Erkeğin yaptığı oral sonucu kadının vajinasında oluşan aşırı ıslaklık erkeği rahatsız eder mi?

Bakımlı ve temiz bir kadına yapılan oral sonucu sıvı artışı Seksi bilen ve arzulayan erkeği daha çok tahrik eder ve o oral Seksi zayefete çevirir..Çünkü o aşırı ıslaklık kadının zevki suyu olup son derece kaliteli bir sıvıdır.. O sırada o suyu daha çok yalamak kadına daha büyük gurur ve mutluluk verir..
Ne demisler , yapilan isin övgüsünü veren vucut ise elbette bu iyiye isarettir.. :/
Rahatsiz edici olsa zaten o is o raddeye getirmez :/
O ıslaklıktan rahatsız olacak erkek bir zahmet oral yapmayıversin , kadın zevk alıyor ki ıslanıyor daha ne olsun şükredin😂
Cevap
85Cevap
Beni şahsen etmez gadası partnerimin zevk almasını görmek beni daha çok mutlu eder
Hayır. Aksine mutlu eder. Başarılı olduğunun göstergesidir. Daha çok tahrik eder. Yalar yutarsın ve bundan zevk duyarsın. Squirt denilen durum için, yani suratımıza püskürtmeniz için doruk noktanıza ulaştırmaya çalışırız. Bize zevk veren zevk almanızdır. Yeterince açık oldu mu? :)
Yo beni asla rahatsiz etmez tam tersi hosuma gider ❤
Ne olur ıslak ıslak akma öyle 🤣🤣
Elbette ıslaklık oluşması penisin hayrına olur ama oral olunca kişiden kişiye değişen bir akıntı yönü olacaktır
Karşımdaki kadınlar aşırı ıslandığında bu avantajdan çok sorun olmuştu hep ilişki esnasında benim açımdan. Eder sonuç olarak.
Sen erkekten zevk suyunu ve spermleri yutarken yalarken rahatsız olmuyormusun
Ben olurum kadının suyu çok tuzlu ekşi
Hayır aksine ben veriyorsam o ıslaklığı ayrı tahrik eder :)
Kişiye göre değişir ama beni etkilemez. Sonucta kadında oral yaparken erkekten gelen bir su var kadın buna sorun etmiyorsa erkek de etmemeli.
o ıslaklıktan rahatsız olan bir erkek var mı , en sevdiğim tatlardan biridir kadın vücudunda
Şelale cok onmli bir konudur şelake muhakkak olmalı 🔥
Rahatsiz olan yapmasin. O asiri islaklik dille toplanip icilir mmhh mis
Öyle bir durum ki, gerçekten istediğin biriyle yapmadığında kusturur.
Zaten amacımız ıslanması ıslak ve kaygan olunca zevkin doruklarına ulaşırsın
Ne kadar öğrenciniz su yorumlara bak ya igrendim. Bu kadar da açık sözlü olmayın eder veya etmez diyin ab. azaligin lüzumu yok
Hoşuma gidiyorda bir dönemki partnerimde peçete kalıntısı vardı ondan hoşlanmamıştım. Tamam elinde olan bir durum değil ama bunlara dikkat edilmeli
Rahatsız etmediği gibi aşırı derecede zevk verir çünkü o ıslaklığı sebebi benim oral yapışım
Beni etmiyor ben yalıyorum hoşuma gidiyor yutuyorum bile😊😊
Temizliğine önem verildiği sürece benim için hiç problem değil, hatta yaptığım şeyin emaresidir bu durum
Hımmmm mmmmmm
Biz o vajina ıslansın Sırılsıklam olsun diye yazıyoruz güzelim rahatsız etmez aksine daha çok ıslanmasını isteriz
Zaten islanmasi lazim rahatsiz etmez vicik vicik olmali ici dolmali bide sokunca taşmali
Tadı çok değişik ya aşırı ıslaklık bir süre sonra bozuyor
ben hiç rahatsız olmam muameleye devam ederim bir işi yapıyorsan tam yapacaksın😋😋
ben oral yaptigimda akan sulari yutuyorum iciyorum daha cok islansin diye su aksin diye ugrasiyorum neden rahatsiz olayim
aşırı ıslaklık olsun diye emiyoruz zaten aşırı olunca ve titremeye başlayınca kolayca girer
Şaşırdınız artık ne soracağınızı azcık empati yapsan?
Tam istediğim şey olmuş olur zevk almış demektir buda memnun eder bırak sorunu
Kadin temizse temiz besleniyosa hic rahatsiz etmiyo ama bazilarininki cok kokuyor malesef
Etmez aksine gurur verir
Hoşlarına gider
Temiz ve bakımlıysa zevk bile verir
O ıslaklığı yapan ben isem sorun yok elbette :)
Fenomen soruyor fenomen beğeniyor :)))
Hayır etmez, etmemeli de
Sanmıyorum ama şelale gibi de olmasın
Rahatsız etmez tabi ki, tadı harika bence
ben emerim o islakligi
Beni fazlasıyla mutlu eder
Aksine beni daha da çok harekete geçirir.
Aksine bayılırım. O suların tadı çok güzel.
tadı değişik olursa evet
Etmiyor. Emiyorum ben 😁
hmmm bilmiyore
hiç yapmadığım bişi 😌
Neden rahatsız etsin ki... bence normal bir durum
Hep bel ati baslik baslik aciyorsun amac ne
Beni asla rahatsız etmez efendim.. Her türlü 😋
Kokuyorsa akinto eder tabi
Etmez. Zaten ıslanması iyidir.
çok cıvık oluna iyi olmuyor yaaa...
Kötü kokmuyorsa ve tatmiyorsa etmez.
İsterse çeşme olsun sıkıntı yok :D :D