Cinsel Yaşam Bir kaşık ballı çerez cinsel istek artırır mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Bir kaşık yedim bir kaç saat sonra felaketcinsel isteğim arttı sizce ballı çerezle ilgisi var mı? Bir kaşık ballı çerez cinsel istek artırır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
CatDealer Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 50% +1 yıl Erkek de bile farklı etki ediyo aslında, penis kan penisiyse ballı çerez, pekmez falan baya ise yariyo ama et penisiyse çokta bir etki etmiyo. Kadın da östrojen ve libido yu ne artırır bilmiyorum. Enerji vermiş kanın kaynamışda olabilir. 0 0 Yorumla
cann22 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 32% +1 yıl 1 kaşıktan bişey olmaz. Senin bir kıvılcıma ihtiyacın varmış. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tadına bakayım dedim anlamadım ilgisi var mı yok mu Yorumla cann22 +1 yıl Sanmam. Yorumla
pelonk1 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 +1 yıl Bal artırtmıs olabilir o tarz seyler etki eder bal, tahin pekmez gibi 0 0 Yorumla
asilkurt49 Takip Et Xper 7 Yaş: 44 +1 yıl Alakası yok. Sen kendini öyle motive etmişsin ondan kaynaklanıyor 0 0 Yorumla
Bluedabadi Takip Et Master Yaş: 41 , eic 47% +1 yıl Aman aman olmasada etki eder sende fazlası olmuş 0 0 Yorumla
doğrulukmucesaretmii Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Hem bal hem çerez, geçmiş olsun☺️☺️ 0 0 Yorumla
fafur Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı. Hakiki bal ise duvara tırmandırır. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl ilk arttırır sonra azaltır pek yeme 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Çok haleşz oluyorum ve saçlatım dökülüyor o nedenle yedim de şu an bir tuhafım artırma nedeni ne çok merak ettim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl daha güzel doğru beslenmen lazım. şekerin yükselir iyi değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl saçların için yağ kürü var onları dene Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Artırır 3 1 Yorumla Soran +1 yıl Denedin mi Yorumla
atakan_2050 Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. bir kaşıktan bişi olmaz 0 0 Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Evet artırır. 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Alakasız 0 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Psikolojik 0 0 Yorumla
oski35 Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Yapar tabiki 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Neden arttırıyor hiç anlamadım? Yorumla oski35 +1 yıl Ne gibi yani Yorumla Soran +1 yıl Diğer yiyecekler değil de ballı çerez neden arttırıyor merak ettim Yorumla oski35 +1 yıl Balda enerji yapar o yüzden Yorumla Soran +1 yıl İyi de enerji ile cinsel isteğin artması ne alaka Yorumla oski35 +1 yıl Cinsel ilşkiyi arttıran şeyler tatlıdır genelde Yorumla Soran +1 yıl Peki sağol Yorumla oski35 +1 yıl TKP atarmısn Yorumla
Freddieisbck Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 861 cevap paylaştı. Evet. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Erkek de bile farklı etki ediyo aslında, penis kan penisiyse ballı çerez, pekmez falan baya ise yariyo ama et penisiyse çokta bir etki etmiyo. Kadın da östrojen ve libido yu ne artırır bilmiyorum. Enerji vermiş kanın kaynamışda olabilir.
1 kaşıktan bişey olmaz. Senin bir kıvılcıma ihtiyacın varmış.
Tadına bakayım dedim anlamadım ilgisi var mı yok mu
Sanmam.
Bal artırtmıs olabilir o tarz seyler etki eder bal, tahin pekmez gibi
Alakası yok. Sen kendini öyle motive etmişsin ondan kaynaklanıyor
Partnerin toksa yeme boyle şeyler. Ben yiyemiyorum mesela
Aman aman olmasada etki eder sende fazlası olmuş
Hem bal hem çerez, geçmiş olsun☺️☺️
Hakiki bal ise duvara tırmandırır.
Cinsel hayatın var mı?
ilk arttırır sonra azaltır pek yeme
Çok haleşz oluyorum ve saçlatım dökülüyor o nedenle yedim de şu an bir tuhafım artırma nedeni ne çok merak ettim
daha güzel doğru beslenmen lazım. şekerin yükselir iyi değil
saçların için yağ kürü var onları dene
Artırır
Denedin mi
Senin vaktin gelmiş ballı cerez denk gelmis 😉
senin azasın varmış onlar bahane
dene bakalım bir daha
bir kaşıktan bişi olmaz
Evet artırır.
Alakasız
Alakas yok
olabilir artar yap sende sevıs gitisn