Bir cano buraya "sexten sonra kadınlar pis kokar" Diyor. Maden öyle niye seks yapıyorsun ? Gercekten seksten sonra kadinlar pismi kokuyor?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kokmaz bedeniniz ama şu cinsel organınız bazen çok kokuyor. Aşırı boşalıyorsunuz bazen
Boşalmak bizim suçumuzmu pardon? Beden bir sinyal veriyor ve boşaliyor ama o kotu koku boşalma sivisindan degil vajinaya bakim yapilmadigindan oluyor. O kadar boşalmasi senin sayende olur sen buna sevinecegine neden boşaliyoruz dige bizi sucluyorsunuz
Hayır suçlamadım. Ben dilimle boşaltırım bazı zamanlar rahatsız olmam ama akınca durmak bilmiyorsunuz bazen geldikçe geliyor :) sende bu şekilsin sanırım
Ustelik kusura bakmayin ama sizinde sperminiz bizim midemizi bulandiryor.
Hayir ben vajinal hic boşalmadim. Klitoral boşaliyorum yani benden o kadar yoğun bir boşalma sivisi gelmedi. Olabilir gelebilir bunu kadina yansitma yanj
İşte bazen bulandırıyor sizi bazende tadı damağınızda kalıyor, sizinkide öyle. Bazen az geliyor bizimli bazende fışkırdıkça fışkırıyor
İyi.
Klitoral ileride sorun yaratabiliyor diyor uzmanlar. Çok yüklenme bence
Neden sorun yapsin m
Kızma hemen:) sevdim seni çok dobra kızsın:)
Neden yapsın dedim?
Ona alışıyormuşsunuz sonra evlenince rahatlamads sorun oluyormuş
Bak hala gerginsin, normalde şu an çok iyi olman gerekiyordu.
siz galiba beni anlamak istemiyorsunuz? Ben gergin falan değilim arkadaşım. siz bana uzamanlar klitoral boşalmanin bir sakınca olduğunu soyluyorsunuz bende sebebini merak ediyorum doğal olarak cunku bende mast yapiyorum. Sebebi nedir ne gibi zarari var klitoral boşalmanin?
hayir ben Seksi bulduktan sonra klitoral boşalma yerine eşimle seks yaparim. ustelik bu kadinlar icin degim masutbasyon bagimliligi erkekler icinde gecerli. "Klitoral boşalma" yerine "masturbasyon bagimliligi" Diyebilirdiniz. Cunku klitoral bosalmanin hicbir sakincasi yoktur. saglik olarak veyahud psikolojik olarak. Cunku erkekte kadini klitroal bosaltabilir
Sen sert boşalıyorsun, parmaklamak hoşuna gidiyor. Yarın evlenirsen senin içini tam doldurmaz ise boşalamazsın. O içindeyken bir yandanda parmaklayacsksın kendini tat alamayacaksın
İyimisin sen? 😂 O kadar komiksin ki. Klitoral boşalma diyorum bilmem ne demek olduğunu biliyormusun hani? Ben bakireyim diyorum ne parmaklaması? Ustelik benim sert bosaldigim falan yok sacma sacma konusmayin allah askina ya.
Bak buna karılıyorum, bazen eşimi parmaklayıp boşaltıyorum, aynı zamandada öpüşüyoruz. Ben onu boşakttıktan sonra oda ağzına alıp beni boşaltıyor ve yutuyor.
İyimisin sen? 😂 O kadar komiksin ki. Klitoral boşalma diyorum bilmem ne demek olduğunu biliyormusun hani? Ben bakireyim diyorum ne parmaklaması? Ustelik benim sert bosaldigim falan yok sacma sacma konusmayin allah askina ya.
İlk defa duydum. Nasıl bir ergenmiş ki bu lafı söylemiş
Ben hiç denk gelmedim çok şükür 😃
Sen 1 hafta duş almazsan o terle beraber kirler kalktıysa yapacak bir şey yok.
sen hiç yapmadınmı şimdiye kadar yani kokuyormusun
Arkadaşim benim yapip yapmamam onemli degil konumuz zaten ben degilim? seks icerikli bir soruya bir adam "sexten sonra kadinlar pis kokar" Yazmiş bende bunun dogrulugunu bilmek icin soru actim benim seks yapip yapmamam ne alaka? ustelik kokmuyorum 2 gunde bir duş aliyoruz.
yok o amaçla sormadım yani insan kendi kokusunu pek alamaz zaten, koksa bile bakaları daha net alır kokuyu evet seks sırasında vücut bir sıvı salgılıyor o sıvı vücutta kuruyunca sonra pis bir koku gelir
Anladim. Ama duş alirsa o koku gider.
