Erkek arkadaşımla sürekli sevişiyoruz ve henüz seks yapmadık. Bilmediğimden sormak istiyorum penisin kalkmış olması ile sertleşmesi erekte olması arasında nasıl farklar var? Kalkan penis nasıl bir yol izleyince sertleşiyor? Her seks sırasında penis sert bir hal almak zorunda mı? Erkek arkadaşımın pijamasının üzerinden gayet penisi de belli oluyor genelde. Gün içinde ara sıra yakınlaştığımız için yakınlaşma sırasında sert olduğunu hissedebiliyorum neyse de sürekli kabarık duruyor sürekli hazır olduğu anlamına gelmiyor diye düşünüyorum. Ben tek tek sormaya devam etmeyeyim de genel olarak bir bilgi verirseniz çok güzel olur
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılpenisin sertleşmesine halk dilinde kalkma deniyor ikisi aynı şey yani, yumuşakken hareket etmeye başlar sertleştikçe ucu yukarı kalkar bu yüzden kalkma tabiri kullanılır. bir kızla yakınlaşma olduğu zaten kızdan tahrik olur erkek ve penisi sertleşir o an da. sertleşip dimdik kalkması zaten 2-3 saniye sürer, bir kızla yakınlaşıp kıza sarılırsa kızı öperse erkek penisi de kalkar mutlaka tahrik olduğu için, penis sertleşmeye başladımı buna engel olamaz erkek mutlaka sertleşip kalkar, erkeğin önünün kabarık durması bazen giydiği kıyafetten de olur, veya o da seni düşünüyordur ve o yüzden tahrik oluyordur ve penisi kalkık duruyordur gün boyu. hiç yumuşamadan inmeden sürekli öyle duramaz belli zaman sonra mutlaka yumuşuyordur, seni arzu ettiğini sana belli etmek için kendi de eliyle uyararak sertleştiriyor olabilir, başka sormak istediğin varsa sorabilirsin doğru düzgün cevap vermeye çalışırım
339 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar detaylı güzel açıkladığın için çok teşekkür ediyorum minnettarım 🙏 bir sürü şey merak ediyorum hiç deneyimim olmadığı için.. mesela sürekli sevişip cinsel birleşme olmadan bitirdiğimizde bundan erkek nasıl etkileniyor? Kendisine sürekli yarım bırakmaktan hoşlanmadığımı dile getirmiştim yani sürekli bunu yapmayalım hazır hissettiğimde söyleyeceğim o zaman olur diye kendisi de her seferinde sonuna kadar gitmesinin gerek olmadığını söylüyor. Bu ilişkimizi olumlu mu etkiler olumsuz mu?
Cevap sahibi+1 yıl:) merakının giderilmesinde az da olsa katkım olduğu için mutluyum :) illaki her sevişme ilişki yani cinsel birleşme ile devam etmek zorunda değil, olmasa da olur, fakat erkek aşırı tahrik olmuşsa sevişmeden sonra boşalmazsa t*şaklarında ciddi sancı olabilir, bende bazen oluyor, sadece sevişiyoruz bazen penisi sürterek bişeyler oluyor ama boşalmadan bırakıyoruz o zaman ciddi sancı oluyor fakat bir süre sonra geçiyor yarım saat felan sonra.. senin ilişkiye hazır hissetmen önemli, erkeğinin buna saygı göstermesi güzel bişey, bencil bir erkek olsa illa sonuna kadar gitmek ister tam anlamıyla sahip olmak o zevki yaşamak ister ama senin hazır hissetmeni beklemesi güzel bişey. sevişmeden sonra seninle boşalmasının senin açından riski olabilir ona da dikkat etmeni tavsiye ederim eline vücuduna her hangi bir yerine sperm bulaşması halinde ya da zevk suyu bulaşması halinde vajina kısmına gelirse hamilelik riski olur..
Cevap sahibi+1 yılolumlu mu etkiler olumsuz mu etkiler bunu tam olarak bilemem dizin dünyanızı tanımadığım için. bazı erkek buna değer verir bazısı önemsemez.. belli olmaz, sen kesinlikle emin olmadan ilişki yaşamaya girme derim dikkat et, canın istiyordur orası başka ama kızlığını bir kere veriyorsun sonra ne kadar pişman olsa da boş.
