Seks herzaman kedi fare oyunudur ama seni yakaladığımda ayak parmaklarının kıvrılmasına hazır ol😉 ben #kediyim 🐾 ya siz, yatakta sert olmayı mı soft olmayı mı seversin, bu yönünle hangi hayvana benziyorsun?

Nerde ise tüm hayvanlar dişiye ayakta arkadan yaklaşarak seks yapar yani çiftleşir.. Ancak aslan ve kedi dişisi yatarken çiftleşir... Hiç bir hayvan çiftleşirken dudak dudağa olmaz ve meme emmez.. İnsanın en büyük özelliği budur dişisine her türlü sahip olmak konusunda.. O halde ben insan gibi seks yaparım ve kadının istediği şekilde.. Erkekliğin temel ilkesi bu olmalı seks de.
Aslanım ben yırtıcıyım egoistim ve liderim. Ama gel gör ki 'aslanlar günde 50 kez sevişirken' ben daha hiç deneyim sahibi olmadım. Ha şimdi diyeceksiniz 'neden yatakta aslanım diyorsun dayanağın nedir' diye ona gelince tamamen varsayım, teoride her şeyi yaparım pratikte biraz zorlanabilirim sanırım.
Kırmızı görmüş boğa :)
Yırtıcı kaplan :))
Cevap
88Cevap
Kesinlikkkle Kediiiii 😻 biraz ısırmayı ve hırçın olmayı seviyorum. Ansızın Sonraaa süt dökmüş kedi modunda takılmayı seviyorum Soft başlasaktaa sert devam etmeyi ve sertliğiii seviyorum öyle mıy mıyy mıy şeyler bana göre değil, ayrıca seksste romantizim aramam. Olabildiğince sert ve argo olmalı.. 🖤
bir testte kartal çıkmıştım. yatakta kendim gibi deneyimli ve güçlü partnerlere karşı bir çekimim varmış.
doğru kısmen...
Ben soft olmayı yeğleyenlerdenim , sevdiğime acı çektirmek zor gelir bana ne yaparsam severek okşayarak olgunlaştırmaktır amacım her zaman.
Abazaligima bağlı 😅 bazen bir kedi yavrusu bazen bir aç ayı oluyorum 😅
Abazayken ben dikkatli olun
Panda😂 yatmak için kullanıyorum ben yatağa gerile gerile yatıyorum 😂 panda gibi.😂 Pandaları çok seviyorum 🤗🤗
Bir hayvan gibi asla sevişmem ben efendim kadına değer veririm. Ama illaki bir hayvan benzetmesi olacaksa.. Sevgilim hangi hayvana benzetiese oyumdur
Yorumlara bakarken gülmemek için zor tuttum kendimi. Abartmayı ne kadar da seven bir milletiz. Lafa gelince darbeli matkap gibiler ama icraata gelince şarjlı matkap kadar değildir çoğu. 😊😊
Sert tabiki. Gerekirse kovalayacsksın Sert olacan ki partnerin zevkten çığlığı basacak. Sanırım ben o konuda yatakta kovalayan olduğum için Horoz 🐓 oluyorum 😂😂
yatakta soft olmayı ama partnerimin sert olmasını isterim.
Köstebek gibiyim gözlerim görmeden koklayarak tadarak hedefim ile saatlerce bedeninde ruhunda gezinirim 😉
Boğa burcuyum, geceleri belasını arayan gergedana dönüşüyorum 😏
S*kişiyinuz işte. Ne bu benzetmeler anlamıyorum. Yok kedi fare yok ayı yok habeş maymunu. Yılanım m k soktum mu acısı günlerce geçmiyo
pitbulla benzerim doggy style da kenetleneyim yeter🤣😂😘
Soft ne emekli miyiz arkadasim :)
Romantik yani😄
Yok hayir demek istedigim ihtiyar mıyım soft takilayim. kanimiz kipir kipir ;)
@Sülük #Kene Gibiyim
Vajinaya Yapışınca Bırakmıyorum 😂😂😂
Bak porsuğu veya jaguar.
Genelde av oluyorum 🙈
Tavşan derler. Çok iyi çalışırım.
Hem kus hem ari kus gibi ucup ari gibi sokuyorum
Deniz aslanı. Hareketsiz ve bıngıl bıngıl 😊
Romantizm flamingo 🦩
Kuşum hemen doyup ansızın geri acıkıyorum. #)
Pitbull Kopegiyim seks’de
Galiba at gibi iş tutuyorum.
Sertliği, can yakmayı severim.
Kelebek gibi uçarım arı gibi... 😂😂
Hamster :)
Yılan vücutta gezinmeyi seviyorum. 🙈
Çakala benziyorum çakala
Vaşak gibiyim. Hem kedi gibi hem yırtıcı 😉
Burcuma 😂
O nedemek😃
Aslan 🦁
Panter veya pars