#Penguensoruyor
İlk defa deepthroat deneyimlemek isteyen çiftlere verilecek tavsiyeler nelerdir?
#Penguensoruyor

:) Aklıma eski hesabımdaki öğrencilerim geldi ahahha. ilk önce 8 cm penisle keyifli olmayacak bir şey. deep throat mantığı kadının kendini biraz zorlamasıdır. bu yüzden nispeten uzun penis daha keyiflidir.
Acele etmeden, deneyim yoksa önceden alıştırmalara başlamaları gerek. Diş fırçası bu konuda süperdir. Sapını öğürme refleksini kontrol edebilmek için her gün 5 saniye ile başlayarak yavaş yavaş gırtlaklarına doğru itsinler. Böylece refleksi güvenli bir şekilde kontrol etmeyi öğrenecekler. kendini rezil etmek istemeyen kadın böyle başlar eğitime.
En önemli konulardan biri de boğazınızı tıkayan bir penisle nefes alabilmek. SAkin sakin panik yapmadan burundan nefes alıp vermeyi öğrenmeliler. Ama bunda sıkıntı varsa başlarda ufak molalar verebilirler. Pozisyon önemli. penis ve kadının gırtlağı düz bir pozisyonda olmalı. Uzmanlaştıkça yatarken, ayakta, erkeğin bacaklarının arasına girerek dik pozisyonda ve şahsi favorim lie back denen pozisyondan yapabilirler. sonrası throat f. ck vb. diye gidiyor.
Erkekler ise sabırlı olmalı. kontrolü başlarda kadına bırakmalı acemilik gidene kadar. bilmeli ki en zor oral tekniklerinden biridir. o yüzden saygı duymalı, hatunun kıymetini bilmeli.
Çok teşekkür ederim 🌹
Geçende "deepthroat bencesi yazdım ama aşırı cinsel içerik diys kaldırıldı" demiştiniz. O yüzden ilk önce sizden yardım isteyecektim ama olmadı. Dilerseniz kız arkadaşımla bire bir konuşup tavsiye verebilirsiniz mümkün mü böyle bir şey?
Sonra tekrar yazdım hatırlarsan :) Ve kaldırılmadı. sevgilin buralardaysa tabii ki
Burada sevgilim kullanıcı adını sadece size vereyim isterseniz.
Benceniz yok şu anda proflinizde bulamıyorum? 🤔
Eşimin en sevdiği şey olduğu için sürekli deniyorum. Ama bir türlü beceremiyorum. Ve tam olarak rezil bir duruma dönüyor. Sanki ondan tiksindiğim için yapamıyormulum gibi görünüyor olabilir. Ama alakası yok nefes alamıyorum ve gözüm yaşarıyor. Bence baya fiziksel olarak benim yapımda bir sorun var. Yani buna uygun değil
Bunun çeşitli sebepleri var. Sizin deneyimsiz olmanız. Küçük dilinize yapılan en ufak temasta mide bulantısı, öğürme ve kusma sorunu yaşamanız. Eşinizin penisinin büyük ve kalın olması bu durumu zorlaştırıyor.
Biz de bu konuda acemiyiz. Yani ben büyük penis sorunundan dolayı daha önce hiç yaşayamadım.
Şimdi ikimiz de istiyoruz. Hem karşılıklı keyif ve zevk almak hem de rezil olmamak için deneyimli olanların tavsiyelerini bekliyoruz.
Direkt nefes alamıyorum öğürmeden ziyade. Ve evet penisi de bence kalın. Bir tık daha standart olsaydı belki bir ihtimaldi. Ama bunu yapamıyor olmak ve onun için için istediğini bilmek de beni hırslandırıyor
Ben de çok istiyorum. Hatta bu tarz videoları izlemek çok hoşuma gidiyor.
Sevgilim de sınırları aşmayı seven biri olduğundan denemek istiyor.
Denesin her insan benim kadar zorlanmayabilir
teşekkür ederim :)
Sizin yaşlar kaç? erken evlendiniz sanırım.
Geçen sene evlendim 23 yaşındayım. Eşim 32.
Bizim de hemen hemen o kadar fark var aramızda :)
Mutluluklar dilerim.
