+1 yılMerhaba,
Anlayışlı, hoşgörülü, istek, arzu ve hayallerine eşlik eden erkeğin yaptığı her şey olabilir! Net bir şey yoktur! Kişiden kişiye göre değişir farklılık gösterir!
Haramdan uzak helale yakın olmalı! Cinsellik Allah'ın emri helalinle ve her dokunuş sevaptır İslam'a göre olan dokunuşlar! En güzel aşk evlilik ile olur, olmalı!
Hayat fani ölüm ani, yok ki bir saniye sonrasının garantisi!
Gönlünüzce olsun...50 Yorumla
Sınır olmadan kadınlar erkekleri doyurma ulastirirken sende ona fazlasıyla karşılık verip onu değerli olduğunu onu zirveye çıkartarak onurlandirmalisin. Sonrasında ise kucak kucağa sarılıp onunla birlikte rahat bir uyku cekmelisin. 👍
10 Yorumla
Güzel bir konu 👍
Şahsen beni yatakta da her zaman da onore edecek, bana kendimi prenses gibi hissettirecek olan erkek beni cildirtabilir ancak. Ruhum oksanirsa tenime değen her dokunuş beni zaten fazlasıyla baştan çıkarır.80 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılOral seksin ardından tutkuyla kadının dudağına kondurulan aşk öpücüğünün tadı unutulmazdır. Sevişme sonrası sarıp sarmalamak, küçük öpücüklerle gözlerinin içine bakmak anlatılmaz yaşanır.
90 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Yatakta kadına köle olmak onu oldukça yücelten bir durum olur bence tabii her erkek bunu kabul etmez ama fantezi olarak yapılabilir diye düşünüyorum
20 Yorumla
+1 yılOral yapmalı, mutluluğu düşünmeli, ön sevişmeyi uzun tutmalı ve nazik dokunuşlarla tahrik etmeli
100 Yorumla
+1 yılsurekli opmeli sarilmali kokumu icine cekmeli oksamali
90 Yorumla
+1 yılÖzel hissettirmesi ıcın ilk olacağı için güzel duygular hissettirmeli sefkat ile hareketler yapmalı basit biri gibi hissettirmemeli
60 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadına ondan başka bütün kadınlar kötü gibi davranmalı, nazik dokunuşlar iç gicijlatici cümleler söylenmeli. En azından benim için yavaş olanı ve argo tahrik edici
60 Yorumla
+1 yılDokunsal olmaya ve onu istediğini belli eden kelimeler kullanmaya önem verilmeli.. Oral da kadınlara kendilerini özel hissettiriyor. Buna da dikkat edilmeli*.*
20 Yorumla
+1 yılErkeğinin itaati ve teslimiyeti her iki partneri de yüceltir.
110 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yıl
Kadina gore degisir...
30 Yorumla Kadın teninin her yerinin hafif ve narin öpülmesinden ve okşanmasından hoşlanır. Bir yandan da iltifat ve tahrik sözcükleri söylenir. Ön sevişmeden sonra kişilerin tercihine göre soft veya hard olarak devam edilir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Dotumsuzca yapılan oral seks kadını yüceltir ve gururlandirir.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılİstekli oluşu
Gerektiğinde yönetmesi
Fantezilere açık olması
Güzel iç çamaşırları vs giymesi
Bana uyması.10 Yorumla Bence sana yaşattığı zevk için ona teşekkür etmeli hayatın da olduğu için şanslı olduğunu söylemek bir kadına çok iyi gelir diye düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılDünyadaki tek kadın oymuş gibi hissettirmek, sözlerle, davranışlarla, dokunuşlarla tabi bunlar içten gelmeli yapmacık olmamalk
10 Yorumla
+1 yılOrgazma odaklanmadan tüm teninde varlığını ilgini hissettirerek sevişilmeli.
10 Yorumla
+1 yılNe yaparsan yap.. Kadın sana aşık değilse, her şey yüzeysel yaşanır.. Anlık zevklerin dışında kayda değer bir şey olmaz
20 Yorumla
+1 yılBence bir kadının bütün vücudunu yukardan aşağıya arzulu ve özel hissettirecek şekilde öpmek kadını yuceltir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılfarika bişeysin beni çok tahrik ediyorsun tenin çok güzel sana doyamam gibi
60 Yorumla
+1 yıleksik düşündüğün bir durum erkeğin daha da istekli olmasını sağlamak gerekir kadına sadece rahmine girmek için davranmak yeterli olur
10 Yorumla
+1 yılSaygı duyulmalı sevgi ile yaklaşılmalı öpüp koklamalı
10 Yorumla
+1 yılHer yerde yüceltiyoruz yatakta da onlar bizi yüceltsin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Öncelik kadın olmasidir
30 Yorumla
+1 yılCinsellikte saygı varsa her zaman sınır vardır
10 Yorumla
+1 yılÖpmek sarılmak koklamak okşamak.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel sözler yumuşak dokunuşlar zevkten çıldırtmak
70 YorumlaAyak bileklerini ısırmak 😃
20 YorumlaHaklisin brom, sınır olmamalı
10 Yorumla
+1 yılOna, detaylı ve özenli oral yapmak...
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbol bol orgazm etmek onu
10 Yorumla
+1 yılÖpüp koklamak ön sevişmeyi uzun tutmak
10 YorumlaOral yapılması öpüşülmesi
20 Yorumla
+1 yılHakkıyla orgazm yapmaktır
10 Yorumla
u +1 yılKoklamak.
10 Yorumlaresimdeki
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. alnindan opmek
10 Yorumla