Yani siz tangayı dışardan fark ediyor musunuz? Ve ne düşünüyorsunuz?

Yawru tanga kullanmak artık rutin bir tercih ,çok Kasma..
bazı kıyafetler slipi kaldırmaz ve iz görünmesin diye özellikle tanga tercih edilir
çok düşünüp sıkma canını
Evet teşekkür ederimmm 😘
💋☺️
belli olur canım bizim radarlar hep açık her an yakalarız :D
Cevap
24Cevap
Üzerine Ne giydiğine bağlı.. İnce tayt giyersin göstere göstere gidersin düşük bel giyersin frikik vere vere gidersin kemer takmaz belli açık gezersin üşütürsün böbrekleri 😂
Belli olabiliyordur bazen her kıyafetle saklayamazsın sunuçta. Ayrıca kullanıyorsan sonuçlarına katlanırsın
Sonuç derken?
Biraz takıyorum çünkü bakıyorlar sanki onlar için giyiyorum.. aman neyse sağ ol görüş için
Kadınlar bu konuda aşırı takıntılı. Tayt kullanıyorum bisiklete bindiğim için bakan çok oluyor sürekli bisiklet kullanan biriyim o yüzden de ayak bacak derken illaki popomuzu da sıkı yapıyor. Rahat rahat başka şehirlere yemek yemeye gidiyoruz ya da köylere herkes bakıyor yiyecek gibi bakan bile oluyor ama umursamıyorum kimseyi. Sen kendini bilen biriysen ve özgür olmayı hissetmeyi seviyorsan sıkıntı yok. Kendine bir kural koy bence özgür olmak hissetmek iyi bir şey.
Ne güzel söyledin.. aynen öyle. Allah kötü insanlardan korusun ne deyim :))
Hahaha yerine göre değişir o teşekkür ederim 😂🍓
Tar ben belanın (tehlikenin) ta kendisiyim. Amannn
Yar*
Hım kadınlardan hoşlanmıyor musun yani
Gibi gibi yani ilk başlarda hoşlanıyordum evet ama sonra bir takım talihsiz olaylar yaşadım sonrasında bakışım değişti. O dönemleri tam atlattım dedim kadın tarafından aşırı ilgi gördüm en sonunda sıkıldım. İlgi baydı beni. Şu sıralar kendi halime eğleniyorum. Kadınlarla fazla ilgili değilim. Bisikletimle aşk yaşıyorum 😂
En heycanlı yerinde gitme yaaağh cevap verr ama zaten geç olmuş ben yatıyorum iyi geceler
Ay cevap vermişsin kb ya znkwswisn
Anladım.. erkeklerden hoşlandığını düşünmüştüm belki öyledir yine saygı duyarım. Hakkımızda hayırlısı olsun.. Ne diyelim yani de mi? 😂💜
Kafa rahat diyeceğim de herhangi bir ilişkiye sıcak bakmadığım için bilemeyeceğim 😂
Ama çoğu ayrılıkla sonuçlanıp saçma olduğu kesin. Bisikletimle mutluyum ben çok uzun turlar yapıyorum aşırı zevk veriyor bana. İlişkilere hiç merak sarmadım da kızların bana olan ilgisi iyice soğuttu. Neredeyse cephe bile almış olabilirim...
Anladım tercih meselesi.. kolay gelsin 🎈
Hayır belli oluyor diyenlere inanma, hiçbir şekilde belli olmaz, belli olsaydı firmalar zaten üretmezdi.
Transparan şeyler giyersen belli olur tabi
giy tabi ki fıstık ta tabi belli olur anlaşılır o ama herkes anlayamazz:))
İyi bari 😅💜
Evet giyicemm ☺
İlla ki
ince şeyler giyiyorsan ya da güneşte iç gösteren tip şeyler rahatça anlaşılır
Anladım
Gözleri iyi gören ve belli bir tecrübesi olan bir kişi kimin ne giydiğini rahat bir şekilde anlar.
fark ediliyor ama tanganın dışına ne giydiğine bağlı
Senı gormek lazım kılon boyun vucut olculerın nedir onları bilmek lazım
Sert kumaşlarda belli olmaz
Sert kumaş Hım anladım
Kumaş pantolon ince etek eşofmanda belli edersin
Hım tamam teşekkürler
R8ca ederim
Dar giyiniyorsan belli olur
Evet
Valla ben bakmadan görüyorum :D
Nasıl yani
Yani öyle öf öf kıza bak... gibi tiplerden değilim. Milletin orasını burasını da kesmem. Ama ona rağmen ben bile fark ediyor ya da görüyorum tangayı :)
Anladımm teşekkürler
Tamamdır rica ederim =) Ayrıca madem utanıyorsun, niye giyiyorsun? :D
Zevkk diyelim
Tamam, ne güzel. Hiç sorun yok. O zaman da boş ver... Kim görmüş, ne düşünmüş falan takılma. Tanga biraz uç bir örnek... Ama böyle düşünürsen ooo, etek giyemezsin bu ülkede :) Boş ver, sen mutlu oluyorsan, gerisi teferruat.
Aynen öyle teşekkür ederimmm😍
Yani ^^ Ne demek rica ederim. İyi geceler gizli :)
İyi geceler gizli 😉
kasma bukadar birak billi olsun
Üzerinde nasıl bir kıyafet oluyor giyince
İnce dar şeyler giyerim genelde
Belli olur bence ama insanlar kilot giymemiş mi diye düşünür
Hım anladım
Fiziğin nasıl durumda
Gormeden yorum olmaz ki
Himm
o kadar dikkatle bakmam. 😀
Tabı cıplak gösteren göz var bende kanks
Beyaz ince giyersen belli olur