik ihaneti affeder misiniz?

TheLondoner
TheLondoner Takip Et
Yoda Yaş: 28
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
116
Beğen
Paylaş
Takip Et
17 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Phantaso87
    Phantaso87 Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 65%
    +1 yıl

Hırsızlığın büyüğü küçüğü olmaz buda o hesap 😉 ayrıca ek olarak tek gecelik 3 lü 4 lüde takılabilir , sorunun ucu acık 🤣🤣 şimdi burda affedenlere diyorum 1 kişi ile tek gecelik olduğu için afedersiniz , 3 4 kişi ile tek gecelik affetmezsiniz ama neticede tek gece 🤣🤣🤣 içiniz karışık anlaşılan

3
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• ВедьмакГеральт
    ВедьмакГеральт Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 86%
    +1 yıl

Aldatan kişiyi affeden biri tekrar aldatılmaya mahkumdur. Kaybetme ve düzgün birini bulamama korkusu, başka bir açıklaması olamaz. Bir daha olmayacağına inanmak isteyen insandır. Ama yanılır çünkü hep bir daha olur hatta bir daha daha daha. Sonunda kendine saygısını kaybeder karşısındakine saygısı zaten kalmaz bir daha affedemez ve mutlu son. Ben asla affetmem "bazı durumların affı yoktur."

Aldatmak densizliği asla cici gösterilemez şuursuzluk içeren bir kavramdır bana göre. Varyasyon arayıp "tek gecelik" diye nitelendirmek hiçbir şeyi değiştirmez üstelik. Aldatmanın her türlüsü aynı aciziyeti, duyarsızlığı ve basitliği içerisinde barındırır. Tekrarı olmaması demek onu cici göstermez normal bir şeymiş gibi lanse etmenizi gerektirmez.

İlişki dahilinde aldatmayı meşru görmek "kişinin özsaygıdan yoksun" olduğunun en büyük göstergesidir. Karşınızda hali hazırda ilişki sürdürdüğünüz insanın hissiyatlarını görmezden gelip kalbini kırmak pahasına onu hiçe saymak sağlıklı bir durum değildir. Aldatmanın bahanesi falan olamaz sebep arayanların temel sorunu bizzati "doymak bilmeyen maymun iştahları" olsa gerek. Aldatmak insanı ucuzlatır sadakatsizliğini beyan etmesine zemin hazırlar. Karşı cinsinizin duygularını sırf kendi tatminkarlığınız açısından suistimal ediyorsanız kişilik problemleriyle karşı karşıyasınız. Heyecan aramak diye bir durum söz konusu olamaz eğer ki gözünüz sürekli dışarda flörtöz bir kişiyseniz "ciddi ilişkiler" kurmayacaksınız. Günü birlik yaşayacaksınız hayatı buna rağmen birlikteliğinizde aldatma eğilimine girip "heyecan" saçmalığını kabul kılınabilir göstermeye çalışıyorsanız maalesef gerçeli değildir. Aldatmanın cinsiyeti yok yapan her kim olursa olsun "karakter yoksunu" sıfatını layıkıyla taşır. Ayrılmak seven insan için aldatmaktan daha şereflice ve olgun bir eylemdir.

36
    9 Yorumla
    • Blackberry77
      Blackberry77
      +1 yıl

Bu kadar güzel anlatılabilirdi tebrikler harfi harfine katılıyorum..

Yorumla
    • ВедьмакГеральт
      ВедьмакГеральт
      +1 yıl

@Blackberry77 Teşekkür ediyorum sağ olun.

Yorumla
    • Mustafa571yucel
      Mustafa571yucel
      +1 yıl

Tüm yazını okudum buradan gurur kibir fışkırıyor insanlar nedense hep yaptıklarının tersini söyler empati diye bir deyim var sözlükten açın okuyun
      Aldatmak aldatılmak sebepleri unutma aldatılan aldatan kadar suçludur.

Yorumla
    • miss_beautiful
      miss_beautiful
      +1 yıl

👏🏻Çok iyi anlatmışsın

Yorumla
    • Mustafa571yucel
      Mustafa571yucel
      +1 yıl

@miss_beautiful anlatıyorum ama kimse anlamıyor

Yorumla
    • miss_beautiful
      miss_beautiful
      +1 yıl

Sana değil yorumlayana dedim. Senin gibilere lafım bile yok.

Yorumla
    • nehirkaya12
      nehirkaya12
      +1 yıl

@Mustafa571yucel burdaki kendini haklı çıkarma uğraşın taktire şayan ama hakı çıkamazsın çünkü sende aldatıyorsan karakter yoksunlarındansın ki böyle bir yorumun altını bunu yazman gülüç gerçekten

Yorumla
    • Zincirsiz34
      Zincirsiz34
      +1 yıl

Idealistce yazilmis hayatin realitesiyle kesinlikle bagdasmayan bir manifesto:))))

Yorumla
    • aerolite
      aerolite
      1 yıl

@Mustafa571yucel Mustafa sen haklısın ama alem sığ ve sığır. Öğretilmiş kalıpların dışına ancak gerçekten sorgulayan, hayata at gözlüğüyle bakmayan, özgür zihinler çıkabilir.
      Aldatma olayı tıpkı buzdağının tepesi gibi gerisi olan bir sürecin sonucudur. Sadece sonuca bakıp yargı dağıtmak boş kafaların harcıdır.