elbette zaten seksten sonra duş almanın amacı odur hem o kokuyu gidermek hemde insanı kendine getirir duş almak çünkü seks sırasında aşırı efor sarfediyorsun yoruluyorsun yani
Anladim
aslında o sıvı seks sırasında değilde boşalınca oluyor yani hem kadın hemde erkek boşalınca o sıvı salgılanıyor
anladim :)
peki sana özel bişey sormak istiyorum istersen tkb et ordan konuşalım
Yok istemez
peki nasıl istersen ama gelseydin iyi olurdu
Neden iyi olurdu?
sohbet eder dertleşirdik hem daha aydınlatıcı bilgi verirdim hemde dertleşirdik
Ben dertleşmek icin yazmadim ustelik cevabimida aldim daha ne kadar aydinlatici olabilir. Seninle konusup konusmamam bana bir arti veya eksi kazandirmaz.
peki anladım sorun değil elbette zorlamayla olmaz önemli olan iki tarafında sohbet etmek istemesiydi öyle olunca daha tatlı sohbet olurdu ama istemiyorsan tabiki bişey diyemem
Bu arada suailini bana burdan sorabilirsin zaten Bana ozel yanit vermişsin
sualim şu sanırım sen bu soruyu merakından sordun yani merak ettiğine göre mast yapıyorsundur mesela mast yapınca koku geliyormu senden
🤔 Hayır gelmiyor.
o zaman sen baya temizssin peki masttan sonra duş alırmısın genelde ya da almadığında koku oluyormu
Bunun temizlikle alakasi yok yalniz? Her kadin mast yapsa kokmaz zaten? Masttan sonra tabikide duş alirim yani gunah oyle kalmak. Ustelik ben bakire oldugum icin klitoral bişaliyorum ustten yani sivi falan gelmedigi icin gusul almasam bile kokmam.
evet dediğin doğru tabiki ama klitoral bile olsa rahatladığında illaki vajinadan bişey gelmesi gerekmiyor koku için rahatlamayla beraber kasılan vücutta kendini salıyor rahatlıyor o an vücudun sen istemeden de özel bir sıvı salgılıyor ter gibi işte o sıvı kokutuyor genelde
O sivi beyaz bir sivi olur kadinlarda ve o kokmaz? iç çamaşirda fazla beklerse ekşi bir koku yapar. O yuzden masttan sonra gusul alinmiyorsa bile orayi yikayip yeni ic camasiri giymeli
sen bu işi biliyorsun bence, peki mesela haftada kaç kere mast yapıyorsun ve genelde nerde yapıyorsun yataktamı , banyodamı yoksa bişeyler izleyeremki yaparsın
Sanane bundan arkadaşım bu kadar soru yeter seni ne ilgilendiriyor nerde nasil mast yaptiğim? Ustelik mast yapan her kadin bunu bilir zaten bunun tecrubeyle ya da birsey bilmeyle alakasi yok.
bu kadar tepki vermen gerekmezdi
Seninde bu kadar özelime girmen gerekmezdi. Allah aşkina, Sanane benim nerde mast yaptiğimdan?
tamam sorun yok sadece sohbet amaçlıydı yani anlatmak istemiyorum diyebilirdin
Sende hazır konuyu buldun devam ettirme çabasına girdin. Sohbet diyorsun özelimi soruyorsun ya.
ya ne olacakki sanki özelim derken sende istediğin soruyu sorabilirdin ne var bunda bu kadar abartacak hem bu tür konular burdan daha rahat konuşuluyor çünkü korkulacak bir taraf yok ne sen beni görüyorsun nede ben seni o nedenle bu kadar abartman gerekmezdi evet belki biraz haddimi aştım o soruyu sormakla ama konuşsak ne olabilirki ne sakıncası olabilir senin için yani
Sen şakamasın? madem bir sakınca görmüyorsun aynï soruyu annene veyahud ilerideki kızına sorsunlar. Benim seninle alakali merak rttigim birsry bile yok ki seni tanimiyorum ben? Sırf bu platformadyız diye her istedigin seyi her kizla konuşamassin bu ne rahatlik? Hem ben neyde korkayim? Sadece rahatsiz oluyorum ve konusmak istemiyorum. Siz bir kadina nerde ve nasil mast yaptigini normal bir soru olarak karsiliyorsan o senin sorunun. İyi gunler
tamam sorun yok sadece konuşuyoruz yani illaki yap demiyorum
İyi gunler
sanada iyi günler sıkıntı etme rahat ol, kendine iyi bak
İlginc ilk defa duydum
Kokuyor musun sende
@CinsKobra sana giren cikan nedir?
@CinsKobra Kadini neden rahatsiz ediyorsun?
Sadece bir soru sordum saçmalamayı kesin ergenler
@CinsKobra Sorma arkadaşim sanane onun pis kokup kokmamasindan? S*kinizxi eğlendiremeyince ergen mi oluyoruz şan çomxar
pis kokan bakımsız olandır veya hastalığı olan
Önemli olan her erkek beğenmez tadı orada zaten
Yalan bence
Spurting oluyormusun