Cevap sahibi+1 yılmerak ettiklerini sorabilirsin çekinmeden seni kardeşim olarak görüp cevap vermeye çalışırım ;)
Cevap sahibi+1 yıltamamen soyunarak mı sevişiyor sunuz, buda önemli aslında, sevişirken penisini okşuyor musun ya da sürtüyor mu sana onu, illaki zevk alır bunlardan ama boşalmak zorunda değil kendini tutuyordur fazla ileri gitmeden yoksa boşalma hissi geldimi penise boşalmayı engellemesi imkansızdır, boşalma ya yaklaştığını hissedince bırakıyordur muhtemelen.
Soran+1 yılBoşalmadan bitiyor ya bir süre sonra erekte olmasında da problem olabilir mi?
Soran+1 yılSonuçta gerçekleştiğinde benim de istediğim bir şey olacağı için ben sonradan pişman olacağımı düşünmüyorum. İlişki biterse bittiğine o kadar üzülürüm ki tüh bir de seks yaptık falan demem böyle bir ilk olduğu için iyi bile olur
Soran+1 yılÇıplak olmuyoruz sadece kıyafetimin altından göğüslerimi okşuyor penisini de tam yerinde hissediyorum böyle bir durumda kısa bir ara öpüşmedik o sırada belki boşalmış olabilir diye düşündüm ama herhangi belirgin bir tepki vermedi veya ses çıkartmadı o yüzden olmamış da olabilir. Ben sonunu görmemek adına bir şey yapmıyorum yaparsam duramayacağız çünkü. Bazen üste çıkıyorum o kadar
Cevap sahibi+1 yılerkeklerde boşalma ve orgazm aynı anda olur, boşalma spermlerin fışkırarak penisten çıkmasına deniyor, orgazm da o anda boşalmayla birlikte hissedilen şiddetli zevktir, kızlar yalnızda orgazm olur ve erkekler de kızlar gibi orgazm olurken inleme ses çıkartma kıvranma mayışma gibi haller olmaz, belki ilk şiddetli kasılma anında aniden titreme olabiilir bel kısmında, onun dışında belirgin olabilecek yüz ifadesi olabilir acı hissi gibi kendini sıkar gibi bir ifadesi olur erkeğin yüzünde, ayrıca bel bölgesinde titrer gibi olur, bacakları da titreyebilir o anda. bunun dışında pek anlaşılır bir şey olmaz elbiseler varken. erkek kızla yakınlaşınca sarılınca öperken göğüsleri okşarken vs zevk hissetmeye başlar penisi sertleşir bu durumda hafiften penis bölgesini kıza sürterek penisine uyarı yaptırabilir kız farketmeyebilir bunu veya sen kucağına çıkıp ileri geri yaparsan penisi üzerinde uyarı olur penise zevk alır ve boşalma hissi gelir, belkide boşalır kendine engel olamaz erkek, çünkü kızla yakın olunca aşırı bir tahrik durumu vardır erkekte.
Cevap sahibi+1 yılboşalmadan bırakmasında bir problem olduğunu sanmıyorum ya da sertleşmesinde, boşalma olduğı zaman pantolon üstüne de geçer spermler kısa sürede o an bunun içinde boşalmadan bırakıyor olabilir, ya da belkide seninle ilk boşalmasını senin içinde yaşamak istiyordur o zevki yaşamak istediği için kendini tutuyordur, çünkü kıyafet üstünden sadece memeleri okşamak öpmek erkek için zevk açısından eksik kalır, zevki tam anlamıyla tamamlayan şey vajina içine girip o hissi penisinde tüm bedeninde hissederek orgazm olmaktır...
