Aseksüelim. Bana göre seks diye bir şey yok amaç sadece üremekten ibaret. Seks diye adlandırılan olay her iki cinsiyetin de birbirini objeleştirip zevk alma çabasından kaynaklanıyor. Gerekli olduğunu düşünmüyorum üremeyle eş tutulamaz pek umrumda değil açıkçası. İnsanların birbirlerini tatmin etmesinden öteye gidemeyen boş bir algı bence, itici buluyorum. Aslına bakarsanız seks diye bir şey yok. Cinsel birleşmenin amacı üremektir, insanlık neslinin devamını sağlayabilmektir. Üremeyi zevke bağlamayı sevmiyorum. Virüsün ciddiyeti malum riskli evet isteyen girsin ve mefta olsun beni bağlamaz. Corona olsa da olmasa da seks veya sevişme denen algısından irrite oluyorum.
3
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sorma ya. Bir süredir sevişmeyi planlıyordum ben de, hoş olmadı. Yani böyle deyince garip oldu ama :) Pek öyle sevişken bir insan değilimdir. Bir kız var bazen böyle yakınlaşıyoruz. Çıkar için kullanıyoruz sadece birbirimizi, o kadar. Onla görüşecektim ne güzel.
@tangalıazrail Burası Türkiye bütün dünya korku alarmı vermiş bizimkilerin aklı fikri bunlat işye 😊😊 Bu arada profil isminde son dakika dikkatimi cekti 🤣🤣🤣
@tangalıazrail mantıklı 👍👍 Geçenlerde bir profil ismi takıldı gözüme yine.. (( Kaba inşaat )) Allah aşkına bu nedir ya 🤣 Gerçi terzi kendi söküğünü göremezmiş belki Benimki de komik geliyordur bilemem 🤣🤣
@tangalıazrail bilirsin Azrail Adres Sormaz Azrail'in nefesini ensende hissetmeden vazgeç Bence o profil isminden sonra manevi destek vererek Üzülme Olur öyle şeyler diyerek gönlünü alamazsın bilgin olsun
@tangalıazrail profil ismini koyarken belki uykulu zamanına denk gelmiştir düşünmeden olmuştur 😊😊 O da bir şeymi.. Yarı uykulu televizyon izlerken karşı koltukta Atatürk'ü bacak bacak üzerine atmış benimle film izlerken gördüm
@tangalıazrail kumanda bende kalsın dedim.. Mavi gözlerinin üstündeki Çatık kaşlarıyla ve Tok sesi ile Ver oglum kumandayı dedi.. Öyle güzel söyledi ki ne olur paşam bir daha söyle dedim Sonraa baneeeeyaaa geri ver ama dedim..🤣
Beraber olduğum insanla normalde yan yana ikende bulaşır cinsel münasebet olması gerekmiyor illa. Belki günlük takılmalik kişiler için geçerli olabilir bu araştırma.
Sitenin iyi e suyu çıktı zaten. Fenolarin soruları akıllara ziyan. Yok öyle mi böyle mi, şöyle mı. Kadınlar mı erkekler mi? İkilemli. İkisi de a... m... k