Boşalınca insanın enerjisi düşüyor bence. Zaten futbolculara falan da yasakmış bildiğim kadarıyla maç öncesi. Bu dönemde de herkes koronavirüs'ten korkuyor tabi. Boşalmak bağışıklığımızı düşürür mü sizce?
seks yapmak ayri normal bosalmak ayrıdır arada cok fazla bir kalori enerji farki vardir.
sporculara söylenilmesi vs vs sacmaliktir. spor öncesi ya da sonrasi 6 saat bosalmak uygundur seks yaparak. normal mast ile 20 dk oncesi de olur takmayın keyfinize bakin o kadar ciddi bir enerji düşüşü olmaz ki (bazi insanlarda olur) Velhasil kelam Saglam iyi bir beslenme yapıldığı takdirde bosalmak bağışıklığı vs düşürmez enerjiyi düşürmez bilakis vücut yeniden hızlıca toparlanmaya vs vs gecer.
Boşalmak insanın bütün deri hücrelerinden atıkların atılmasını sağlar. Tabi sıcaklık yükselir o sırada. Bu esnada bir virüs girişi olabilir mi gayet tabi. Ama aslında bir neyi insanın rahatlaması ve ttemzilenmesinide sağlar.
Enerji düşmesi; orgazm olduktan sonra uyku hissi hormonları (erkeklerde biraz daha fazla) devreye girdiği için olabilir. Vücudun efor sarf ettiği her eylem enerji kaybettirir.
Enerjinin düşmesi ve bağışıklığın düşmesi ne alaka hayır ne alaka ne alaka saçmalamayın artık beni sinirlendirmeyin alaka ya maydanoz bu ne biçim lacivert yaşasın Cumhuriyet beni bir daha sinirlendirmeyin artık
Yorulmakla bagisiklik sistemini nasil bagdastirdin.. Bu mantikla spor yapinca da yoruluyorsun oda mi bagisikligi düsürüyor. Saglikli bir masturbasyon hayati her zaman iyidir ama her seyin oldugu gibi bununda fazlasi zarardir
ya arkadaslar bıkere boşalmak faydalı ben 4 kere boşaldım yemın olsun 2 gun kendıme zor geldım hı cöle olmuyordu grıp oldum enerjım kayboldu Şu an ıyıyım 4 tane kızı burgund ehalletdım
@Cennetbenim yokya benım organ cok buyuk bagırdılar cok ben klevyem bozuk bacım ben ıddalıyım cok 6 kız olsa gıne hallederdım cunku egıtımını almısım ben
Boşalmak bağışıklığı düşürür tabiki, çünkü her boşalmada enerji ve protein kaybi oluyor, Ancak şu da var ki, gribal enfeksiyonun bir numaralı tedavisi sekstir
Enerjiyi düşürmesinin sebebi muhtemelen dopaminin aniden yükselip azalması. Bağışıklığı düşüreceğini sanmıyorum. Tabii o yorgunluk esnasında vücut direnci azalabilir o ayrı.