Cinsel Yaşam Göğüs mü kalça mı ilişkide ön planda? gizemlendiniz_07 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Sizin için hangisi daha ön planda? :) Göğüs mü kalça mı ilişkide ön planda? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Önden bakınca meme arkadan görünce popo yan taraftan gelince hem popo hem göğüs göze gelir önem sırası yok gelişine görüş alanına girene bağlı 😎 2 0 Yorumla
ayna35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Göğüs desem; kalça soner.Kalça desem ; göğüs küser.. Bu şuna benziyor yazısız tura, turasiz yazı... sahteye girer 1 0 Yorumla
AkrepburcuErkegi06 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 36% +1 yıl Göğüsün küçüğüne de varım ama kalçanın küçüğüne asla yokum. ;) 1 0 Yorumla
TrueDarkness Takip Et Master Yaş: 42 , eic 72% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Değişiyor moduma göre. Kalp şeklinde bir kalçanın yeri ayrı ama her zaman 😍 1 0 Yorumla
Kompetankedi06 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı. Tabiki meme 😂 ama ufak olucak ele avuca sığacak inek memesi gibi kocaman olmuycak 😂👊 2 0 Yorumla
BRABUSS Takip Et Bilge Yaş: 46 +1 yıl İkisi bir bütün biri olmazsa digeri onu tamalayan bir goruntu 1 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. şöyle bir fizik istiyorum aslında ama kalça olmazsa olmazımdır 1 0 Yorumla
whysoserious35 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Göğsü iri olmayan kadını da kalçası yuvarlak olmayan kadını da düşünemiyorum 1 0 Yorumla
MURATSANCAKTAR5461 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 +1 yıl iki çocuğundan birisini seçmek gibi birşey bu ikiside olmazsa olmaz 1 0 Yorumla
Synetesia256 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 43% +1 yıl Sevişirken göğüsİŞlem başındayken kalça 2 0 Yorumla
Uyumsuzuz Takip Et Master Yaş: 34 , eic 58% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Küçük göğüs küçük kalça 2 0 Yorumla
DiplomalıÖküz Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl 75B Meme Küçücük fındık isırmalik kalça 1 0 Yorumla
BendenizEmreniz Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 80% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı. Yemeğin salçalısı kadının salçalısı 😂 1 1 Yorumla BendenizEmreniz +1 yıl Kalçalısı 🤦♂️ Yorumla
gecekuşuuuu Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Göğüs daha önemli ya 5 1 Yorumla Synetesia256 +1 yıl Ikisine de doğru zamanda doğru miktarda önem verilirse güzelliği artar kesinlikle Yorumla
Tazmanyacanavaarı Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Basenli bir kalçayı hiçbir şeye değişmem 1 0 Yorumla
Edalı_Geceler Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Kesinlikle göğüs 1 1 Yorumla eren_demenyeterli +1 yıl Dil ucunda gezerken dimi Yorumla
Bravissimo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı. Kalça. 1 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Gögüsler 1 0 Yorumla
atakan_2050 Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. memelerrr önce 1 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. Memelr olabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Önden bakınca meme arkadan görünce popo
yan taraftan gelince hem popo hem göğüs göze gelir önem sırası yok gelişine görüş alanına girene bağlı 😎
Göğüs desem; kalça soner.
Kalça desem ; göğüs küser..
Bu şuna benziyor yazısız tura, turasiz yazı... sahteye girer
Göğüsün küçüğüne de varım ama kalçanın küçüğüne asla yokum. ;)
Değişiyor moduma göre. Kalp şeklinde bir kalçanın yeri ayrı ama her zaman 😍
Tabiki meme 😂 ama ufak olucak ele avuca sığacak inek memesi gibi kocaman olmuycak 😂👊
En çok göğüsler. Ama küçük ele avuca sığan göğüsler sadece
İkisi bir bütün biri olmazsa digeri onu tamalayan bir goruntu
şöyle bir fizik istiyorum aslında ama kalça olmazsa olmazımdır
Göğsü iri olmayan kadını da kalçası yuvarlak olmayan kadını da düşünemiyorum
iki çocuğundan birisini seçmek gibi birşey bu ikiside olmazsa olmaz
Sevişirken göğüs
İŞlem başındayken kalça
Küçük göğüs küçük kalça
75B Meme Küçücük fındık isırmalik kalça
Yemeğin salçalısı kadının salçalısı 😂
Kalçalısı 🤦♂️
Saksı yeteneği önemli
Ikiside önemli. ama kalça da favarim 😀
önceliği yok bir olmazsa yarım gibi gibi olur..
Göğüs daha önemli ya
Ikisine de doğru zamanda doğru miktarda önem verilirse güzelliği artar kesinlikle
Mememememeem bence :)
Tombul tombul memeler
İkisi bir arada resimdeki makine gibi
Kalça daha ön planda bence
Basenli bir kalçayı hiçbir şeye değişmem
İkisi deme seçeneği yok mu
Kalça
Kesinlikle göğüs
Dil ucunda gezerken dimi
Kalça.
Memme diyorum ben
Göğüs