Yorumla
  • NickBitmiş
    NickBitmiş Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl

Aldatmak kafada başlar. Ve büyüğü, küçüğü yoktur. İnsan seviyorsa iki şeyi asla yapmaz. Ağlatmaz ve aldatmaz. çünkü aldatmak insan onuruna, ağlatmak ise insan yüreğine yapılmış en çirkin saldırıdır. Sevmiyorsalar gitsinler , soğuduysalar gitsinler, istemiyorsalar gitsinler. Ama aldatmasınlar be. Hani böyle bir şerefsizliği kimse hak etmez. Nazım Hikmet'in bile yere göğe sığdıramadığı piraye'sini defalarca aldatmasından sonra 21. Yüzyılın insanlarının sevebileceğine inanmıyorum.

5
    0 Yorumla
  • cosmicvosvos
    cosmicvosvos Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Tek gecelik de yapsa yıllarca da yapsa beni derinden yaralar. Yaşayacağım üzüntüyü hiçe sayıp bunu yapabilmesi onu hayatımdan silmemi kolaylaştırır sadece.

6
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

128

Cevap

197

Cevap

• endmuhh
    endmuhh Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 31%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı.

hayır etmem. yani öyle böyle aklımı alıcak sevicem hatunu ki anca öyle. hani taparcasına. ama sanmıyorum. ergen yaşlarda olsa hani belki olabilitesi vardı ama artık olgunlastık. kadınım demişim o baskasıyla gönül rizasıyla olmus neresinden tutucam bunu. ona nasıl bakıcam tekrar. ben mi eksik kaldım dicem ona mı üzüleyim. bilmiyom poktan durum. affetsem tekrarı olur mu bu korkuyu sürekli yaşamakmı. ha diyelim olmadı bundan mutlu mu olurum. karıyı bir dk yanlız bırakmama paranoyası mı olusur. bence bir hanfendiye cidden hiç yakısmayan bir eylem. bu arada bence sadece penis vajina girmesi olayı da değildir ihanet. neyse ya corona günlerinde boşverelim

1
    0 Yorumla
  • NickSevmeyenKız
    NickSevmeyenKız Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 79%
    +1 yıl

Sevgilimse hayır. Kocamsa çocuklarımız varsa uzun yıllar bir birliktelik varsa bilemem. Adamdan ayrılmayı geçtim kurşuna dizip adam tutup dövdürtmekten aldatmaya ya da affetmeye kadar çok geniş bir skalam var ne yapacağımı kestiremiyorum. Yaşamadan bilinmez. Allah yaşatmasın.

3
    1 Yorumla
    • Duygusuzkızz
      Duygusuzkızz
      +1 yıl

Neden

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

olayın kalitesizliğinden dolayı daha çok nefret de dolabilir. düşünsene uğruna çok şey verdiğin biri çükünün k/kukusunu keyfine dünyanın en büyük düşüncesizliklerinden birini yapmış. aldatılmanın affedilir bir yanı yok ister tek gecelik olsun ister faklı olsun

5
    0 Yorumla
  • minikhırçınkedi
    minikhırçınkedi Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 40%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 616 cevap paylaştı.

Aldatmanıın cinsiyeti ve bahanesi olamaz.
    Hiç bir şekilde kabul etmem. Dokunamam iğrenirim artık. Şekli sıfatı ve sayısı ne olursa olsun Aldatmak aldatmaktır.
    "Tek gece olması" bir şeyi değiştirmez.

https://www.youtube.com/embed/RkLo1lzQuDQ
    4
    0 Yorumla
  • Mustafa571yucel
    Mustafa571yucel Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

Arkadaşlar bir ilişkinin aldatılma olayında aldatan kadar aldatılanda suçludur neden diyeceksiniz
    1 evde kocanızla şakalaşmayı bırakmayın
    2 kocanızla cilveleşmeyi bırakmayın
    3 kocanızla küs kalmayın
    4 kocanızla ayrı yatmayın
    5 kocanızın sevdigi sizin sevmedikleriniz olsada kocanızın istediklerini yapın
    6 kocanızla haftada en az 3 gün ve saatlerce sevişin artık yeter dedirtin
    7 lütfen temiz ilişkiye girin vs vs vs
    Anlayacagınız kocanızın ORUSPUSU OLUNKİ dışarıdaki düdüt! muamelelerine özenmesinler

aynı şekilde erkeklerde eşlerine nazik davransınlar çiçek alsınlar bir yere en azından çay içmeye onun hoşlanacagı şeyleri yapsınlar en önemliside kadınlarınızın ailelerine saygı gösterin çünkü kadınlar kocalarını hep babaları gibi görmek ister şevkat merhamet ister

2
    22 Yorumla
    • PreCore
      PreCore
      +1 yıl

Mustafa arkadaşım çok yanlış düşünüyorsun, Aldatma bir seçimdir aldatmayı seçmek için herhangi birşeyi bahane ya da mazeret göstermek kesinlikle kabul edilemez. Madem partnerin ile sorunların var ise oturup konuşarak hallediceksin düzelmiyor ise ayrılacaksın sonra ne halt edersen et. Kesinlikle aldatılanın burada suçu olduğunu düşünmüyorum.

Yorumla
    • Mustafa571yucel
      Mustafa571yucel
      +1 yıl

@PreCore o senin düşüncen kardeşim herşey senin dedigingibi ayrıl kurtul olmuyor herkesin ayrılamama gibi nedenleri olabilir

Yorumla
    • PreCore
      PreCore
      +1 yıl

@Mustafa571yucel
      Tabiki benim düşüncem, ayrılamama gibi bir nedende olamaz, çoluğu çocuğu olupta ayrılanlar çoook ki Anne Baba ya da kardeş değil, bana çok saçma geliyor ayrılamama bahaneleri.

