Hangi fantazi ön sevişme de tutkularınızı zirveye çıkarır?

Birbirimize dokunmamak şartıyla karşılıklı mastürbasyon yapmak, erkeğimin bana dokunmak için delirmesi benim pas vermemem, en sonunda kendini kaybedip vücuduma saldırması bana fazlasıyla zevk verir. Sevişmemizi sanki birileri izliyormuş gibi videoya çekmek harika bir fantezi olur.
Tenlerin arada hicbir engel olmadan birbirine temasi sirasinda dudaklar birlesmisken ellerin partnerin vücudunda gezinirken partnerin vucut refleksleriyle tepki verdigi an bence en tutkulu an.
Ön sevismeyede mi fantazi katmislar..
Cok geride kalmisiz cok.. :/
Cevap
36Cevap
Tam olarak bu
Boyunun emilmesi ve hafif hafif ısırılması, memelerin emilmesi ve uçlarının emilmesi, klitorisi ve vajina dudaklarını emme, yalama.
Boynundan duvara ittirip, üzerinde baskı kurup, onu öperken hafif bacaklarını beline dolayıp kucağa aldığın an
Tabiki tuz limon ve tekila çırılçıplak kahkahalar eşliğinde 😀
Ben amini yalarken saçlarımdan tutması varya 🔥🔥🔥
Kesinlikle oral seks bide gözüme bakıp yapılırsa offf
Tutkulu bir öpüşme esnasında parmak uçlarımi teninde gezdirmek küçük ve yavas dokunuslarla
Kadının her yeri çiçektir. Sadece cinsel yerler değil her yere dilin değmesidir 😊
kadını heryerını ınce ınce yalamak bır uyumdur kadını zırveye tasır sonrası zaten vajına sulanır akar yol verırı gerısı bızdedır
ben fantazı kurmam yasarım spontane yasamayı severım her anlamda cınsel sosyal bır gunum dıgerını tutmaz
G noktasını parmağımla uyarırken dilimlede klitini yalamak
sürtunmek sok şunu artık diyene kadar kudurtmak
Genelde kadına yapılan oral seks
yakalanma reiski olan
Kostüm veya göz bandı
Klitorisi emecek kadar oral yapmak
Uzunca ve keyifli bir oral hepsinden etkili
Ayaküstü sevişmek daha fantazili olur bence
Bence gözlerine bakarak öpüşmek paha biçilemez
Ön sevişmenin en tutukulu hali arka sevişmedir
Oral kesinlikle.
Çok seksi hareketler bunlar