Yatağa bağlamalı fantazi sever misiniz? Hep hayalimdir evlenince kocamı yataga baglayip karşısında strip yapmak ya da mast yapışımı izlemesi. Veya yataga bagli sekilde oral yapmak. Her şeyi yapmak ama onun hiçbir şey yapamaması 🙂 Karınızın size bunu yapmasını ister miydiniz erkekler? Kızlar siz yapmak ister miydiniz?
Yatağa bağlanmayı sever misiniz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Grinin 50 tonunu izleyen kesimi bir dönem polisler kurtarıyordu evlerinde kelepçe ile bağlayıp anahtarı kaybettikleri için. Bağlanma dedikleri olay resmen tecavüz olayına benziyor. Tecavüze iğrenç insanlık dışı deyip bunu yapmakta bildiğin nasıl tezatlık
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne tecavüzü adama sorcaz herhalde baglamamı ister misin diye. O dediğin filmi de izleyim dedim 10. dkdan sonrasinda midem almadi kapattim cok sacma yapmışlar
Cevap sahibi
+1 yıl
Bağlanmanın mantığı zorla oluyor ambiansı yaratmak. Yani bilinç altı olarak tecavüzü gösteriyor ve anımsatıyor. Tercih edenler tecavüzden haz alanlardır.
Cevap sahibi
+1 yıl
Yani genel olarak tüm fantezilerin altında bir bilinç altı yatar. Tecavüz Liseli Hemşire Polis asker kıyafeti ve daha nicesinin altında bir sebep vardır. Bence fantezinin aşırı olanı sapkınlıktır.
Soran
+1 yıl
Hayır zorla oluyor ambiansı yaratmak için değil, bana karşı ne kadar iradeli olduğunu ve kendini ne kadar tutabileceğini merak ettigimden, onu çıldırtmak istediğimden bağlamak istiyorum🙂
ben yatağa bağlanmayı sevmeyi bırak sevdiğim için bağımı koparmayıp yatakla geziyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bekarken daha neler neler hayal ederdim ama 3 senedir her birliktelik hayal kırıklığına dönünce artık hiç bir şeyi umursamıyorum robot gibiyim işine gelirse birlikte olsun işine gelmezse bildiğini yapsın
bu aslında neden oluyor biliyor musun. senelerce birikiyor birikiyor hiç bir şey yaşamayınca ve o kadar büyük bir beklenti içine giriyorsun ki gereğinden fazla oluyor ve hayal kırıklığı yaratıyor. sanırım evlenmeden önce hiç bir şey yaşamadın doğru dürüst.
Erkeğimi bağlayıp karşısında mast yaparken ağzının suyu aka aka beni izlemesi inanılmaz tahrik edici. Beni bağlayıp oral seksle delirtsin hadi artık diye yalvarsam da beklesin..
Ne güzel fantezilerin var 😂 ama yatağa bağlanmak istemezdim. Dayanamayıp yatak demirlerini kirardim. Muhtemelen de bu seksilik ötesi bir hareket olurdu 😂
Çok severim. Özellikle bir de bağladıktan sonra kırbaçlarsa harika oluyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yatağa beni bağlayıp karşımda başkasına vermesini hayal ederim hep. Beni aşağılamasını beraber gülmelerini, ben de hiçbir şey yapamayayım, mast bile yapamayayım kıskanayım çok üzüleyim.
En İyi Cevaplar