Yorumla
    • minikhırçınkedi
      minikhırçınkedi
      +1 yıl

@Mustafa571yucel hiç bir şey aldatmayı haklı çıkartmaz bu sekilde düşünmen çok yanlış. Hele
      5. Madde ye hiç katılmıyorum sen sevmediğin bir yemegi başkasının hatrına tiksinerek yer misin?
      Aldatmak aklından geçiyorsa ilişki sonlandırılır ne halt yersen yersin. Boşanamıyorum bilmem neydi acizlerin işi. Karşındaki insana saygın olmalı.

Yorumla
    • PreCore
      PreCore
      +1 yıl

@minikhırçınkedi
      Helal olsun 👏🏻👏🏻👏🏻

Yorumla
    • Mustafa571yucel
      Mustafa571yucel
      +1 yıl

@minikhırçınkedi orada yazılan 5 madde evliligin uzun yıllar sürmesinde enbüyük sebeplerdir belliki evli degil ve feminis bir kafa yapın var sana birşey anlatamam sen seni alkışlayanlarla muhatap ol ben gerçekleri söylüyorum

Yorumla
    • Mustafa571yucel
      Mustafa571yucel
      +1 yıl

@minikhırçınkedi zaman öyle olduki akşam surat yapsan sabah boşanmaya gidiyor insanlar bir birlerinizin sevmedigi huyları sevmediginiz müddetce evlilikler yürümez

Yorumla
    • PreCore
      PreCore
      +1 yıl

@Mustafa571yucel
      Mustafa kardeşim, öncelikle @minikhırçınkedi Bayan feministçe bir tavır sergilemedi lütfen haksızlık etmeyelim ona, 2. si yukarıda yazdıklarına katılıyorum bu zamanda evet en ufak birşeyden nem kapıp ayrılmaya gidiyor yanlış. Tabiki ilişkilerde iki tarafta özverili ve dirençli olacak yoksa ona sevgi denmez zaten. Sadece demek istediğim şuki yeterince özverili olup ilişkiyi uzun süre ayakta tutmaya çalışılmasına rağmen olmuyor ise ayrılırsın biter gider, hiçbir şey aldatmak için sebep değildir...

Yorumla
    • minikhırçınkedi
      minikhırçınkedi
      +1 yıl

@Mustafa571yucel evli olup olmamak bir bahene değil senin dediğin ayranım dökülmesin hesabı hem kurulu düzenim bozulmasın hemde dısarda aldatayım. Her gece başını vicdanın rahat bir şekilde o yastığa koyabiliyorsan sorun yok. Karşında bir insan var evlisin senin bütün derdini sıkıntını çekiyor her şeyini yapıyor ama sen acizce arkadasın iş ceviriyorsun. Madem duygularını yaşamaya düşkünsün bosan ver kadına nafakayı, elalem ne der laflarını koy bir tarafa dilediğini yap.. Sadece erkek açısından söylemiyorum kadın da yapsa aynı gözümde ona değer veren onun için çabalayan bir erkek karşısında arkadan iş cevirmek acizliktir. Uzun süre evli olmak aldatacagın anlamına gelmez. Sen her gün su içiyorsun. Su dan bıkınca bu gun de suya şeker-tuz atıp içeyim mi diyorsun. Bazı şeyler de öyle olmayınca olmuyor. Olanla yetinmelisin
      Aldatanların haklı hiç bir tarafı yok.

Yorumla
    • Mustafa571yucel
      Mustafa571yucel
      +1 yıl

@minikhırçınkedi anlaşılan bu konu azayacak ben yine görüşlerimin arkasındayım herzaman dedigim gibi aldatılan aldatılan kadar suçludur bunu ileride anlayacagınızı ümüt ediyorum

Yorumla
    • Mustafa571yucel
      Mustafa571yucel
      +1 yıl

@PreCore ayrılamıyorsan ve düzel miyorsa bir laf vardır bekara karı boşamak kolay diye herkes kendi düşüncesi var

Yorumla
    • PreCore
      PreCore
      +1 yıl

@mustafa571yucel
      Valla şu bekara karı boşamak kolay lafına sesli güldüm 🤣 Ben evliydim kendi isteğim ile boşadım eşimi 😉 inan hayat tecrübesi olarak kat kat fazlası var bende kapiş 😎

Yorumla
    • Mustafa571yucel
      Mustafa571yucel
      +1 yıl

@PreCore kapiş kapiş 🤣🤣

Yorumla
    • minikhırçınkedi
      minikhırçınkedi
      +1 yıl

@Mustafa571yucel bekara boşamak kolay diye bir şey yok evlenmek kadar boşanmakta gayet normal doğal bir şey anlaşamadığını fikir ayrılığı yaşadığını anladığın zaman uzatmanın yüz yüze bakmanın zorlamanın manası yok. Her şeyin bir vakti ömrü var bitmiş bir pili saate ne kadar takarsan tak sana aynı noktayı gösterir bir hayrı dokunmaz değişmez. Ya pili değiştireceksin ya da saatten vazgeçeceksin.. Başka açıklaması yok. Iyi günlerr. ✋

Yorumla
    • Mustafa571yucel
      Mustafa571yucel
      +1 yıl

@minikhırçınkedi canım biz saatten vazgeçmişiz artık sanada iygünler birgün bu yazdıklarım aklına gelecek ve nekadar haklı pldugumu anlayacaksın

Yorumla
    • Functionk
      Functionk
      +1 yıl

Sen şu günlerder bol bol dışarı çık, kalabalığa karış, sosyalleş, ellerini de sakın yıkama. Çok bile yaşamışsın sen.