Cevap sahibi+1 yıldaha uzun şeyler de yazabilirim ama uzun olunca sıkılırsın okurken diye kısa kesiyorum :D
Cevap sahibi+1 yılsormak istediklerin varsa sorabilirsin
Cevap sahibi+1 yılbir de eğer o boşalırken pantolon üstünden de olsa penisini tutarsan ya da üstüne oturuyor olsan da boşalma anında bunu hissedebilirsin penisteki ritmik kasılmalarla penis kalp atışı gibi zonklar gibi olur ve aynı zamanda t*şakları da zonklar gibi kasılıp gevşer, o an elin orasında olursa mutlaka hissedersin o kalp atışı gibi hoplamasını :)
Soran+1 yılYani her boşalma sırasında orgazm oluyorlar denebilir mi? Kadınlarda orgazm zor gerçekleşen bir şey olduğu için çok farklı olduklarını sanmıyorum. Yakınlaştığımız sırada boşalmamış olabilir penisi sertleşirken ki kıpırtısını hissettim sanırım.
Soran+1 yılTemennimiz tam olarak sonuca varabilmek tabi ki yavaş yavaş bu şekilde birbirimize alıştığımızı düşünüyorum. Erkeklerin böyle bir alışma sürecine ihtiyacı olmamasından dolayı naz yapıyormuş hissi olabiliyor
Soran+1 yılAksine vakit ayırıp yazdığın için teşekkür ediyorum birçok şey öğreniyorum sayende
Soran+1 yılSormak istediğim diğer bir şey kilolu olmadığım halde göğüslerim büyük olduğu için dışarıdan çok güzel olduğuna dair büyük bir beklenti yarattığını düşünüyorum. Henüz 20 lerimin başında bu kadar büyük oldukları için de sarkıklar ve bu özgüvenimi düşürüyor. Baştan bu kadar beklenti yaratmıyor olsa belki bu kadar takılmazdım ama böyle olunca çok kafama takıyorum. Sütyen üstümdeyken o kadar güzel duruyor ki çıkarınca hayal kırıklığı yaratır muhtemelen. Erteleme nedenlerimden birisi de bu. İleride kambur olmamak için sırt ağrılarını gidermek için küçülttürmek durumundayım zaten ama maliyetli bir işlem olduğu için kısa zamanda yaptıramayacağım ve erkek arkadaşımdan da çekiniyorum. Bu konuda da bir sürü yorum okudum anneanne babaanne benzetmeleri yapan bir sürü insan var...
Cevap sahibi+1 yılevet erkekler her boşalma esnasında aynı anda orgazm da olur mutlaka, biri olmadan diğeri de olmaz, aslında ilk başlayan orgazm olur ilk şiddetli zevkli orgazm kasılması olur peniste ve testislerde, 1 saniye sonra da ilk boşalma başlar, sonra her ikisi de devam eder 10-15 saniye boyunca.. teknik olarak vücut yapısı duygular haz bölgeleri farklı olduğu için kızlar erkeklerden daha zor orgazm olabiliyorlar, ön sevişme çok önemli kızlar açısından, etkili bir ön sevişmeyle hatun ilişkiye hazır hale gelebilir, uzun ve etkili bir ön sevişme esnasında kız zevk hissetmeye ve hafiften kendinden geçer bir hale gelir mayışır gibi olur vücudu gevşer vajinası vıcık vıcık ıslak olur zevk suyu ile, ancak o zaman ilişki için hazırdır ya da işte senin gibi bakire bir kızsa klitorisi okşamak penisi sürtmek veya oral ile kız da orgazm olabilir ama en az yarım saat sürebilir. ben en az 1 saat ön sevişme yapmadan hazır olduğunu hissetmiyorum hatunun, kucağımda yarı mayışık hale gelmeden hatta artık gir diye inlese bile biraz daha geciktiriyorum ilişkiye başlamıyorum :)
Cevap sahibi+1 yılevet birbirine alışmanız önemli ve zaman alabilir, özellikle senin açından güven duyman önemli erkeğine, güven duydukça daha çok seviyorsun onu ve daha çok arzuluyorsun, daha tatlı zevk alırsın
Cevap sahibi+1 yılseni aydınlatabildiğim için ne mutlu bana ;) vakit ayırırım merak etme sen yeter ki sor ;)
Cevap sahibi+1 yılçoğu erkek büyük göğüsleri çok sever, büyük göğüslerin haliyle en büyük sorunu da biraz sarkmaları büyük dolgun oldukları için, şahsen ben severim, özellikle ilişki esnasında sırt üstü yattığı zaman hatunu altıma aldığım zaman acayip hoşuma gidiyor göğüsleri koca koca löp löp okşaması öpmesi ayrı bir haz veriyor, eminim senin erkeğinde bunlardan hoşlanacaktır, ve bence seven erkek sevdiği kızı olduğu ggibi sever, takılmaz bence görünüşüne çok fazla. sütyen çıkartmayı en sona ona bırakırsın vakti gelince, ayrıca yaratılışın böyle senin yapacağın bişey yok, beğenmezse de onun problemi bastırsın parayı yaptırsın estetik göğüslerine :D :D
Cevap sahibi+1 yılbiraz genetikle de alakalı bu göğüs büyüklüğü bence, benim kuzenim var daha 16 yaşında kafam kadar memeleri var kızın herkes hayret eder, bir kere görmüşlüğüm de var çıplakken onunkiler de hafiften sarkmış gibi görünüyordu malum büyük olunca böyle.
