Bakire kiz zevk verirmi? Bazı erkekler bakire kızlari istemiyor, vunku ugrastirici, tecrubesiz ve cok dar rahat girip cikmiyor diyorlar.
Cevabın nedir?
+1 yılBakire kız nazlı olur. Erkekller direk yatağa atıp düzebileceği kız ister. Bakire kız da ay oram ay buram dediği için işimize gelmez ;) anlatabildim mi güzelim?
02 Yorumla
Soran+1 yılEe. Hangisi iyi?
- +1 yıl
Bakire kız kötü olur mu hiç :)
+1 yılVermez cinsellik zevk almakdır dediğin gibi uğraştırıcı yok o olmasın bu olmasın kafası dolu zor yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenirken istediklerine göre.. Oradan yap sen hesabı ama bir şey diyeyim mi bu konular artık çok geri kafalılık bana göre.
06 Yorumla
Soran+1 yılEvlenirken istediklerine göre detken?
Cevap sahibi+1 yılÜlkemizde hala evlenirken erkeklerin bazıları önceden kendileri ne halt etmiş olursa olsun kadına gelince bakire olmasını bekler.
Bakire, bakir kalmak kişilerin kendi tercihlerine göre tabi ki güzel bir şey ama yukarıda yazdığım ilk cümlem bir dayatma örneğidir. Ben erkeğim bir sürü birlikteliğim oldu ama sen kadınsın ve benimle evleneceksen bakire olman gerekiyor diyorlar. Sen hangi zamanda hangi dünyada yaşıyorsun bilmiyorum bunları nasıl bilmezsin. Eğlence için birlikte oluyorsa bakire istemeyebilir ama iş resmiyete döküleceği zaman öyle olmuyor
Cevap sahibi+1 yılAyrıca bakire bir kadın daha fazla zevk verir düşünsene daha önce h birliktelik yaşamamış ilk kez birisiyle olacak o adamın hazzı daha fazla olur.
Biri seni kandırmaya çalışıyor olabilir mi? Aman dikkat et diyeyim
Soran+1 yılAma tecrubesiz oluyor bakire? Erkek tecrubesiz istemez ki hep hizli sert ister, ama bakireye öyle davranamaz
Cevap sahibi+1 yılOff neyse sen kandırılmaya devam et. Bakirelik bir günde yitip giden bir şey zaten neyin kafasındasın hala bilmiyorum
- +1 yıl
Ablan haklı bakireliği takma çünkü ilişki yaşamamış erkek yok denecek kadar az 👍 ve bende şunu eklim sana bunları aşılayan kişi seni ikna etmek için uydurduğu yalanlardır gaza getirmiş yani anlicağın bir oyunun parçası olmak üzeresin. Bir ilişkide erkek tecrübeli ise asla ve asla sıkıntı çekmezsin sorun olmaz. Sana diceğim o ki bakireliğini bozucaksanda etrafında dört dönen su kızı nasıl mikerim diye takla atan abazalara verme. Çünkü bunlar direk birleşmeye yönelirler kısa bir ön sevişme çart çurt. Yani en az 1 saatlik ön sevişme sonrası birleşmeye başlanmalı. Penisin tamamının da Girmesi de 10 dk kadar sğrmeli. Aksi taktirde buraya gelirsin ben vajinusmusum yok o yok bu. Unutma yatakta kadının tecrübesine gerek yok erkeğin tecrübesi yeterli zaten seks yatırım gibidir kadına ne kadar zevk verirsen kat ve kat daha fazlası döner 👍
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılAlakası yok bakire oldukları için yaklasamiyorlar başları belaya girer diye
01 Yorumla- +1 yıl
Haksız değilsin ama haklı da değilsin iki tarafda istedikten sonra neden bela olsun ki ortada zorla yapılan ( tecavüz ) durum yoksa.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
20Cevap
+1 yılBakire kız her zaman candır ilişki için şahane olur
00 Yorumla
+1 yılInsan zeck vermesi alması değisir. Yeterki istek arzu osun
00 Yorumla
+1 yılO tarz seyler her ınsan gore farklı sonucta yanı ama amatorler daha dıkkat cekıcı gelıyor bana
00 Yorumla
+1 yılYeterince uyarılırsa kadın fazlasıyla kaygan oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSorunun sacmaligina bak ya 😄😄😄
Bakire kiz darmis istenmiyomus
Tecrubesizmis. Sanki iş başvurusu bu. Biz de personel müdürüyüz 😄😄😄00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılo erkeklere selam soyle
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden😂
- +1 yıl
Sallamıslar
+1 yılbiri seni becermek ıstemıs ve kandırmıs :D
04 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani
- +1 yıl
her erkek sıkısmek ıstıyor ama evlenınce hepsı bakıre arıyor. senı tava getırıp bakırelıgı kucumsemıs kı sen ona ver dıye :D
Soran+1 yılHep iste sen korkuyon falan seyler diyor
- +1 yıl
Aklini celip seni yapmak istiyor iste
+1 yılHayır verir. Salak saçma düşüncelere girmeyin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bakire kız daha Cok zevk verir dar olduğu için
00 Yorumla
+1 yılBakire Çandır😍😍😍😍😍
00 Yorumla
+1 yılDar zevk vermez mi hiç
00 YorumlaBen cok severım tecrubesızlerı ben ogretecem super
00 Yorumla
+1 yılOlur tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet vermez sende verme
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. cokkk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVerir elbette
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılGirip çıkmıyormu
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Veremez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılbelli olmaz
00 Yorumla Verir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası