Diş telleri görüntü olarak 1-0 geride başlatır seni, öpüşürken illaki hisseder partnerin, oral sırasında rahatsız edici olmaz ama, sen huzurlu ilişki yasayamazsin
Oral yaparken agzini açik tutman lazim ki tel deymesin, tek sorun oral yaparken onun haricinde ilişki normal şekilde olur bunun diş teli ile alakasi yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Diş telleri görüntü olarak 1-0 geride başlatır seni, öpüşürken illaki hisseder partnerin, oral sırasında rahatsız edici olmaz ama, sen huzurlu ilişki yasayamazsin
Oral yaparken agzini açik tutman lazim ki tel deymesin, tek sorun oral yaparken onun haricinde ilişki normal şekilde olur bunun diş teli ile alakasi yok
Hekim olarak izah edeyim Bunlara takılmayın böyle bir durum yok hiçbir şeye engel değildir mutluluklar
Sorun etmeyiz. Saksoda acıtır mı acaba hep onu düşünürüm. 😀
Yaş ilerledi mi tel takmazlar ameliyatla düzelir diş, neyse ya boşver çoğunun çarpık zaten.
Oral da sıkıntı olabilir öpüşmede de sadece tiksinme olabilir bence
Sakso ve öpüşme konusunda acıtmadan yapabilirsen bir sorun olacağını sanmam.
Normal dış teliyse sorun olmaz ama ağız içi dil telide bulunan diş teli oral için uygun değil
Öpüşürken sorun olmaz, sakso da çekme em sadece 🕵️
Hayır hiçbir sorun yaşayacağını düşünmüyorum aksine tatlılık katıyor diş telleri takan kişiye
Adamın çükü parçalayabilirsin tellerle. Hatunun biri diş teli var diye bana oral yapmamıştı
Bende de var sorun yok
Sıkıntı olmaz oralda da çünkü teller dişin üzerinde senin işin damağın ve dillerinle vakumlama yapacaksın 😍
gayet güzel oluyor pek fark etmiyor endişelenme ben bir zararını hissetmedim😉
tel öpüşürken sorun oluyordu oral yaparken emdiğinde sorun olmadı dişini kullanmıuo çünkü oralda
olumadın mı
Bende hep merak etmisimdir oral nasıl yapıyor diye.
Taktır da bir de oraldan sonra sonucu söylesene merak ettim
sadece dudaklarını kullanırsan sıkıntı yok tel arada takılıyor tabi oralda
Güzelsen sıkıntıyok ben zaten dudaktan hoşlanmıyorum kulak memesi vegöğüsler benim hobim bence
Benim bir sevglim öyleydi
Tecrübem yok ama tecrübe etmek isterim 😁
Sorun yapma bence.Üst alt tamamen mi tel?
Diş telli kızlar çok güzeller bee ya
şu an fazla ile merak ettim 😅
Neden etkilesin oralda dilerini kyllanmiyorsun
Etkilemez belki renk katabilir
Düşünmesi bile endişe verici saksoda
😂😀
Dis telinolan kiz bana gore daha seksi
Engel olmaz ikisine de
Yani. Hiç bir erkek seni öpmek istemez 😊
Sakın ha.. öpüşme neyse de oral da aşırı kötü
ne sıklıkla oral yapıyosun ona göre bişey dicem?
tel yokmuş gibi oral yaparsan sorun olur..
o yüzden telleri değdirmemek senin elinde
Sırf oral için mi taktırmıyosun bu hatayı yapma?
Senin sağlığın daha önemli
Olmaz korkma
Sorun olmaz bencede.
Etkilemez rahat ol
Sıkıntı olmuyor
biraz etkiler
Bence hayır
Hayırı