Çorap üzerinden okşamak öpmek ısırmak gibi şeylerle tatmin olabiliyor. Oralcı
Kocamda ki külotlu çorap aşkı, erkeklerin genelinde olan bir şey mi?
Çorap üzerinden okşamak öpmek ısırmak gibi şeylerle tatmin olabiliyor. Oralcı
Bir çok erkekte bu tür istekler vardır. Külotlu çorap, body çorabı, jartiyer. Bunlar sıradan şeyler. Bence siz de ona katılabilirsiniz. Seks esnasında yırtmasını isteyebilirsiniz. Bu işe renk ve sertlik de katar. Jartiyerli de düşünün. Bu da etkili olacaktır diye düşünüyorum. Arada kendi isteklerinizi de söyleyin. Bu iki kişilik bir olaydır. Eşinizin de sizin isteklerinize uyması gerekir.
Aynı benim gibiymiş vallahi :D
Ben de onun gibi oral vs yapıyorum ama külotlu çorabı yırtarak ilişkiye girmeyi de çok seviyorum.
Cevap
59Cevap
Bende var bu durum bayılırım ve ne zaman görsem bakarım bayanların çok sıradan bir giyim eşyası olan çorap ben ve benim gibi olan bir çok erkeği tahrik eder bir partnerime özel bölgesi açık çorap hediye almıştım beni giyip beklerdi gayet normal bir durum erkek arkadaşının durumu anlayacağın
Genelinde var mı bilemiyorum. Ama herkesin bir zaafı oluyor çoğunlukla. Mesela benim iç çamaşırları. Çeşit çeşit giysin. Çok severim. Birde el ve saçların güzel olması. Tek zaafım bunlar. Seninki abartmış bence yani. Sadece çorap isteyip, onlarla oral vs yapıyor muhtemelen. Partnerin de istediği, istekleri olmalı bence ve onlara cevap verilmeli
Kocan kilotlu çorap giyorsa, kocan pasif tir büyük bir ihtimal, yani kadın sı, olmak istiyordur. Bu benim görüşüm. Ben bir erkek olarak asla kilotlu çorap giymem.
Ha hahannnnbcxffgnbvd 🤣🤣🤣🤣
Allah da seni güldürsün çalışırken bakaym dedim iş yerindeyim gözümden yaş geldi resmen. Külotlula doyuyor 🤣
Jartiyer giysen demek görür görmez boşalacak 🤣
Corap takintim yok bence kadin yerine naylon coraba ilgili olan erkegin aklindan suphe duyarim corap parcalamak yerine partnerimi parcalamayi tercih ederim cinsellik olarak
Fetiş vardır olur ama o bir ara evre olur yani yardımcı unsur olur asıl zevk birleşmedir seninki biraz kafaya takmış o olayı bnce yönlendir biraz onu yatakta
Corapla bagla elini kolunu ayaklarini cik ustune yaptir bir oral uzuinca yuzune bastira bastira sonra otur ver kirbaci 😂😂
Ben giysiye takılmam çünkü zaten saniyeler sonra tenine hakim olacağım ama tabiki vitrin önemli ama bu kadar değil 🥰
Söyle tepki ver arkadaş isteklerini dile getir. Yapmıyor mu kilit sensin yaptırmanın yolu sende az dominant ol
Ne mutlu sana işte çeşit çeşit siyah ve ten rengi çoraplar aldır ve herzaman giy onu çıldırt bağla kendine
herkesin zevki ilgisi bir değil tabi sen mutlu ve memnunsan sorun yok.
Onunla konuş sonuçta fantezi ama senin de fantezilerin varsa söyle ona.
Adamın fetişi bu demek ki... ve evet çoğu erkekte bu fetiş var diye duymuştum
Onunda fantazi dünyası öyleymiş. Ama sanada birşeyler tattırması gerekli.
Çok öyle fantezilerim yoktur çorapta beni tatmin etmez hani 🤷♂️
Bu isteğini kocana söyle lf arasinda anlat ki sende bu konuda tatmin ol tam anlamiyla
İlginç bir fantezi. Ama sen doymuyorsun. Çok mu Seksi oluyorsun acaba külotlu çorap giyince
senin kocan enteresan. seksi iç çamaşır daha etkili
Çok isterdim onda da etkili olmasını. Çeşit çeşit var, her giydiğimde iltifat bekliyorum ama çamaşırda gözü yok onun. Coraptan kalça falan görmek bitiriyor onu
Soru sahibi bsey dycem
Soru sahibi bakarmsn
seksli dantelli bir iç çamaşırda kalça daha çekici ve seksi kocan tek tip seviyor sanırım. sen daha zevklisin.
Sıcacık mekana girmek varken kapısında beklemekte ne biliyim ya
Çorap sevmem direkt mevzuya girelim ışte
Üzerinde sadece çorabın olucak onu yırtarak mevzuya girecek hoşuna gitmezmi
Kuru sek bacagi buldukta corabi felan kaldi 😀
Etkileyici bir giyim detayı
Nadiren olan birşey ve bu durum eşinde var.
Kocan banka soyacak sahip çık kocana 😃😃
Hayır bende yok o. Ben eşimden istemedim bunu hiç
Ne renk çoraptan hoşlanıyor siyah mi ten mi?
Siyah
hem siyaha dayanamıyor desene..
Ne alaka napcakmis çorabı
Yok be o onu saplantı haline getirmiş sanırım
evet o zaman sende azdır kocanı
adamın fantazisi o demek ki.
Sadece bunu mu yapıyo
Sadece bunun düşüncesi bile zevk veriyor ona. Corapları parçalıyor üzerimde. Corap kalmadığında da bana kızıyor neden takip etmedin neden almadın diyor
O özelini asla açmaz hele ki beni aşırı kıskanır
Atamam 🙄 buradan sor
Benimde ilgimi cekiyor kadinların giymesi.
Ne kadar değişik bir kocan var.
Ne yapıyorki
Çoraplı görmek hoşuna gidiyormuş çorap üzerinden oral yaparken çıkarıp ya da parçalayıp ilişkiye girmek adam bunlardan zevk alıyor
bir fantezisi olarak düşünün
severim böyle şeyleri
Bende öyle olmasını isterdim
herkesin bir popisi var işte
Bendede var hatta daha ileri derecede
İleri derken mesela
Bendekide farkli yani sadece kulotlu corap degil
Fetisi vardir demek peki parcaliyor mu hic
Evet
Biraz Değişikmis ya nasil dayanmaz o zaman hic nasil yapiyorsunuz hep yirtiyorsa
nasıl bir fantezi kendisi mi giymek istiyor
Ne güzel işte adamın zevki var uzak mı dursun yani onu mu istiyorsun
Çorap fantazisi güzeldir
Çorap her erkeği tahrik eder herhalde
fantazileri vardir her erkekte oluyor
Aynen neden boyle acab
Sapık işte😂😂
Daha sert mi seviyosun
Sende aşk ne peki 👍🙈
Bende yok
Öyğkkk
Çok komik 🤣🤣
Hayır hiç aramam
Genel olarak ayniyiz
severim
bilmem bende yol
Hayır
Bende severim cok
Corapli nasil oluyor
İç çamaşırı giydirmiyor. Siyah corap ile sevişmek
Guzelmis peki tunele girerken yirtarak mi yapiyor
Seviyor öyle ama kendi ağzıyla söyledi tünele girmenin çok bir espirisi olmadığını. Adam oralcı
Anladgm kadaryla sen memnun degilsn
Severim
Sert ve acımasızım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar