Çıplakken, benim gömleğimi giy sadece dedi.
2. Kıyafet sorunca da; mini elbise (jile gibi mini) dedi. “Çıplak olacaksın ben elbiseyi sıyırıp arkadan giricem” dedi.
Artık ne izlemişse. O kadar kıyafet saydım. Bu ikisini söyledi.
Yetip yetmeyeceği kişiye göre değişkendir. Soruna cevap bir sürü şey olabilir neyi sevmediğiniz bilinmez ama alın size klasik bir tane güzel bir fantezi kıyafeti giyin ( vücut çorabı ) geç karşısına önce kendinle oyna ve ona içim SICACIK ya da seni HİSSETMEK istiyorum gibi kelimeler kullan ama yaklaşmasına müsade etme bir zaman böyle devam et erkek yükselicekdir sonrası sizin hayal dünyanız.
👍🏼
👍👍👍
Sanırım eşinin eski isteği biraz azaldı. Sende daha fazlasını ve eşinin daha fazla aktif olmadı, yatakta kontrolü ele almasını, yatağı sana dar etmesini istiyorsun. Ona bunu söyleyemiyorsun, ama bir an önce bunu anlamasını istiyorsun. Hatta ciddi orgazm sorunun var, bir türlü tam rahatlatamadığın için gergin ve mutsuz oluyorsun. Ayrıca eşini üzmemek için rol yapmaktan da bıktın artık belli, ve acil çözüm arıyorsun değil mi?😊😊
Gibi gibi
A
Nişanlılık ve evliliğin ilk 6 ayı erkek çol istekli bayan ise çekingendir. Erkek daha fazla ilişki ister ama bayan daha alışamamıştır. İlk 6 ay erkek kovalar kadın kaçar yani. İlk 6 aydan sonra erkek de istek azalır. 6 ayın sonunda haftada bir. Daha sonra 15 günde bir. Birinci yılın sonunda ayda bire bile inebilir
Bu durumda bayan tatmin alamadığı için çok gergin olur
Sanırım bu sorun sende var ve çözüm arıyorsun değil mi?
Erkeklerin geneli böyle bunda senin bir kabahatın yok. Ama erkeğin isteğini arttırman lazım. Yani eski duruma dönmesi hali. Onun bir kaç yolu var tabii ki.
Peki bir erkeği en çok tahrik eden şey nedir. En çok tahrik şey.
1-çıplaklık
2-seksi iç çamaşırları
3-cilveli olma
4-hiçbiri
Hangisi, ona göre bir çözüm önerim olabilir 😊
Açıklayıcı cevabın için çok teşekkürler öncelikle.
Benim kocam evlendiğimizden beri istekli değilki.
Hep ben istiyorum.
O çok nadir ihtiyaç duyuyor gibi.
Ereksiyon sorunu evlendiğimiz ilk günden beri bu yana 6 yıldır devam ediyor hâlâ.
Kendine güveni de yok, kabul de etmiyor, tatmin de edemiyor ama vajinayı okşayarak keyiflendirmeye de çalışmıyor, hemen yoruluyor.
Kendini işine adamış daha çok.
Güzel vücudu izleyip, kendi hayal dünyasında düşünüp keyif almayı seviyor ama icraata gelince hemen ilişkiye girip sönüyor.
Kendi oralı çok sever, ama bana yapmaz. Sevmez. Sesini çıkarmaz ve bu isteğimi görmezden duymazdan gelir.
Sadece ilişkiye girerek tatmin olmamı ister ama ereksiyon ve erken boşalma sorununun varlığından onları da yapamıyor.
şu an beni tatmin etmek için, süresini arttırmaya çalışıyor, ereksiyon için de hap alalım artık yeter demiştim. Kabul etti. Hapı bekliyor.
sorunu tamamen psikolojik. Yani kendine güveni kaimamış. Bilinçaltında olumsuz düşünceler oluşur ve bilinçaltı beni sevişme sırasında ona ereksiyon problemi yaşayacağını söyleyip duruyor rahat olamadığı için de kontrolü kaybediyor. normal olarak ya sorun yaşıyor ondan kurtulmanın tek yolu bilinçaltına ereksiyon sorunu olmadığını ispat etmektir.
Bunun için gece ereksiyonu kullanacağız erkeğin en uzun erekte olduğu andır.
Nasıl yapacaksın
Sabaha doğru ara ara uyanıp kontrol edeceksin. Erekte olup olmadığını erekte olduğu an işe koyulacaksın.
Baktım sertliği iyi hemen kendine kıvama getireceksin yani ön sevişme olayını kendin yapacaksın. Sana bunu istersen daua sonra anlatırım
Kendini ilişki için hazırladım ve eşin erekte durumunda onun yavaş yavaş okşayarak uyandıracaksın ama çok yavaş okşa Uyandıktan sonra ondan 30 Saniyelik bir oral seks yapıp biraz daha sertleşmesini sağlar ama uzun süreli yapma daha sonra onun üstüne otur ve cinsel birleşmeye başladı Üstünde ileri geri ileri iki geri yapınca Sen müthiş bir zevk alacaksın Senin zevk aldığını görünce oda çıldıracak çok kolay orgazmı olmaya başladığının ve inlemeleri duyduğunda çıldıracak Seni hemen altına alıp içine sert bir şekilde girmeye başlayacak sen orgazm oldukça inlemeleri duydukça daha da çıldıracak sana en az 10 dakikalık bir cinsel birleşme vadediyorum.
Umarım doğru anlamışımdır.:)
Çok teşekkürler ayrıntılı ilgili cevabınız için.