Soran+1 yılBir saatlik ön sevişme gerçekten çok iyi.. bu süreyi nasıl geçiriyorsun peki? Ön sevişmeye dahil ettiğin şeyler ne oluyor?
Soran+1 yılİlk birkaç seferde çıkartmak istemiyorum aslında ama bunun banyosu var yani illa ki çıkacak. Bir de bu konuda özgüvensiz olduğumu belli edersem rahatsız olmayacağı varsa da rahatsız olur gibi. Seviyorsa hoş gelecektir diye düşünüyorum çünkü bana da normalde hoş gelmeyecek şeyler onda olunca hoş geliyor. Diğer bir sorum şu lazer epilasyon yaptırdığım için kıl köklerine müdahale edemiyorum bu da demek oluyor ki jilet kullanıyorum. Sürekli kullanmak can yaktığı gibi pek mümkün de değil jiletten sonra ikinci gün kıl kökleri çıkmaya başlıyor dışarıdan gözükmese bile elini gezdirdiğin zaman pürüz hissi oluşuyor. Böyle bir durumla karşılaştın mı veya genel olarak bu kıl konusuna yaklaşımınız ne? Ben erkeklerde bile kıl konusunda hassas olduğum için görünebilecek herhangi bir kıl ile erkek arkadaşımın karşısına çıkmak istemem ama elimde olan bir şey de değil bu konuda da ortayı bulamadım
Cevap sahibi+1 yılhem benim hem hatunun o anki ruh halimize göre değişir ön sevişme süresi yapılan şeyler, 1 saatten az yaparsam eksik kalıyor sanki zevkimiz gibi hissettiğim için uzattıkça uzatırım, ama ağır ağır yavaş yavaş aheste aheste bir ritimle olur, önce en az 15 dakika sadece öpüşme şeklinde gider o esnada sadece saçlarını okşarım, bir de daha kıyafetleri üzerindedir, onun kıyafetlerini kendim sevişirken yavaş yavaş çıkartmayı çok seviyorum, yavaş yavaş kucağımda çıplak kalışı ayrı bir haz veriyor bana, öpüşürken mesela geceliğinin askılarını indirim önce göğüsleri açılır, sonra da öpüşmeye devam ederken ellerim göğüslerinde olur mutlaka okşarım avucuma tam alıp bu sırada hep dudak dudağa oluruz 15-20 dakika boyunca.. ya şimdi daha ayrıntılı anlatmak isterim ama şimdi burda herkese açık olduğu için yazdıklarım rahatsız olan olabilir okuyunca... neyse sonrasında tüm belden yukarsını çıkartırım hatunun ve dudaklardan göğüslerinin her yanını öpmeye emmeye başlarım, göğüslerini öpmeye başlayınca bir süre sonra da bir elimi klitorisine getirip yavaş yavaş okşamaya başlarım.. sonrasında belden aşağısını da çıkartıp tamamen çıplak kalınca kendim de soyunup bu defa hatunu tamamen altıma alıp öpe okşaya ayaklarına kadar giderim, vücudunda en az 4 tur atarım bu şekilde bir aşağı bir yukarı, klitorisini ve göğüslerini bir elimle mutlaka okşarım sürekli... daha başka yaptığım şeyler de var ama onlar daha ileri seviye açık açık burda yazmam olmaz heralde..