Yorumla
    • PreCore
      PreCore
      +1 yıl

@Functionk
      Biraz ağır olmadımı yorumun? lütfen gerek yok, savunmuyorum ama tartışmaya gerek yok haksız olsa bile karşı taraf 😊

Yorumla
    • Functionk
      Functionk
      +1 yıl

@PreCore Yorumlardan görüyorum ki bu herif tartışmaya açık değil, normal konuşmanın fayda etmeyeceği bir seviyede. Böyle canlıların varlığı anlamsız.

Yorumla
    • PreCore
      PreCore
      +1 yıl

@Functionk
      Ne olursa olsun biz yine nazik kibar olalım olurmu? tartışmaya bile gerek yok lütfen 😊 birşeyleri anlatamıyor isen karşı tarafa dön arkanı git ben öyle yapıyorum sende yap 😊

Yorumla
    • Mustafa571yucel
      Mustafa571yucel
      +1 yıl

@Functionk senin egon tavan yapmış egolu insanlara muhattap bile alınmamalı yapmış oldugun hakaretleri 2 katı sana iyade ediyorum birdaha benimle muhatap olma çünkü muhatap lınmayacak kadar zavallı birisisin

Yorumla
    • PreCore
      PreCore
      +1 yıl

@Mustafa571yucel @Functionk

Arkadaşlar yeter tartışmayın lütfen, burada görüşlerimizi paylaşmak için bulunuyoruz kavga için değil. Karşılıklı atışmalar olmamalı LÜTFEN...

Yorumla
    • Mustafa571yucel
      Mustafa571yucel
      +1 yıl

@PreCore bunu diger arkadaşa söyle bence hakaret eden o ben kendi görüşümü smyledim buna ister katılır ister katılmaz bu kişiler kendini bir şey zannedip böyle yerlerde ahkam kesiyor malesef

Yorumla
  • Auxerre
    Auxerre Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl

balistik 9mm çeliğin 1500 bar sıcaklıkta işlenmesiyle kovaları h5 karbon barutlu sanat eseri olan glock mermisiyle onu şakaklarından vurup çelik kovandan dolayı mermi temasında simetrik bir şekilde parçalanıp.. mermi temasının 200 km lik kuvvetle itki yaptığı için kafa tası içinde oluşan yüksek hidrojen ve kalori yüzünden beyninin ve gözlerinin yere akması sorun değilse tabiki affedilir...

2
    0 Yorumla
  • Kafkanın_Milenası_
    Kafkanın_Milenası_ Takip Et
    Yoda Yaş: 106 , eic 64%
    +1 yıl

Bazen değişiklik gerekir sıkıntı yok her gece olmasında 😜😜😜

12
    9 Yorumla
    • remon
      remon
      +1 yıl

Garip ve farklı bir düşünce

Yorumla
    • Kafkanın_Milenası_
      Kafkanın_Milenası_
      +1 yıl

@remon ben deliyim yaa ondandır 😜😜😜

Yorumla
    • remon
      remon
      +1 yıl

😁
      Peki kendin de mi böyle düşünüyor musun?

Yorumla
    • Mustafa571yucel
      Mustafa571yucel
      +1 yıl

İşte empatinin kıralı 👏👏👏

Yorumla
    • Kafkanın_Milenası_
      Kafkanın_Milenası_
      +1 yıl

@Mustafa571yucel teşekkürler 😇 😇 😇

Yorumla
    • Mustafa571yucel
      Mustafa571yucel
      +1 yıl

Bak soruya yazmış oldugum cevap sence haklımıyım haksızmı
      Arkadaşlar bir ilişkinin aldatılma olayında aldatan kadar aldatılanda suçludur neden diyeceksiniz
      1 evde kocanızla şakalaşmayı bırakmayın
      2 kocanızla cilveleşmeyi bırakmayın
      3 kocanızla küs kalmayın
      4 kocanızla ayrı yatmayın
      5 kocanızın sevdigi sizin sevmedikleriniz olsada kocanızın istediklerini yapın
      6 kocanızla haftada en az 3 gün ve saatlerce sevişin artık yeter dedirtin
      7 lütfen temiz ilişkiye girin vs vs vs
      Anlayacagınız kocanızın ORUSPUSU OLUNKİ dışarıdaki düdüt! muamelelerine özenmesinler

aynı şekilde erkeklerde eşlerine nazik davransınlar çiçek alsınlar bir yere en azından çay içmeye onun hoşlanacagı şeyleri yapsınlar en önemliside kadınlarınızın ailelerine saygı gösterin çünkü kadınlar kocalarını hep babaları gibi görmek ister şevkat merhamet ister

Yorumla
    • Kafkanın_Milenası_
      Kafkanın_Milenası_
      +1 yıl

@Mustafa571yucel böyle kadın böyle erkek olmak için çok aşık olmak gerek biliyırsunuzdur muhtemelen 😇😇😇

Yorumla
    • Mustafa571yucel
      Mustafa571yucel
      +1 yıl

Bizde zaten hep imkansızları hayal ediyoruz aslında piyasada var fakat hiç kimse bir birine denk gelmiyor hep zıt birleşim erkek iyiyse kadın kötü kadın iyiyse erkek kötü malesef

