Ben nasıl bosalcam bilmiyorum kızlar genelde orgazm taklidi yapıyormuş yani bizden sıvı çıktığı belli olmuyormu anlamadim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılkızın hal ve hareketlerinden inleme sesinin tonundan bakışlarından vücut hareketlerinden tepkilerinden çok net anlarım, orgazm olmaya yakın kızlar daha hızlı ve derin derin nefes alıp verir, kalp atışları daha da hızlanır göğüsleri avucumda ise kalp atışlarını hissederim, ayrıca göğüsleri kasılır kaskatı olur, penisim içindeyse vajina kasılmaları çoğalır orgazm olmasına yakın, daha fazla şişer vajinası penisi daha fazla sıkıştırır, orgazm anındaki kasılmaları penise çok tatlı bir zevk verir, hissetmemek mümkün değil, ben genel de hatun kızız orgazm olmaya başladığını hissettiğimde penisimi içine tamamen köküne kadar sokup fazla hareket ettirmeden içinde bekletirim, orgazm esnasında vajina kasılmalarını daha net hissederim ve vajinanın en dibinde hafiften bir vakum etkisi olur penisin başını emer gibi çok feci zevk veren bir his olur, ayrıca daha fazla kıvranır kız orgazm olurken, elleriyle bir yerleri sıkar, saçlarını savura savura başını sağa sola çevirir bazen, baygın baygın mayışık bakar, bacakları titrer gibi olur kasılır, bacaklarını uzatmaya çalışır kız, daha bir sürü detay var çok net anlarım orgazm olduğunu.. yaşadıkça daha iyi tanırsın tanıdıkça her hareketinden anlarsın hissetttiklerini.
41 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılayrıca not olarak ekliyim kızlar boşalmaz, boşalma erkeklere mahsus bişeydir, kızlar sadece orgazm olur, kızlarda sıvı çıkmaz orgazm anında, erkekler hem boşalır hem orgazm olur aynı anda, boşalma sperm boşalmasına denir, orgazm esnasında spermler penisten fışkırarak dışarı çıkar boşalma gerçekleşir..
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Tecrübeli erkek anlar sen eğer duygu yoğunluğu yaşadı isen dış görünüşündeki değişiklikleri anlamamış olabilirsin. , sıvı çıkmaz ama erkekle birleşme anında kayganlaşması için vaginan sulanır yani çeşme gibi akmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkekler her zaman ki gibi kadınların daha çok cevap vermesi gereken konuda atlamış olaya çok biliyorsunuz zaten. Çeşit çeşit kadın var sıvı geleni var (idrar değil) gelmeyeni var.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
37Cevap
+1 yılTaklit yapan kadınları boşver.
Kadınlar orgazm olurken titrer, kasılır, bilinç kaybı olabilir kısa bir süre için, tüm vücudunda rahatlama meydana gelir ve erkek bunu birebir yaşar ve seyreder.
Bazı kadınlarda sıvı da gelebilir buna squirting denir. Ancak g noktası uyarımı, klitoral uyarım beraber olduğunda yaşanır. çok nadirdir ve kadının inanılmaz rahat olmasını gerektirir. tabii erkeğin de ne yapacağını bilmesi gerekir.
Kadın orgazmında illa bir sıvı gelmesine gerek yoktur.20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇıkıyor kız.. ilişkide sende rahatlama gelir sıvı gelir
20 Yorumla
+1 yılDoğru şekilde uyarım olursa orgazm mümkün. Kasılmalar bacakları kapamaya çalışmalar titremeler en belirgin özellikdir
00 YorumlaAnlatmadan önce kaç yaşında sın onu öğreneyim bı❓ 12 yaşında olabilirmisin❓
02 Yorumla
Soran+1 yıl20 hic sevişmedim ilk kez olcak
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki anlaşılıyor o an rol yapanıda gerceginide anlarım
00 Yorumla
+1 yılNefes alış verişleri hızlanınca inlemeleri artıkca nabzı yükselip titremeye başlayınca ve vajinası kalp gibi atınca orgazm olduğu anlaşılıyor
00 YorumlaSiviyi gec cok belli oluyor hissediyorsun kizlarin orgazm isi zordur tecrube istiyor
00 Yorumla
+1 yılBelli olur... anlayabiliriz. Ama orgazm olabilmek için sizin her konuda tatmin olabilmenizi sağlamalıyız
00 YorumlaGerçekten ben anlıyorum Vallahi diyorum bak hissediyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYoo gayette anlasiliyor. Ben sevgilimle iliskiye girerken bir ara musluk gibi sivi fışkiriyordu. Genel olarakta cok sivi akar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSıvı çıkıyor kadınlarda çoğusu çıkmaz diyor ama çıkıyor kendimden biliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani cok az bir sıvı cikar bir cay kasigi kadar. Bunu seks esnasinda kasilmalarindan titremesinden anlarsin
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm anladım
+1 yılOgrenirsin ogrenirsin. bir defa iliski ya elin oglu ogretir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKız kankam 23 yaşındaydı ve hiç yapmamıştı ona öğretene kadar canım çıktı ama artık yapabiliyor oda senin gibi bilmiyordu hiç bir şey
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Anlaşılıyor kesinlikle.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu konuda uzmanlaşmış erkekler anlar. Taklit bile olsa.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Öğrenmeğe geldim fikrim yok😎bi bakıp çıkıyorum
00 Yorumla
+1 yılIşinde uzman biri çıkarsa karşına öğretir...😉
00 Yorumlaİstersen seni bosaltabilir cok bosalttim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılBir şeylerin bittiği hissini tanırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmast esnasında boşalmıyor musun?
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılmast da mı hiç yapmadın?
içindeyken anliyorum tabi ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılCogu anlamiyor
#Emirhancankir100 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar bosalmaz orgasm. Olur
00 Yorumla Ben anlıyorum. Kasılma ve ısı artışı oluyor.
00 Yorumla
+1 yılgayet gzl belli oluyor
02 Yorumla
Soran+1 yılAma orgazm taklidi yapıyormuş ne alaka
- +1 yıl
taklit yapar ama oraya dokunursan anlarsin bosaldgni
Çıkıyo canım
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılben anlıyorum taklit edemez
00 Yorumla
+1 yılAşkım orgazm oluyorsunuz ys
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBosaltirim dik fırtınası
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılbelli olurr
13 Yorumla
Soran+1 yılAma orgazm taklidi yapıyormuş ne alaka
- +1 yıl
kim orgazm taklidi yapann
- +1 yıl
hangi kizzz
+1 yılDediklerimi yap
00 Yorumla
+1 yılAnlıyorum tabi ki.
00 Yorumla
+1 yılAnlıyorum