Yıllardır her şeyini biliyosun insanlar gizem seviyor ama onun artık bir gizemi yok. Özellikle erkeklere pek güvenemiyorum bu konuda çünkü yıllardır dokunduğuna göre dışarıda gördüğü daha heyecan verebilir, bilmediği vücudu görmek isteyebilir maalesef, erkekler buna katılıyor musunuz?
1-Yıllar geçince sıkılır
2-Sıkılmaz ama başkasıyla ilişkiye girmek daha çekici gelir
Arada bir macera arayışı olabiliyor. Bence kendine güven bir zaman sonra kayboluyor. Karım beni hala beğleniyor mu? diye düşünüyorsun. Bu sefer gözün dışarı kayıyor. Güzel ve gösterişli bir kadını ya da biraz yaşça küçük bir pilici tabiri caizse tavlayınca bizim hoşumuza gidiyor. Diyorsun ki hımmm bende hala iş var bakıyorlar diyorsun. O zaman karımda beğeniyordur diyorsun. Tabii ki burada amaç karını boşamak değil ama bu fırsatı değerlendirmekte istiyorsun farklı biri çekici geliyor. Bir gecelik kaçamak sonrası pişmanlık ya da daha bir suçluluk ve özlemle eşinin kıymetini anlıyorsun. Eğer erkeğin kaşarıysan bu deneyim seni erkeğin or*spusu yapıyor değilsen de bir daha kıçının üstünde bunun verdiği pişmanlıkla oturuyorsun. Bir de şu var ki çok samimiyim. Eşine güvenen kadınlar bunu anlıyor ve işi fantezi boyutuna taşıyor. Bu nasıl oluyor demeyin. Uzun hikaye. Kafanız karışacak biliyorum. 😀
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yani kadının eşini beğenmemesi insanı dışarı itebilir mi diyosun? İlgi gösterirse beğenir mi
Hayır kadının eşini beğenmemesi değil. Biz acaba hala beğeniyor mu tribine giriyoruz bir yaştan sonra. Yani bir öz güven arayışı diyelim. Zaten kadın eşini beğenmiyorsa ve biz erkekler de bunu hissettiysek zaten belki düzenim bozulmasın çocuklar üzülmesin modunda alttan alttan aldatmalar başlar demektir. Öyle ya evdeki kadın beğenmiyorsa elbet bir beğenen çıkar.
Hayır tabii ki soğuk olmayın. Sadece bu atmayın yeterli. Yani ensesinde nefesini hissettirenler var öyle olma yeter. Birde cinsellikte yeniliklere açık ol. Kırmızı çizgin vardır ama önce bir dinle derim
yıllarca birlikte olduğundan dolayı sıkılmıyor erkekler kadınlar evlendikten sonra kendilerine bakmadıkları için sıkılıyor mesela evlenmeden önce her gün farklı giyinen yanına her geldiğinde gözlerini kamaştıran kadına evlendikten sonra bir bakıyosun pijamayla karşılamaya başlıyo seni buda insanda ister istemez dışarıya bir bakış attırıyo,
bu kişiden kişiye değişir, kadın veya erkek olmakla da ilgisi yok, ama sıkılır. insan sıkılır başka bir sohbet, başka bir gülüş, başka bir dokunuş arar
ve kokusundan bıkar insan, birde kadının genital bölgesi kılllıysa erkek bıkar, erkeğin ki de kılllysa kadın bıkar, işin içinde çirkin kadın genital organı, çirkin penis, küçük, ince penis bıkkınlık sebebidir.
Bıkar tabi, çocuk olunca insanlar evliliğini yürütüyor, müslüman ülkelerde bakirelik tabusu olduğundan kadınlar artık beni kimse almaz diye ayrılmıyor, Avrupada birbirinden bıkanlar ayrılıyor.
Herkes gücünün yettiğini alıp cinsel liği yaşıyor, sen uyuyorsun, eşin uyanık,1 saaattte 15 kere gaz çıkarıyorsun o an , eşin tiksinir kokudan, sesten, aynısı sana da olur, Seçkin Piriler aldatıldı demişsin, çok güzel kadın değil o, onunda osuruğunun kokusundan, osuruğunun sesinden adam bıkmıştır, insanlar güzelden de sıkılır bıkar, çoğu insan çocuğum anneli babalı büyüsün diye ve İslam kültüründen dolayı evlenemeyeceğini bildiği için ayrılamıyor.
Sıkılır bebeğim, seven sıkılsada katlanır, aşk , sevgi sandığınız şey cinse... açlık, karşı cinsin cinse.. organdan faydalanma istedğidir., evlenince göreceğim seni sabaha kadar bok kokusunda, osuruk kokusunda boğulacaksın odanın içinde.
Karının yaşadıklarını yaşasa biri yüzüne tokadı yapıştırıp bitirmez miydi iyi düşün? Evli bir erkek olarak profilinde vücut resmi var bu bile yanlış ki şimdi profiline baktım ilk 2 soruyu görmemle çıktım. Kız arkadaşınla sürekli cinsellik yaşıyosan ki ona kız da denmez metres denir neden ayrılmıyorsun ayrılsana ne istiyosun bu kadından ya. Metresinle yatarken hiç mi utanmıyorsun? Karın otel odasında bir erkekle cinselliğe doyamıyorum dese ne hissederdin ne yapardın? Allah sizin gibi insanlardan hepimizi uzak etsin evli olduğun insanı da kurtarsın kıyamam ya beyaz gelinlik giyerek kim bilir ne hayallerle başlamıştır Allah başkasıyla yaşatsın ona hayallerini.
En İyi Cevaplar