Yorumla
    • Kafkanın_Milenası_
      Kafkanın_Milenası_
      +1 yıl

@Mustafa571yucel malesef öyle ve iki kişi birbirini bulduğundada zaten geç olmuş oluyor ikisinden birisi evli oluyor biz imkansız aşklar inin yaratılmışız ☹️

Yorumla
  • Disosyatif
    Disosyatif Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 56%
    +1 yıl

Hayır. Ama duruma kişiye göre bağlı. Ve nasıl öğrendiyime. Kendisi gelip böyle sarhoştum böyle böyle oldu ve kötü bir zamanımızda olduysa kavgalıyken ara vermişken felan. büyük kavga sonrası düşünülen bilinir zaten hiçkimse hemen affettim demez biraz süründürürsün

2
    1 Yorumla
    • sesizbiri
      sesizbiri
      +1 yıl

Kim afederki böyle bir şeyi

Yorumla
  • Nağma007
    Nağma007 Takip Et
    Yoda Yaş: 37
    +1 yıl

Neden tek gecelik olunca bir kereden bir şey olmaz kafasına mı girmek gerekiyor? Ama bence bir kereden de bir şey olur ki defalarca aldatmaktan farkı da olduğunu düşünmüyorum. Hiçbir ihaneti affetmem. Bana da bahane olur ayrılmak için djdjd

5
    2 Yorumla
    • Duygusuzkızz
      Duygusuzkızz
      +1 yıl

Nedne

Yorumla
    • Mustafa571yucel
      Mustafa571yucel
      +1 yıl

@Duygusuzkızz bence affeder öyle gözüküyor

Yorumla
  • İnce_Memed
    İnce_Memed Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 33%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı.

tek gecelik erkek değilim ki, tek gecelik ihaneti kabul edeyim.. ihanet her yerde aynıdır.. ister 24 saat ister 2 dakika.. bir öpüşmekle , bir yatağa girmek arasında bir fark yok..

5
    0 Yorumla
  • Princess12
    Princess12 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 62%
    +1 yıl

affederim

6
    0 Yorumla
  • AçılınBenKs_ci
    AçılınBenKs_ci Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 49%
    +1 yıl

Tek gecelikler yüzünden mikroplar çoğaldı... Adam gibi evlenin zinadan uzak durun... duramıyorsanız adam gibi sevgili edinin sürekli onunla olun... teşekkürler.

4
    0 Yorumla
  • Şehveş_hatun
    Şehveş_hatun Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41 , eic 45%
    +1 yıl

konuşurum, neden aldattı, bende eksik olan şey ne, duygusallık mı, cinsellik mi?
    buna göre hareket ederim.

4
    13 Yorumla
    • iSLaNDBaZaR
      iSLaNDBaZaR
      +1 yıl

Akılll İşte

Yorumla
    • denizada01
      denizada01
      +1 yıl

medeni ce

Yorumla
    • iSLaNDBaZaR
      iSLaNDBaZaR
      +1 yıl

@denizada01 akıl varsa ve bir insan onu kullanıyorsa aynı zamanda medenidir de

Yorumla
    • sınırsızherkonuda
      sınırsızherkonuda
      +1 yıl

ayakta alkışlıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Yorumla
    • Duygusuzkızz
      Duygusuzkızz
      +1 yıl

Bnce en iyi cevap

Yorumla
    • Şehveş_hatun
      Şehveş_hatun
      +1 yıl

@Duygusuzkızz teşekkür ederim, Samimi düşüncemi paylaştım

Yorumla
    • Şehveş_hatun
      Şehveş_hatun
      +1 yıl

@denizada01 teşekkür ederim

Yorumla
    • Şehveş_hatun
      Şehveş_hatun
      +1 yıl

@sınırsızherkonuda teşekkür ederim

Yorumla
    • Şehveş_hatun
      Şehveş_hatun
      +1 yıl

@iSLaNDBaZaR teşekkür ederim

Yorumla
    • Duygusuzkızz
      Duygusuzkızz
      +1 yıl

Sizi ekledim sanırım. Cevaplarınızı sürekli okumak için oldu mu kontrol eder misniz

Yorumla
    • Şehveş_hatun
      Şehveş_hatun
      +1 yıl

@Duygusuzkızz tabiki.

Yorumla
    • iSLaNDBaZaR
      iSLaNDBaZaR
      +1 yıl

Rica ederim

Yorumla
    • Mustafa571yucel
      Mustafa571yucel
      +1 yıl

200 aşkın yorumların içinde empati kurabilen birkaç kişiden birisisin 👏👏👏

Yorumla
  • ver_mehteri
    ver_mehteri Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 83%
    +1 yıl

Ikincisine mahal vermiş oluyoruz. Karaktersizler çünkü. Bir kere yapan bir daha yapar. Ayrıca aldatan insanın en başta kendisine saygısı olduğunu düşünmüyorum. Böyle bir insanla koskoca bir hayat nasıl geçer.

2
    0 Yorumla
  • turgayatacan
    turgayatacan Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 68%
    +1 yıl

Şu soruya gelen görüşlere hayran olmamak elde değil...
    Biri demiş: içeriğe göre değişir...
    Biri demiş: detaya göre değişir...

Konusu içeriği detayı ne olursa olsun aldatma eylemi görülüyorsa affetmek ahmaklıktır..
    Ayrıca son olarak
    Aldatan ayrı affeden ayrı karaktersizdir.. .