Cevap sahibi+1 yılİlk birkaç seferde çıkartmak istemiyorum dediğine göre sanırım daha yeni başladınız bir şeyler yaşamaya birlikte, bence eğer o açmak isterse açsın baştan görsün tavrını daha net görmüş olursun, sürekli aklını kurcalayıp durmaz heralde ama şahsi fikrim beğenecektir, görüntüsünden çok erkeği öpüp okşamaktan aldığı zevk daha çok ilgilendirir aslında, o yüzden fazla kafana takma derim, büyüklüğü hoşuna giderse görüncede beğenir bence, sarkma var diyorsun ama hepten büzüşme gibi bir sarkmamı yoksa yapısı gereği öyle de görünüyor olabilir aslında sarkma yoktur hem daha yaşın çok genç cildin daha dip diri, birlikte banyo yapmak da ister tamamen soyunup sevişmeye başladığınızda duş almanız da gerekecek haliyle ayrı ayrı olmaz, ayrıca duşun altında sevişmesi de ilişki de acayip zevkli oluyor 😊 dediydi dersin.
Cevap sahibi+1 yılBenim hatunda aşırı bir kıllanma yok çok şükür, yapışkanlı şeyler kullanıyor, ilk zamanlar tam anlamıyla kaymak gibi pürüzsüz oluyor teni, ama bir süre sonra tekrar yapana kadar biraz pürüz durumları oluyor ama o kadarını da hoş karşılamak gerek, zor bir iş tüm bedene bakım yapması. senin durum daha farklı, şahsen okşarken tırtıklı yapısını hissetmek hoşuma gitmezdi heralde ama her erkek hatunda bacakları okşamayı sevmez, senin erkeğinin tarzına bağlı birazda hoşlanıp hoşlanmayacağı.
Soran+1 yılBu kadarı bile bayağı bir aydınlattı teşekkür ederim 😃
Soran+1 yılsarkık olduğuna eminim ya memenin üst tarafından yukarı doğru çekince dik duruyor ama bırakınca eski haline dönüyor. yatarken dediğin gibi çok hoş dursa da üste geçtiğimde sütyensiz durmak istemem hem fazla hareket ediyor bu kadar hareket etmesi hoş bir his bırakmıyor bende hem de görüntüsü açısından istemem. ama sanırım görmesine engel olmamak daha mantıklı sütyeni çıkartmak yerine aşağı doğru sıyırırım daha sonra tekrar yukarı çekerek giymiş olurum
Soran+1 yılsakallardaki tırtık hissi olmuyor tabi seyrek seyrek olduğu için daha az pürüzsüz gibi düşünebilirsin ama genital bölgede çok seyrek olduğunu söyleyemem
Cevap sahibi+1 yılön sevişme sırasında yaptığım başka bir şey de, sevişmeye başladıktan 15-20 dakika sonra hatun kızdan zevk suyu gelmeye başladığında penisi yavaş yavaş içine sokarım, tek seferde yavaşça sokarım köküne kadar, kendimi de iyice bastırırım kıza ve öylece içinde hareket ettirmeden bekletirken sevişmeye öpüp okşamaya devam ederim, penis içinde hareketsizce durur öylece, bu hatunun çok hoşuma gidiyor ve zevk uyarısı yapmaya başlıyor tabi aynı anda klitorisini de okşarım bir elimle, yaklaşık 15 dakika da bu şekilde sürer
Cevap sahibi+1 yılgörmeden pek belli olmasa da bence o kadar da yani senin zannettiğin kadar fena değil göğüslerin, sütyeni alta sıyırıp göğüsleri desteklemek iyi fikir ama sonuç olarak bir gün tam anlamıyla görecekse o halini de bence neyse o şekil görsün. genel olarak sevişirken de ilişkide de kızlar yatağa uzanıp rahat olmayı tercih ediyor, yatınca güzel görünüyor diyorsun o yüzden mesele yapma bence kendi kendine, şahsen ben de sırt üstü uzandığı zaman göğüslerini daha bir çok seviyorum daha hoş o vaziyette göğüsler, bir de git gel yaparken avucuma aldığımda avucumda löp löp sallanmaları muhteşem bir haz benim için, genelde tüm erkekler böyle çok sever ;)
