Sütyen kopçasını ağzıyla açan erkek kadar iddialı olmasa da, tek elle açmayı başaran erkek benim gözümde usta şöfördür. Sizce sütyen kopçasını tek hamlede açan erkek çapkın erkek midir?#beyazorkidem😘
Sütyen kopçasını tek hamlede açan erkek çapkın erkek midir?
Ben uğraşıyorum açamıyormuş gibi yapıyorum her defasında, partnerim 2 senedir seks yapıyoruz bir defa tek seferde açamadın sütyenimi alış artık dediğinde hınzır gibi gülüyorum sonra surat asıyorum alınmış gibi sanki hergün sütyen açıyorum diyorum o an tokat yememe ramak kalıyor 😊
Sadece sağ eli ile açıyorsa mantığını kavramıştır, hem sağ hem sol eliyöe de ayrı ayrı açabiliyorsa psikomotor becerisi gelişmiştir. Dili ile açabiliyorsa bordoberelidir 😂😂😉
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çapkınlıkla ne alakası var öyle olsa parçalar direk. Tek hamleyle açıyorsa adam alışmış tecrübe sahibi
Bunun capkinlikla ne alakası var kardesim.. su capkınlik olayini mesrulaştirmayin ya daldan dala atlayan sapik eve ocağa konulmaz ahlaksız desek daha dogru olur..
Günaydın Zamanında çok vakit alıyordu yıllar geçtikçe tek hamleye düşürebildik. Ama bir çapkınlık göstergesi değil bence orayı açarken sırt bölgesine küçük buseler kondurmak daha cazip😀
Sütyen kopçası nasıl açılır daha onu bile bilmiyorum. Bir şeyi çok yaparsan tecrübe edinirsin mantığından yola çıkarsak böyle erkeklerin çapkın olması söz konusudur.
Kontrollü olduğunu düşünürüm. Heyecandan ya da bir çeşit sabırsızlıktan eli ayağı titriyor olsa, ya da fazla hırçın, saldırgan veya atak davranıyor olsa, o kadar çabuk açamaz. Sakindir, kontrollüdür. Muhtemelen de naziktir.
acaba merak ediyorum o şekilde bir erkek yapsa bunu gönlünden ne gecer. bu herif capkın deyip sogurmusun. vay be kimleri kimleri götürmmüş esaslı erkekmiş. vay be mi derisn
Tel elimle açtığımda buna benzer gibi tepki alşmıştım. Ama bu çapkınlık değil el becerilerinin iyi olduğu gösterir ve cinsel birliktelikte de el becerisi dil becerisi önemlidir.😉
tek seferde şansa açmıyorsa tecrübelidir çok açmıştır
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bu hayatta hiç bir özelliği olmayan, etkinliği yetkinliği, becerisi vs olmayan ancak sadece daha 20'li yaşının başında kendini her türlü teşhir eden ve seks tanrıçası zanneden biri olarak önce Türkçe terimleri doğru öğrenmiş olsan, kimseye olmasa da kendine faydan olurdu.
En İyi Cevaplar