0
    0 Yorumla
  • PreCore
    PreCore Takip Et
    Xper 6 Yaş: 43 , eic 47%
    +1 yıl

Aldatan biri bir anlık duygu boşluğu ya da sinir ile hata yapmış olsa bile, aldatan biri tekrar aldatır ve devamıda gelir, bunun aksini hiçbir kimse kanıtlayamaz. Aldatan kişilerin 90% nında Nemfomani hastalığı bulunmaktadır. Şahsen böyle bir tecrübem oldu Allah kimseyi böyle insanlarla karşılaştırmasın.

0
    0 Yorumla
  • QueenFrigg
    QueenFrigg Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 56%
    +1 yıl

Affetmem. Yaparken düşünmemiş umursamamış madem neden affedeyim!

6
    0 Yorumla
  • selinaymarji22
    selinaymarji22 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 38%
    +1 yıl

Bu nasıl soru ya zil takıp oynarız bir de üstüne şerbet döktürürüz 😂

4
    0 Yorumla
  • Dungeonn
    Dungeonn Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 84%
    +1 yıl

Bunun tek geceliliği ya da fazlası yoktur. İhanet , ihanettir. Böyle hassas bir konu da yapilan tek yanlış bile ilişkiyi çöpe atar , güven falan da bırakmaz.

2
    0 Yorumla
  • Alprstha
    Alprstha Takip Et
    Bilge Yaş: 30
    +1 yıl

İhanetin tek geceliği veya devamlılığı fark etmez her türlü ihanettir ve maalesef affedilmez bu kadın için olsun erkek için olsun düşünüyorum bazen başıma gelirse ne olur diye herhalde rezil olmasın diye aramızda anlaşıp hızlı bir şekilde ayrılırım yok ısrarcı olursa rezil rüsva ederim ailesine karşı

1
    0 Yorumla
  • uyuyançirkin
    uyuyançirkin Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 40%
    +1 yıl

Evlilik disi her tur cinsel iliskiyi zina kabul ediyorum desem, yeterli bir cevap olmaz mi? :) Iki cinse de durustluk ve iyi ahlaklilik erdemleri bahsedilmis, kullanmalari icin...

5
    11 Yorumla
    • Mehmettok1979
      Mehmettok1979
      +1 yıl

👏🏻👏🏻👏🏻

Yorumla
    • rızıo
      rızıo
      +1 yıl

uyuyançirkin hnm zina günah deılmıs artık dine güncelleme gelmiş faiz helal sigara haram :)

Yorumla
    • uyuyançirkin
      uyuyançirkin
      +1 yıl

Eksileyen ş. de kim biliyor musunuz? Zinaya karşı olmamı eleştiren eski erkek arkadaşım yine de buraya kadar takip edip üye oldu ve bana her cevabımda ve sorduğum her soruda cevaplayanlara eksi veriyor :D İşte; riyakar erkek modeli. Hem yapmayanı eleştir, hem de ardından i. t gibi sürün! :D O eksileyen ellerin kırılsın (zaten karpal tünel hastası) Burada da rumuzu yeşilin İngilizcesiyle bilimsel bir sıfatın birleşimi. ;) Ha... n Sab... r tüm kadın üyeleri uyaralım bu kişiye karşı, Yar. Doç. sıfatını hak etmeyen biridir.

Yorumla
    • Mehmettok1979
      Mehmettok1979
      +1 yıl

Hanım efendi sizin görüşlerinize saygım sonsuz 👍🏻

Yorumla
    • rızıo
      rızıo
      +1 yıl

uyuyançirkin hnm ama senin gibi dusunen kadınlar az erkek ıstedı kadar hovarda olsun kadınların buyuk bır kısmı paraya bakıor senı tebrık ederım eşin şanslı bırısı

Yorumla
    • uyuyançirkin
      uyuyançirkin
      +1 yıl

@rızıo Yapan sadece erkek değil sonuçta, izin veren kadın. "Evli erkek bana yazıyoooo ayy ben şahaneyim" diyorsa zaten o kadından da hayır gelmez. Ama, evli olduğunu saklayan erkek çok. Eskiden nüfus cüzdanında yazıyordu medeni durum, artık yazmıyor da... Zina, evliye de bekara da kadına da erkeğe de haramdır. Haramlığını kabul eden ne yaparsa yapsın ama benden talep ederse tek yapacağım, o anda onu postalamak olur. Aldatmak ne kelime hem? Kandırmak değil mi?

Yorumla
    • rızıo
      rızıo
      +1 yıl

uyuyançirkin bne 30 yasındayım hiç hovardalık yapmadım insanlar bazıları benı yadırgıyor siz kaç yasındasınız hanım efendı

Yorumla
    • uyuyançirkin
      uyuyançirkin
      +1 yıl

@rızıo Ablaniz olacak yastayim 37 :) Sizi kimsenin yolunuzdan cevirmesine musade etmeyin. Tas, yerinde agirdir. Iyi gunler.

Yorumla
    • rızıo
      rızıo
      +1 yıl

uyuyançirkin doğru ABLA sana önemli bişey danısa bılırmıyım özelde yardımcı olursan sevınırım

Yorumla
    • uyuyançirkin
      uyuyançirkin
      +1 yıl

@rızıo Özel kapalı bende. :) Takip ettiğim kişi sayısı da 0.

Yorumla
    • rızıo
      rızıo
      +1 yıl

uyuyançirkin hnm yar. doç kim merak ettim

Yorumla
  • CatKong
    CatKong Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 33%
    +1 yıl

Tek saniyelik ihaneti bile affetmem. Beni düşünmeyeni düşünmem.