Cevap sahibi+1 yıltek yöne okşandımı kıllar belli olmaz ele gelmez, ayrıca vajina kısmında biraz fazla olması çok fark etmez sevişirken ve ilişkide git gel yaparken hissetmiyorsun oradakileri, ya da sadece sürtünme yaptığım zamanda olur ön sevişmede penisi vajina dudaklarının arasından ileri geri sürterim, genelde bakire kızlar da bunu yapıyor içine girmeden penisi hızlıca ileri geri sürter erkek zevk verir kıza da erkeğe de,
Cevap sahibi+1 yılbugün biraz geç kaldım malum haftasonu aksiyonlu geçti ellerimde kollarımda belimde kuvvet kalmadı :D merak ettiklerin soruların varsa beklerim
Soran+1 yılBu da yine çok iyi bir hareket... ilişkinizin kaçıncı ayında seks yapmaya başlamıştınız? Kız arkadaşının ilk seferi olduysa onun ne hissettiğini az çok gözlemleyebilmişsindir. İlk deneyimin nasıl geçtiğini de merak ediyorum
Soran+1 yılBenim derdim bakirelikle değil ya o yüzden soyunalım sevişelim ama bakire kalayım diye düşünmüyorum o aşamaya geldiyse devam etsin isterim. Erteleme sebebim ilişkimiz tam olarak oturmadı yani hala birbirimizi tanımaya çalıştığımız için kırgınlıklar yaşanabiliyor. Benim için ilk olacağı için de bu beni daha kırılgan hale getireceği için erteliyorum. İki kere kırıldım ve aynı konudan kaynaklanınca insan daha fazla üzülüyor
Soran+1 yılBunu da bilmelisin dediğin bir şeyi anlatabilirsin bu konular derya deniz
Cevap sahibi+1 yılmerhabalar, giremedim siteye bir süredir son sorduklarına vecap veremedim ama şimdi buradayım cevap yazarım müsait olunca ;)
Soran+1 yılBekliyorum o halde..
En İyi Cevaplar
+1 yılEreksiyon beyinde başlar.
Görme, koklama, hissetme, işitme ve düşünme şeklindeki duyular sinir sistemini uyararak penisin damarlarına mesaj gönderir.
Atardamarlar (arterler) genişler, penisin içine kan pompalanır.
Toplardamarlar (venler) kapanır.
Kan penisin içinde geri dönemediği için hapsolur.
Penis sertleşir ve büyür.22 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum
- +1 yıl
Rica ederim.
+1 yılkalkınca sertleşiyor ereksiyon oluyor hepsi aynı şey sadece yarı kalkık tam kalkık var tam kalkıkken en büyük hali ve çıplakken direk karşıya bakan hali yarı kalkıkta büyüyor yumuşaklığı biraz gidiyor ama tam kalkmıyor kan pompalandıkça pıt pıt kalkıp büyüyor yavaş yavaş
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnemli olan geç boşalması ve boşaldıktan bir 5dk on dk içinde tekrardan erekte olması kalkması önemli ve tabi bunu biraz sen sağlanan gerekir oral yaparak filan
33 Yorumla
Soran+1 yıl2. Veya 3. Seferin olması için illa oral yapmak mı gerekiyor?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
24Cevap
+1 yılbir gecelik giy çık nasıl sertleşiyor gör iyi yiyişmeler 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
12 Yorumla
Soran+1 yıl
Teşekkür ederiz gllvlblmcl- +1 yıl
Dets oll right
- Cinsellik konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılDamarlar var içinde onlar kan dolunca ereksiyon oluyor.
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum
- +1 yıl
Rica ederim. Sorun olursa sorabilirsin her zaman.
- Cinsellik konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılPenis tahrik olduğu esnada organa vücuttan kan basıncı oluyor kan orada basınç yaptıkça sertleşiyor.. tamamen sertleşmiş penis ilişkiye hazır demektir
26 Yorumla
Soran+1 yılTamamen sertleşmiş olmasına nasıl karar veriliyor?
