Erkeklerin penis boyu ve bunun cinsel tatminde etkili olup olmadığı konusu yıllardır tartışılır. Kadında haz alınan asıl yer vajina değil, klitoristir. Klitorisin uyarılması için penis boyunun uzun olmasına gerek yoktur. Şahsen ne uzunu, ne kısası en makbulü içerde uzun kalanı.Cinsel ilişkide kadının aldığı zevki penis boyu mu belirler?
Sanıldığının aksine penis boyuyla cinsel performans arasında doğrudan bir ilişki bulunmuyor. Oysa birçok erkek bu cinsel mit nedeniyle karşı cins ile ilişki kurmaktan kaçınma dâhil çok büyük sıkıntı yaşıyor. Bu nedenle erkeklerin ve kadınların bedenleriyle ve penisle barışık olmasında fayda var. Çünkü penisin en önemli işlevi kadının gebe kalmasını sağlamak, diğer işlevi ise cinsellik içgüdüsünü tatmin etmektir. Bu iki işlevin yerine getirilmesi sperm sayısı ve işlevlerinin yeterli olmasına, ereksiyon olayının gerekli zamanlarda devreye girmesine, ereksiyonun yeterli süre sürdürülebilmesine ve nihayet boşalmanın devreye girmesine bağlıdır. Çünkü vajina ortalama 10 cm uzunluğunda olan bir organdır. Vajinanın en çok haz alınan bölümü dışarıya yakın üçte birlik kısmıdır. Yapılan çalışmalar girişteki bu 3–4 cm’lik kısım ile klitoris arasında sinirsel bağlantılar olduğunu göstermiştir. Bu nedenle kadınlarda cinsel haz merkezi vajina değil klitoristir. Klitorisin uyarılabilmesi için de penisin uzun olmasına gerek yoktur.
Kadının fiziksel olarak aldığı değil zihinsel olarak aldığı zevki etkiler penis boyu. Zira kadın bunu gördüğünde "vay anasını" çekiyorsa zihinsel olarak kendini zevk almaya programlamıştır ama er kişisi bunu düzgün kullanamazsa eziyet olur. Ha bu demek değildir ki normal ya da normal altı boyutlarda zevk verilemez. Başta görsel olarak bir şey sunmasa da sonradan gösterilecek sağlam bir performans bir çok büyük penisten daha fazla tatmin edecektir kadını. En önemli kısım ise yapılacak son dokunuşlardır.
Vajinanın uzunluğu 7-8 cm.,'dir uyarılınca boyu iki katına kadar çıkar. Kaslardan meydana gelir ve seks sırasında penisin rahat girmesi için genişler. Özellikle vajinanın duyarlı olan ilk girişteki üçte birlik kısmına ulaşabilmek ve uyarabilmek bakımından, penisin sertleşmeden sonra minimum 7 cm’ye ulaşabilmesi yeterlidir. Kadına vajinal orgazm yaşatmak için uyarılması gereken G noktası girişin 4 cm kadar içerisindedir. Önemli olan nasıl kullandığıdır. Türk erkeklerinin ortalaması 11 cm. 13'ten küçük 18'den büyük olmasın
20 cm penis boyu olan erkek kadını mutlu edemezken, 15 cm penise sahip olan erkek daha çok mutlu edebilir. Çünkü önemli olan içeride kalma süresidir gadası
Penisin boyu da önemli genişliği önemli. Ama en önemlisi o penise sahip kişinin penisini kullanması ve diğer el ayak Dudak gibi uzuvlarının da kullanılması sonucu yani Karşısındakini doyuruyor olması önemli. Çok büyük olur acı verir çok küçük olur Bir şey anlamaz.
Sağlıklı bir vajinanın derinliği 6-7 cm uyarılmadan, uyarılan bir vajinanın derinliği 8-9 cm dir. Açıklamana katılmıyorum.. Çünkü kadın bir çok noktadan uyarılabilir, klitoristen de vajinadan da. Zevk sinirleri vajinanın giriş bölümündedir, bu yüzden 10 cm de olsa, 20 cm de olsa vajina penisi saracağı için zevk noktaları da girişte olduğu için ikisinde de aynı derece zevk alacaktır. Bu yüzden boyumu işlevimi sorusu bir takıntıdan ibarettir.
Abartılı küçük olmadıktan sonra bir sıkıntı yok zaten o da istisna. En önemli şey sertlik 20 civarı yaşlarda aşırı serttir, ama nedrnse kızlar büyğklere yöneliyor. Kalınlık az daha önrmli hiç o konuşulmaz. Birde şekli şemali de önem arz edebilir belki, penis düz, mantar kısım mümkünce arkaya yönelik olmalı normali o aslında.
Uzun denmesinde ki mantık vajinanın tamamını doldurmasıdır. Fakat, kime göre kısa kime göre uzun... Erekte haliyle 11cm de aynı amaca hizmet ediyor 18 cm’de asıl soru şu; partnerine baktığında ne hissediyorsun?
İliski icin boyutun pek bir onemi yok. fakat gorsel acidan buyuk penis her zaman cezbedicidir. oral seks yaparken bir tin tin tinimini hanimi soylemek var bir de uzun hava soylemek var 😀😀
Sen sormuş sen cevap vermişsin zaten. “ içerde en uzun kalanı ” diye. Ben yıllardır aynı şeyi söylüyorum bu ve benzeri sorularda.