5
    0 Yorumla
  • ufuk3030
    ufuk3030 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 33%
    +1 yıl

Bence tek gecelik ya da anlık ilişkiyi söylememli.. çünkü önemsiz ama söylendindikten sonra hiç birşey aynı olmaz

3
    0 Yorumla
  • saminaalya
    saminaalya Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 37%
    +1 yıl

İhanetin tek gecelik iki geceliği mi var ihanet ihanettir bir gece diyipte masumlastirilamaz

4
    0 Yorumla
  • qizemli01
    qizemli01 Takip Et
    Yoda Yaş: 29
    +1 yıl

Büyük konuşmak istemiyorum ama affedeceğimi zannetmiyorum. İhanet ihanettir. Tek geceliğini falan anlamam ben.

5
    0 Yorumla
  • futbolöyküleri
    futbolöyküleri Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 41%
    +1 yıl

Hayır affetmem. Böyle bir şey yaşanırsa sonu boşanmayla biter. Düşüncesi bile korkunç

4
    0 Yorumla
  • kırlak2828
    kırlak2828 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 46%
    +1 yıl

Bir kere seni aldatmasına izin verirsen sürekli aldatır o yüzden ihanetin affı olmaz bunu o da yapsa böyledir bende yapsam böyledir...

2
    0 Yorumla
  • __Vintage__
    __Vintage__ Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 45%
    +1 yıl

Bilmem ki..

2
    0 Yorumla
  • HsYnJr
    HsYnJr Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 54%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 593 cevap paylaştı.

Sevgili ilişkisiyse isterse bin gecelik olsun, anası babası dert etsin banane. Evlilikten bahsediyosan teneşir paklar.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Affettim eşimi devami geldi yillarca en son dayanamadim bende aldattım kusura bakmasın artık 🤷

10
    5 Yorumla
    • Denizay4848
      Denizay4848
      +1 yıl

Şu an ne durumdasin pekii

Yorumla
    • aşklazım00050
      aşklazım00050
      +1 yıl

Evliliğiniz devam ediyor mu peki?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@aşklazım00050 evliyim hala bilmiyor ki yediğim haltı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Denizay4848 evliyim hala

Yorumla
    • Aydın2133
      Aydın2133
      +1 yıl

Merhaba özele gelir misiniz

Yorumla
  • Sadebiriydi
    Sadebiriydi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 110
    +1 yıl

Herkes hayor demiş herkes bal gibide susup oturuyor.Çok az kişi bunun için boşanıyor bu bir gerçek.

6
    2 Yorumla
    • ufuk3030
      ufuk3030
      +1 yıl

Öğrenilmezse ya da daha doğrusu çevresinden birisi öğrenmezse çoüu indan sorum etmeyebilir

Yorumla
    • Forezz55
      Forezz55
      +1 yıl

Tespit gibi tespit

Yorumla
  • SonHevesBükücü
    SonHevesBükücü Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 47%
    +1 yıl

Haberim olursa zihinsel olarak aldatilmayi bile kabul etmem.

3
    0 Yorumla
  • kırmızıayıcık
    kırmızıayıcık Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 46%
    +1 yıl

Hayır ihanetin TEK i çok u olmaz benden başkasına Tutku duydu tenine dokundu içine girdikten sonra bir kere olmuş defalarca olmuş farketmez ayrıca şu bir gerçek herhangi birşey bir defa olurda bu bir kapıdır ve ikincisi daha kolay olur

1
    0 Yorumla
  • CaddeB3Y11
    CaddeB3Y11 Takip Et
    Yoda Yaş: 29
    +1 yıl

Oldu... askim sarhostum hatirlamiyorum yok askim ya sonucta sarhossun mahalleyi bindirseydin !

3
    0 Yorumla
  • Charlie_Luske
    Charlie_Luske Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

Bunun tek geceliği, çok geceliği olmaz. İhanet, ihanettir. Affetmem.

3
    0 Yorumla
  • Gizlikullanıcı_103
    Gizlikullanıcı_103 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 43%
    +1 yıl

İhanet edenin bir daha etmeyeceğinin garantisi yok. O yüzden ben affetmem. Ki affettiğini düşün karşı tarafı onu her gördüğünde o ihanet aklına gelecektir. Böyle de hayat çekilmez ilişki yürümez.

2
    0 Yorumla
  • BeyazMamba
    BeyazMamba Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 51%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı.

Teki, çifti, üçü, beşi mi olur böyle şeyin Allah aşkına? Elbette affedilmez.

2
    2 Yorumla
    • BeyazMamba
      BeyazMamba
      +1 yıl

@Edarella, iyi misin? :-)

Yorumla
    • BeyazMamba
      BeyazMamba
      +1 yıl

@Edarella iyi değilsin.

Yorumla
  • GamerEngineer
    GamerEngineer Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 66%
    +1 yıl

İhanetin tek seferliği ya da sürekli olmasını hiçbir şekilde affetmem.

2
    0 Yorumla
  • Şeftaliturşusu
    Şeftaliturşusu Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 31%
    +1 yıl

ihanet ihanettir gecesi gündüzü uzunu kısası olmaz.