Teşekkürler :)
Ben en son ilişkiye girdiğim kadınla 69 yaptım ağzım burnum yara oldu hpv tip 1 2 kapmisim nasıl oldu anlamadım hala kaşınıyor suratım :( iltihaplı filanmiydi anlamadim
Hijyen çok önemli. Mantar olabilir kadının vajinasında
Mantar olabilir evet koku vardı biraz aslında iğrenerek yaptım kadın zorladı cybh testi yaptırdım hpv 1 2 çıktı ağzımin içi yara dolu yaptık bir hata işte :/
Genelde erkekler için derler, penisi temiz olmalı diye. Genelde hastalık kadından bulaşır.
Bir arkadaşım frengi oldu genital bolgesi yara içinde uğraşıp duruyor. Kadınlar enfeksiyona mantara çok açık ama ben çok hata yaptım her kuşun eti yenmezmis öğrendim sukur ki daha agir hastalık kapmadim
Aman dikkat et
Teşekkür ederim saolun
Bu konuda yazısı ile oldukça ses getiren @QueenFrigg demek istiyorum. Umarım etiketim yanlış olmamıştır.
Doğru :)
Ahahahaha bende diyorum neden öyle yazdı. Anlaşılmazsın merak etme
Cevap
6Cevap
Bence erkeğin kadının gözü önünde temizliği tekrar yapması kadını bir nebze rahatlatır hijyenik olacağı konusunda. En azından tiksinti vs olmaz. Sonra adım adım başlanmalı, her seferinde birazını daha almalı. Öğürme olursa geri çekilip biraz beklemesinde fayda var. Zamanla zaten alışacaktır.
Erkek yönlendirmeli ama kontrol kadında olmalı. Midesi hassas bir kadınsa da zorlanmamalı çünkü gerçekten herkesin yapabileceği bir şey değil öğürme refleksi yüksek biriyse yapamaz.
Daha önce hiç yaşamadım ki o anda nasıl yönlendireyim.
Bence tamamen kadın yapmalı her şeyi. Yani ben nasıl yönlendireyim, midesi bulanan o, öğürme refleksi gelen de o.
Evet ama tahrik edici olan erkeğin öylece durması değil. En azından oral seks de olduğu kadar da olsa yönlendirmeli. Penisi erkeğin ittirmesinden bahsetmiyorum ama kadını saçından tutarak yönlendirmeyi sağlayabilir.
Yani şimdi söyleyemeceğim durumlar var. Ayrıca ben ilişkide sadist biriyim ve ben yönlendirirsem hem zor olur hem de öğürmekle kalmaz kusabilir.
Özetle şunu söyleyeyim bu hassas mideli insanların yapabileceği bir şey değil. Kusma da ihtimal dahilinde, salya da, gözyaşı da. Bedensel sıvılardan tiksinmeyenlerin yapabileceği bir şey. Bu da çok az insan demek
Bu konuyla ilgili bence yazıp detaylı anlatan biri var. Öğürmeyi azaltmak için neler yapabileceğini söylüyor.
Sevgilim kendini alıştırsa da büyük penis sorunu var.
Aslına bakarsanız küçük penisle deep throat yapmanın bir anlamı yok zaten. Yani normal oral seks zaten deep yapar gibi oluyor
Evet haklısın da işte her şeyi de yorumda anlatamıyorum.
Bir sürü etken var.
Şahsen bunu partnerimle konuşarak deneyimini yaşamak isterdim
İkiniz de denememişsiniz. Konuşarak çözülecek bir durum değil ki bu.
En önemli noktalardan biri pozisyon. Diz çöküp yapmaktansa kadının yatarken yapması daha rahat oluyo
İkimizin de deneyimi yok bu konuda.
Bir sürü etken var ve nasıl hareket etmemiz gerektiğini merak ediyoruz.
Oraldan çok farklı olduğunu bilin ve bence planlı yapmayın
Bence senin de pek bir deneyimin yok.
Neyse yine de teşekkür ederim.
Önüme gelene yapmıyorum ve profesörü değilim. Ama en azından deneyimim var
Ben asla öyle bir yakıştırma yapmadım, yapmam da.
Sadece sen ilk başlarda alışmak için ne yaptın tamamen başarılı olabildin mi onu soruyorum.