Bunun için kadın cinsel organını da bilmek tanımak gerek, en derin vajina 8-10cm ve en hassas sinir uçları zevk alınan yer klitoris ve vajinanın girişteki 1-2cm kısım. O yüzden uzun ya da kalın olması çok bir şey değiştirmiyor. Vajinanın her yerinden zevk alıyor olsalardı kadınlar doğum sırasında acıdan bayılır/ölürlerdi 😎
Kadının aldığı zevki penis boyu değil, işini bilen ve kadının ruhundan anlayan erkek belirler.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Peki 18 20 cm iri kalin bir penis diyor kadinlar sonrada aciyor. diye bagirip sizliyorlar bence en guzeli cok buyuk olmamasi ve kalin olmasi daha zevk verir benim cok uzun degil. ama yattigim. kadinlar zevk aliyordu kadinin zevk almasi icin 7 cm lik bir penis bile. yeterlidir tabi her kadinin zevki farkli iste
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Gereksiz bir tartışma. Bilimsel cevabı belli. Kısmen etkiler. Kısmen dediğim 8-9 cm olması yeterlidir. Vajina içerisindeki sinirler o kadar içeri gider, geri kalan kısımda sinir hücresi yoktur. Ancak penisin kalınlığı zevki artırabilir, gidip de 20-25 cm olması değil.
Bu konuyu açıklığa kavuşturmak istiyorum İtalyan kökenli ailenin çocuğuyum penisim Türkiye ortalamasına göre çok büyük ve iri bunu bir alternatif olarak görmüyorum tabi ama şöyle bir gerçek te var erkeğin tecrübesi dokunuşları, geç boşalması sekste daha etkilidir büyük penis daha çok zevk vermez ama oral yapmayı seven kadınlar için aynı şeyi söyleyemem penisin iri kalın olması onların çok hoşuna gidiyor kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum ağızlarından çıkartmak istemiyorlar.
hayır boyu değil işlevi belirler kadınlar boy ile takıntılı o zaman bizde çok dar olmasını istiyoruz mesela öyle angarya çuvalı gibi olmuş sarkmış vajinadan şahsım adına zevk almıyorum kafamı soksam girecek yani,, dar ve ince dudakçıklı istiyorum bnde bana o çok zevk veriyor mesela😉😊
Boy tabi ki uyumlu olunca güzel. Icerideyken dipsiz kuyuda olmak erkeği nasıl mutlu etmezse, vajen duvarı baskısına maruz kalmamak da kadın için problem. En güzel kısmi ön sevişmedir. Tutku en çok alınan hazdır.
Bence penis boyu ile alakali degil kadinin. kilitoristini uyara bilmektir asil. iş buda ön sevişmeyi uzun tutmaktan geçer kadın vucudunu iyi tanimali erkek özellikle partnerinin en hassas oldugu bölgelere erotik dokunuşler ile bunu yapabilir penis boyu da değil içinde en uzun kalani kadini zevkin doruklarina çikartır 😊😊😊
bende şunu sorarım 3 cm içerde normalde 15 dk yapınca manyak olmadım farklı pozisyonda kendimi aşınca neden 15 dkda doyurucu ve manyak bir seks potansiyeline sahip oldum
Penisin boyu değil işlevi önemlidir boşuna demiyorlar kadının zevk noktası ilk 3 cm dir dediğin gibi uzun kalanı makbuldür erken boşlma peniste sertliğin kısa sürmesi bunlar zevki öldürür zaten
Hayır penisin sertliği ve uygulaması zevk verir.. Büyük penis illa fazla zevk verecek diye bir görüş yok.. Mesele kadının tüm vücudunu kullanarak onun zevki yaşamasında.
Yani şöyle söyleyeyim ben sana. Otobüs süren şoför otobüsü uçuruma sürerse trafik kazası olur ama düzgün kullanırsa hiçbir şey olmaz. Gayet huzurlu bir şekilde gideceği yere varır.
Bunu tamamen Hatunlara sormak lazım. Ama şunu da bize sormak lazım dar vajina mı geniş vajina mı. Hemen hemen Hepsi büyük istiyoruz büyük derler ama foldur foş olmuşlar haberleri yok
13-15 cm arası idealdir. Uzun olması iyi değildir. Boşaldıktan sonra tekrar kalması biraz zor oluyor ama ideal boyda eğer iyi biriyse işini biliyorsa 4 boşalmaya kadar zamanı olur. Geç boşalma sorunu varsa 2 boşalma ve 2 saat yatak keyfi olur
boyumu islevimi diyor lar kizlar islevi diyor anahtak kapiyi acmassa istedi kadar islev olsun sitandart 17 cm 22 cm ve islevi iyi ise o kiz cok sansli dir seks de
Hayır o ikinci planda kalır. erkeğin ustalığı belirler.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İsterse 30 cm olsun içerde 2 ek durdukdan sonra ne işe yarar 15 cm olsun bide yarım saat seninle olsun o zman zevk alırsın önemli olan boyu değil islevidir.