2
    0 Yorumla
  • ozcanboy
    ozcanboy Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 33%
    +1 yıl

Kadini affetmem ama bir kadin bana teklif etse onuda affetmem

2
    0 Yorumla
  • Linn1
    Linn1 Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl

Nah affederim...
    Affediyorsam eğer o ilişki aşk ilişkisi değildir

4
    0 Yorumla
  • korman
    korman Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 74%
    +1 yıl

bu şuna benzer bırını cekıp vuruyorsun sona hakıme zaten sılahımda tek mermı vardı bırdaha olmayacak dıyorsun pekı bu senın bırını öldürdüğün gercegını degıstırırmı

1
    0 Yorumla
  • aerolite
    aerolite Takip Et
    Master Yaş: 57 , eic 31%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Detaylara göre fikrim değişebilir...
    Bu ihanetteki payım
    İhanetten sonraki ilişkimize olan bakışı
    İhaneti ben mi yakaladım yoksa o mu itiraf etti
    Neden ihanet ettiği... vs

1
    0 Yorumla
  • ŃïŕṿäńäĠäṃệṩ
    ŃïŕṿäńäĠäṃệṩ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35
    +1 yıl

İhanet sonuçta sevgiye saygı duyulmayan ya da hiç olmayan ama var gibi görünen sevgisizlik göstergesi olduğu için tek ve çok fark etmez. Affetmek etmemek Allah'ın takdiri olduğu için sadece hayatımdan silmek daha doğru bir karar olacaktır.

1
    0 Yorumla
  • frankejstan013
    frankejstan013 Takip Et
    Master Yaş: 104 , eic 47%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.

İhanetin büyüğü küçüğü olmaz ihanet ihanettir gerek tek gecelik gereken sürekli ihanete uğrayan bir kişi ihanet eden kişi tarafından sürekli ihanete uğrar o yüzden affetmem

1
    0 Yorumla
  • _ΛqresiF_
    _ΛqresiF_ Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 34%
    +1 yıl

İhanetin tek gecesi çift gecesi olmaz.
    Affetmem.

1
    0 Yorumla
  • scorpiongirl429
    scorpiongirl429 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 67%
    +1 yıl

Taviz verirsen devamı gelir... Herşeyden önce sağlığımı tehlikeye attığı için öğrendiğim anda bitirirdim.

2
    0 Yorumla
  • sessizkaranlık03
    sessizkaranlık03 Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl

İhanetin nedeni olmaz bedeli olur ihanet kesinlikle affedilmemeli.

4
    0 Yorumla
  • Suraiyya
    Suraiyya Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 56%
    +1 yıl

Tek gecelik nedir? İhanet, ihanettir. İster tek gece ister 20 gece olsun. Affetmem. Sizler de affetmeyin derim. Sevdiğiniz adamın/kadının esiri olmayın!!

0
    0 Yorumla
  • felakettin
    felakettin Takip Et
    Guru Yaş: 43
    +1 yıl

ihanetin hiçbir türlüsü affedilmez yakalandığın yerde affedilirsen birdaha yaparsın bir daha yaprsın sonu gelmez yakalanmadan ne yapıyosan yap

1
    0 Yorumla
  • bay-olgun-adam
    bay-olgun-adam Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44
    +1 yıl

İhanet cümlesini yumuşatamayız... İhanete uğramışız demektir. Tek gece değil, tek saniyesi bile iğrençtir

2
    0 Yorumla
  • 75Lira
    75Lira Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 56%
    +1 yıl

İhanetin tek geceliği olmaz ihanet ihanettir.

10
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Duygusal bir bag olmadigina inanirsam onu once surundurur iyi bir ders verir sonra affederim

5
    0 Yorumla
  • luluşka
    luluşka Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 62%
    +1 yıl

Afettiğin tek gecelik, affından dolayı sana 100 gecelik olarak döner...

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Bak bilsem ki dünyadaki tek kız o kalmış yine affetmem ihaneti asla never

3
    0 Yorumla
  • Diferente_05
    Diferente_05 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 31%
    +1 yıl

Ihanet ihanettir tek gecelik ya da degil! Ve affeden her salak ihanete yeniden ugrayacaktir ve hak ediyordur!

1
    0 Yorumla
  • Alıngan48
    Alıngan48 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

Kabul etmezdim başta etsem sonrası gelir zamanla kaldıramaz bir insna

2
    0 Yorumla
  • serqei
    serqei Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Tek gecede ihaneti affeden daha sapkın olmasına fırsatı eliyle verir.

3
    0 Yorumla
  • dolanıklıkteorisi
    dolanıklıkteorisi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24
    +1 yıl

Aldatma olayını sınıflandırmak çok saçma. Sanaldan bile olsa ihanet ihanettir

3
    0 Yorumla
  • zeusunoğlusu
    zeusunoğlusu Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl

Tek geceliği affedersin iki gecelik olur, üç gecelik olur. Devamı gelir affedip kendimi üzemem

2
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (265)
Devamını Gör(310)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Tek gecelik ihaneti affeder misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Tek gecelik ihaneti affeder misiniz? 121 cevap verildi
Tek gecelik ihaneti affeder misiniz? 39 cevap verildi
Tek gecelik aldatmayı affeder misiniz? 34 cevap verildi
Tek gecelik aldatmanın affı olur mu? 31 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Dondurmalı haytalı yermisiniz? Sever misin?
  • Sen olsan şimdiki evinden taşınmayı düşünür müydün, neden?
  • İnsanın en ağır yükü nedir?
  • Görseldeki dizilerden kaç tanesini izlediniz?
  • Sence doğru insan kaldı mı?
  • Ayakkabıdaki kelebekler sizce nasıl duruyor?
  • Zevkleriniz hep aynı mı alakasız şeylerden mi oluşuyor?
  • Çok mu alaycısınız?
  • Aşık mısın aşka?
  • Çok hapşırır mısın?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