- +1 yıl
Belli zaten tam kalkmış oluyor
Soran+1 yıl@knakreb farkı ne?
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal Zaman’da sert olmaz. Pantolondan sanki sert gibi görürsün.😊 senle yakınlaşma anınızda bayaa bir şertleşir 😊😊dokunsan çok hoşuna gider😊😊 kalmasına senin sebeb olman kadınlık gururunu bayaa bir okşar 😊😊
219 Yorumla
Soran+1 yılMesela üç saat arayla yakınlaştığımızda o aradaki sürede nasıl bir durumda oluyor? Ya da hiç eliyle müdahelede bulunmadan yakınlaşırken boşalabilir mi? Yani ben herhangi bir tepki verdiğini görmedim böyle bir şey mümkün mü diye soruyorum
Cevap sahibi+1 yılEvet hiç penise dokunma olmadan boşalabilir, hemde hiç dokunmadan😊😊 benim başıma geldi 😊😊
Cevap sahibi+1 yılO üç saat sadece öpüşme mi? Başka birşey olmuyor mu😊😊
Cevap sahibi+1 yılEvet 😊
Soran+1 yılÜç saat boyunca değil de iki yakınlaşma arasında üç saat geçtiğinde o sürede hala kabarık gibi duruyor sonra tekrar yakınlaşıyoruz yine aynı sertlik oluyor. Bu kadar sık sertleşip seks yapmıyor olması onun adına kötü mü? Sağlıksız bir durum mu yani daha sonra sertleşme problemi yaşasın istemem. Her yakınlaşmada adım adım ilerliyoruz
Cevap sahibi+1 yılSlip kilot giyip penisi üste doğru durduğu için sana hep kalmış gibi geliyor. Aslında sadece sevişirken kalkar😊😊
Soran+1 yılBir süre cinsel birleşme olmadan bu şekilde devam etmek sonrası için daha iyi olur mu? Yani daha iyi olsun diye erteliyor değilim ama bu süreçten kötü etkilenmek de istemem.
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum ya içim rahatladı 😬
Cevap sahibi+1 yılBu şekilde devam etmek iyi olur ama sen daha fazla dayanamazsın😊😊 bayanların isteği erkeklerin en az 3 katıdır, ama hiç belli etmezsiniz 😊😊en yakın kız arkadaşınıza bile söyleyemezsiniz 😊😊
Soran+1 yılÇok fazla dayanamayacak gibiyim zaten bir yerden sonra gözüm dönmüyor değil.. bu kadar güzel ten uyumu yakalamışken de değerini bilmek istiyorum ama ilk defa olacağı için gergin de oluyorum böyle yavaş yavaş alışıyorum sürece. İstek konusunda haklısın gerçekten. Sürekli durdurup on adım sonrasını planladığı için kadınlar kendilerini tam olarak ortaya koyamıyorlar. İçimden geldiği gibi davransam karşımdaki kişi yavaşlatmayacak hızlı tüketip bitireceğiz bunu bilince içinden geldiği gibi olmuyor
Cevap sahibi+1 yılİsteğin çok fazla ona karşı böyle görünmek istemiyorsun belli
Cevap sahibi+1 yılO çok ısrar etsin sen onu kırmamak için yapıyor gibi görümek istiyorsun
Cevap sahibi+1 yılLavaboya gittiğinde kilodunun sırıl sıklam olduğunu görüyorsun, değil mi👅😊
Cevap sahibi+1 yılEvet bakalım😊😊
Soran+1 yılAksine onu istemediğimi düşünmesini istemem bunun için özellikle konuşmuştum ilişkimiz buna hazır olduğunda zaten olacak diye. İstemediğim bir şeyi hatır için yapmayacağımı bilir zaten. Sadece ben başlatmıyorum veya o çok yükseldiği zaman frenlemem gerekiyor bunları yapmak yerine ben başlatmak isterdim ama ben başlatırsam sonunu görmeden duramayız...
Cevap sahibi+1 yılEvet haklısın, sonunu gelir 😊😊
Ama isteği de kontrol etmen lazım.