Eig seçecektim ama 2 tane seçmişim önceden. Burdan Eig inizi vereyim :)
teşekkür edirim gizlicik😊😊 dediklerimi dikkate al ve uygula. Sorun çözülecek.
Bu arada bu eşin için yapman gerekenler, birde kendin için yapman gerekenler var. Her bayanın evlenmeden önce mutlaka çok etkili mast teknikeri ile önce orgazm alışkanlığını, daha sonra da kısa sürede orgazm olma alışkanlığını kazanman lazım. Bunun için çok etkili mast teknikleri var, onları kullanmanı tavsiye ederim 😊
Bak fantazi iyidir fakat sevgilin kocan her kimle isen bunu aranızda konuşmalısınız ona göre fantezi seçimi yapılır örnek ben öyle fantezi kıyafeten hoşlanmam ama külotlu çoraptan hoşlanırım kimisi argo sever cinsellikte dediğim gibi karşındaki adamın neden hoşlandığını bilmen gerek bu konu dipsiz kuyu kimide popoya tokat dalan atar mini etek sever yaz yaz bitmez işte sonu yok
Bugün fantazisini ve hoşuna gidecek kıyafet sordum. Jartiyer, siyah çorap... falan.
Çıplakken, benim gömleğimi giy sadece dedi.
2. Kıyafet sorunca da; mini elbise (jile gibi mini) dedi. “Çıplak olacaksın ben elbiseyi sıyırıp giricem” dedi.
Artık ne izlemişse. O kadar kıyafet saydım. Bu ikisini söyledi.
Evet kardeşim sana dediğim gibi karşı tarafın istekleri bilinmeli veya azı aranmalı önceden o kadar plan yaparsın bir sürü kıyafet alırsın hoşuna gitmeye bilir bir kısa sort alsaydın der bu konu dipsiz kuyu çok çeşitli istek arzu var dünya para verisin iyi bir jartiyer takım alırsın yüzüne bakmaz
Az oynaşma işleri insanları kesmiyor artık. Mesela sevgili olan ya da evli olan arkadaşlarınızı çağırın sizde kalsınlar. Gece ilişkiye girin ama sesini çok azda olsa yan odaya hissettir.
👍🏼 teşekkürler. Mesela
ipler senin elinde ona ceza ver hemen işini bitirip kenara geçmesine izin verme. mesela oral yapma, mesela duvarda bana 5 dakika git gel de, beğenmez isem 5 dakika daha ceza veririm de. o 5 dakikadan sonra bende sana 5 dakika oral hediye edeceğim de. ayrıntı istersen yaz bana :)
Hangi hayal için dediniz?
Akademisyen
E oha ama yani.
Öğrencilerine daha çok öyle bakmasını mı sağlayayım.
Cevap
20Cevap
Bence ev ortamından çıkın araba orman. acik. hava yakalanma korkusuyla yapın. swinger cuckold yapacak halimiz yok
Öyle ortamları seviyor zaten.
Baktım da, hep bir açık hava, kuytu tenha, arabada gizli yapma, saklanarak birşeyler yapma peşinde.
Nasıl yani
Liseli ya da sekreter fantezisi var galiba kocam da zaten.
Ne hızı yaa, adam fossa.
Yolun başında tükeniyor. Fos
Sorunu görünce aklımı şu karikatür geldi 😂
Hımm... 😅
Çok komik 😂
fantezilerden çok tutkunun yoğunluğu önemlidir bence karşıtarafa aldığın hazzı hissettirebilmek
👍🏼
Farklı mekanlar olabilir. Eğer çok marjinal değilse çiftler, evin içinde farklı mekanlar bile en azından değişiklik olarak iyidir.
Koltuk, duş, masanın üzeri vs.
Fantazilerle suslemek lazim cinsel iliskileri. Konusmadan fantazi kurmadan yok uste cik yok alta inle olmuyo maalesef. Her iki tarafta acik olmali daha iyi cinsellik arzukanmak icin
Cinselliği nasıl yaşadığım ile ilgili olur. Fantaziler cinselliğe keyif katar.
Önce bol bol konuşmak gerek bence.. partneriz tanıyın bol bol ortak hayaller kurunca güzel 😄😄
Liseli kıyafeti Geyve eşini bekle geldiği zaman seni tak tak lazım
Kıyafet önemli, mekan değişikliği de olabilir fazlasına gerek yok bence :)
Jileyi mileyi de iyi biliyormuş ben hiç bilmiyorum :)
‘Tunik gibi olan elbise’ dedi zaten. :)
O kadar karma ortamlarda çalıştı.
Bakmıştır o kadar, hoşuna gitmiştir.
Burada veremem ama yazarsan yardimci olurum dm den
İç çamaşırları çıkarmadan ilişki denenebilir.
Hemsire ya da polis senaryolu
Hımm neden böyle dediniz
Muayene mi edeyim.
Ellerini kelepçeleyemem de. : ) polis değilsem
Teşekkürler
Yok
fantezi olmadan olmazzz
utangaçlık fantazisi
O nasıl oluyor
evlimisin
Evet
kocan mesela pısırıkca davransıon sen onu aç
Evli olanların fantazi si olmazmi
Evet pısırıkça davranıyor
kaç yaşında
Neden ki halbuki onların olması lazım daha da tutkulu olması için farklı şeyler denemeleri gerekmiyor mu
Kim benmi🤔
38
Ben 28
😂 28 mi 38 mi 😉
Cevap açık. Soruyu cevapladım. ekstra cevap da verdi m
👍
Burdan olmaz özelden konusalimmi
Bende çok fikir var da sana uyar mı işte
veririm ama burdan olmaz
yetmez
Iç dunyamda kalsın
yetmeezzz