Ben midesi hassas biri değilim ama ben bile öğürdüm ilk seferde. Planlı yapmayın deme sebebim de bu. Bırakın kadın isteği çok yüksekken yapsın. Görev gibi yaparsa kesinlikle yapamaz
Penis boyutu ne derece etkiliyor?
Çok temiz olmak kaydı ile partnerlerin hatta biribirini temizlemesi deep throat yaşama deneyimini yükseltecektir.
Kadının gırtlağına kadar y*rr*k sokmak kadına yapılan aşağılama ve hakaretten başka bişey değildir
Herkesin düşüncesine saygım var. İki taraf da seviyor istiyorsa 3. kişilere söz düşmez.
Oral seks sırasında aşağılama olmuyor ama deep throat sırasında mı oluyor? Kadın istiyorsa ve bundan keyif alıyorsa neresi aşağılama bunun?
@QueenFrigg bu gibi insanlar duyar kasıyor başka bir şey değil
Kendisine yapılsa hiç istemem demezler
Kadın razıysa niye iğrenç olsun?
Tavsiyelere değil öncelikle kadının istemesiyle sonrasında deneyerek tecrübeyle olur
Tamam zaten daha çok kadın denemek istiyor.
Ilişki öncesi kızın parmağını boğazına sokarak kusması ilişki esnasında öğürme ve kusmayı engelleyecektir
İyi de ilişki sırasında kusup da hoş olmayan şeyler yaşanmaması için midesini boşaltsan da yine küçük dile değince öğürür ki
öğürme refleksi öyle bir şey değil. bir insan diş fırçalarken bile öğürüyorsa deep throat ona göre değildir. kötü bir taktik sizinki. üzgünüm.
@QueenFrigg bu benim taktığım değil, çok bilinen bir taktik, tamamen olmasa da baya işe yarıyormuş
Açıkçası ben kadın olsam böyle keyifli bir şeyden önce kusmak isteyeceğim en son şey olur. Ağzımda kötü bir tat, acıyan bir boğazla ne kadar keyif alacak o kadın düşünmek gerek.
@QueenFrigg yani orasını bilemiycem, ama bu işin literatüründe var böyle bir şey, adi bile var da bazı kesimlerden tepki almamak için ben telaffuz edemiyorum, tv nin birinde spor programında sakallı bir spor yorumcusu ağzından canlı yayında kaçırmıştı da hem programdan kovuldu hem de çok tepki aldı bir çok kesimden, belki çakmışsındır mevzuyu.
Bu ne dmek ki?
Penisin oral seks sırasında boğaza kadar girmesi
O dediğin nedir ya
Oral seks sırasında penisin hepsini gırtlağa kadar sokmak
İkiniz de denememişsiniz. Konuşarak çözülecek bir durum değil ki bu.
pardon yanlış yere yazmışım başkasına yazacaktım kusura bakma
yorumu siler misin? :)
Silemem ki benim elimde değil
silersin dostum
benim yorumun sağ üst köşesindeki üç noktaya tıkla ve "bunu görmek istemiyor" seç hemen kalkar.
Çıkmıyor öyle bir seçenek sktrf dursun
mobil uygulama mı kullanıyorsun?
Yeah
mobil uygulamada da oluyor aslında.
Bak şunu kastediyorum. En azından öğrenmiş olursun :D
Hiç bilmiyorum
Senin sevgilin teklif etse kabul eder miydin?
Yapamam derdim bilmiyorum
Tamam işte ben de nasıl ikimizin de zevk ve keyif alabileceği şekilde kolayca yapabiliriz diye tavsiye almak istiyorum.
O yapmak istiyor mu
Evet o da çok istiyor
Akışına bırakın sen yönlendir
Ben sadist ruhluyum. Yani sert davranmayı seviyorum.
Kontrolü ele alırsam eğer zevkten kendimi kaybedip zorlayabilirim. Zevk alalım derken onu tamamen soğutmak istemiyorum.
O zaman kendini ona bırakıp zevk almaya bak
Sen anlamıyorsun sanırım :)
Sevgilimin deepthroat deneyimi yok. Oral yapmak kadar kolay olsa herkes yapardı değil mi?
Sen araba sürmeyi bilmeyen birini şoför koltuğuna oturtup kendini ona bırakabilir misin?
O zaman yapmayın, o deneye deneye öğrenecek sen de öğretmeni olacaksın
En İyi Cevaplar