Sana yarın bir tavsiyem olacak
Cevap sahibi+1 yılBen yatıyorum, iyi geceler 😊😊
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum iyi geceler :)
Cevap sahibi+1 yılİyi geceler
- Cinsellik konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılkalkmak sertleşmek aynı şey. heyecanlanınca cinsel organa kan pompalanır ve bu da penisi erekte eder.
10 Yorumla - Cinsellik konusunda 998 cevap paylaştı.
+1 yılZinaya davet var. Ve sevgili yapan kadın penisin nasıl sertleştiğini bilmiyor, bizim orda ki çocuklara desen gülmekten ölürler.
05 Yorumla- +1 yıl
Git yap öğrenirsin, herkes kendi hayatını gitsin, doktordan öğrensin o zaman. Zina baya büyük bir günahtır bunuda öğren o zaman. Zaten senin gibilerin kafası bundan başka birşeye çalışmıyor.
- +1 yıl
Ayrıca googleye bak öğren, seninkisi öğrenmek değil erkeklerle bunu konuşmak. Sen babana yuttur o öğrenme numaralarını.
- +1 yıl
Sanki çocuk kandırıyor.
Soran+1 yılTamam abicim sen yapma zina iyi çocuk ol sevap işle
Soran+1 yılGoogle da babam yazmıyor ya yine erkekler yazıyor. Sen de ilim irfan adına cinsel yaşam etiketli sorulara ahlak bekçiliği yapıyorsun sanırım
Madem sürekli erkek arkadaşınla sevişiyorsun bize niye soruyon bunu ona sorsana hazır sevişmişken
24 Yorumla
Soran+1 yılSertleştin mi dersem o an devam edeceğimizi düşünebilir. Sohbet ederken konusunu açıp sormayı düşünüyorum yine de buradan da fikir almak istedim
Soran+1 yılMadem sorum seni tatmin etmedi ne diye vaktini harcıyorsun ki
Sende sevişirken öperken kabartma oluyor mu vajina da
02 Yorumla
Soran+1 yılkendim deneyimlemedim ama muhtemelen oluyor
- Cinsellik konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılGerekli tüm açıklama yapılmış sanırım anlatacak başka birşey kalmamış gibi görünüyor iyi çalışmalar
10 Yorumla Senin kokunu alinca penis içindeki sungerimsi bolgeyr kan dolumu oluyor ve penis sertlesip kalkiyor, sonra ugraş indirmeye 😜😜
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte hiç uğraşmadım indirmeye sertleştikten ne kadar süre sonra normale dönüyor penis?
Bunu Google'dan videolu gösterimle ogrenebilisrsin bebegim
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılBir erkeğin altına yat görürsün ama penis büyük olsun ancak çarçafı yolarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEğer kalkmıyor ya da sertleşiyor diye problem varsa eşofman üzerinden okşa sonrasında iyi bir saxo cek
10 YorumlaCinsellik konusunda 780 cevap paylaştı. Hepsini yasayarak ogren
10 Yorumla
+1 yılKalktıgında anlaki sertleşmiş hazır durum da
11 Yorumla
+1 yılSevişirken sertleşir tabi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılözelden sor gel ne istersen detaylı anlatıcam
10 Yorumla
+1 yılAbla sen 35 yaşında olduğuna emin misin
02 Yorumla
Soran+1 yılYok 21 yaşındayım ya
- +1 yıl
Belli sıkıntı büyük
+1 yılErekte = sertleşme zaten
00 Yorumla
+1 yılHaydar hocaya sor bunu bence 😂
00 Yorumla
+1 yılZevke bağlı bu durumlar
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılkan pompalanıyor
10 Yorumla Eline al anlarsın
10 Yorumla
+1 yılYaşın kaç?
03 Yorumla
Soran+1 yıl21 yaşındayım
- +1 yıl
Ksmn dolar sertleşir yani erekte. Olur
Soran+1 yılİşte genel olarak onu anlıyorum ama bazen sertleşince geçmesi için mastübasyon yapan oluyor bazen bir süre durunca geçiyor gibi değişkenler oluyor bu detayları merak ediyorum
- Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılkan dola dola
00 Yorumla Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sertleşmezse girmez
00 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri