Olgun erkek genç sevgilisinin isteğine yatakta ayak uydurabilir mi? Genç ve çıtır kadının istekli hallerine olgun erkek ayak uydurabilir mi, yoksa ayak uyduramamaktan korkar mı?
Olgun erkek genç sevgilisinin isteğine yatakta ayak uydurabilir mi?
Nedir bitmek bilmeyen bu sorular? Birgün srn birgün bir başkası bir başka gün dr bir kaçı hep aynı soruyu sormakta. Genç ve çıtır kız ya da kadın olsa ne olur, yaşı başı uygun kadın olsa ne olur. Canım Türkiyem de ki her yaş kadın için cinsellik hiç olmasa keşke modunda iken neyin sorusu bu? Hanginiz hangimiz ile çıkarsız bir ilişki kuruyor da bunu tartışacağız. Paradan başka kriteri olmayan kadın, aşka aşk karın doyurmuyor ki deyip sıradan bakıyor iken hanginiz gerçek anlamda bir erkeği kudurtup, yedikat göğe yüksrltecek seks bombasını patlatacak? Gerçek şu ki aşk yok ise, aşk ile seven ve srvilen gerçek bir kadın yok ise hayatımda hepsi boş. Ha aşıkmıyım, aşık mı bana işte o zaman neler olur merak eden gelsin.
Genç sevgilisinin enerjisine sahip olamayacağı garanti. Fakat şöyle bir faktör var ki, tecrübesi ve tabi ki seksüel karakteriyle ona üç kez dümdüz bir ilişkiye girmekten çok daha fazlasını tek seferde yaşatabilir. Sanırım bu da aradaki farkın kapanabilmesinde en büyük etken olur.
Olgun erkek tecrübelidir, anlayışlıdır ve genç erkeklere bakarak daha rahattır çünkü kendine fazlasıyla güvenir çocukça kaprisleri aşmıştır artık bu nedenle genç sevgilisini nirvanaya ulaştırması çok daha kolay çünkü herşeyden önce kadın dilinden daha iyi anlarlar😉
Bu konu bana ve yaşıma yakın şöyle cevap vereyim bir kere 30 ve üstü hanımları tercih ediyorum Alt grupla ilgilenmiyorum bir nebze hayattan pay almış ve Olgun hanımlarla anlaşmanın her zaman olumlu sonuçlar doğurduğunu biliyorum. 20-30 yaş arasına ayak uyduruyorum diyen üst yaş erkekler yalan söyler ben uyduramam. Takviye ile başa çıkarlar ancak.
Tabii ki uydurur. Yeterki bol sigara içip ve alkol kullanmasın. Sporunu düzenli yapsın , yediğine içtiğine dikkat etsin.. Ama tabii ki yatak olayından daha ziyade normalde arada jenerasyon farkı olmamalı. Yoksa ortak konuşabilecekleri , paylaşacakları bir konu ya da sohbet çok olmaz..
Burda korkması gereken erkek değil kadın eğer ki cinsel deneyimden gelen olgunluktan bahsediyorsan.. Erkeğin tecrübeleri kadını rahatsız edebiliyor kadın eğer daha önce cinsel ilişki yaşamasıyla ya da kötü bir deneyimi olduysa çıtır kız çıtır çıtır kırılıyor acabalarla dolu cümleler kuruyor.
Saglikci olarak söylüyorum, seksi seviyorsaniz, ciddi uzun iliski icin kesinlikle olgun demiyorum, sizden birkac yasta yasli olsa erkekten uzak durun, mutlu olamazsiniz. Tecrübe falan gecin bunlari, haftada bir tek atimlik, kalkmayan tabancaya tecrübe ne yapacak
Bence ne kadar yaşlı olursa o kadar çok tecrübe ve zevk verir, ben seksi yaşımdan çok çok büyükle yapmak isterim, gerçi daha erken ama zamanı gelince tabi neden olmasın 😋😊
olgun, kibar, nazik, bilgili kültürlü centilmen birini istermiydiniz size çok değer veren biri,
her istediğini yapan maddi manevi destek olan çocuk gibi şımartan hediyelere boğan Sürprizler yapan Dertleşeceğiniz size her zaman destek olan, birlikte istediğiniz herseyi yaşayacağınız seks de Kadınlığınızı yaşatacak, Saatlerce yüzüne oturtup oral yapacak, Vajina ve anus masaji ile bulutlara cikaracak 69 yaparak cifte zevk alacaginiz orgazm olmanız için çabalayan Birinin olmasını istermiydiniz?
Genç sevgili bulutlardan aşağı inemez ki olgun erkeğin ayaklarını dolaştırsın.. Hele olgun erkek işi iyi bilen ise o genç sevgili kendini ay da yaşıyor sanır..
Bir çıtır olarak bir tane örnek ver. Senin nasıl bir isteğin olur ki karşılamayacak. Ben açıkçası kendimede belimede penisimede muamelemede tipimede güveniyorum amuda kaldırıp beceririm
Olgun erkek tecrübesi ile partnerini nasıl mutlu edeceğini bilir zaten partnerini sekste keşfetme ile başlar tabiki her olgun erkek değil tecrübe sahibi bence asıl sorun tecrübesiz genç kız ayak uydurabilecek mi? 😊😉
Bu sorunun cevabını genele yaymak imkansız. 80 ine gelmiş azgın dedeler var. Hiç sanmıyorum böyle bir korku olacağını.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Güncel durmalısın tıpkı eski telefonlar ve akıllı telefonlar gibi sen Wifi açarsın o kızılötesi açar bağlanamazsınız çünkü cihazlar birbirini görmez sen 4.5 G hızındaysan O 3G hızında olur ne gerek var 😁
Onu fazlasıyla memnun eder, tecrübe ve libido da işin işine girerse her şey harika olur
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Olgun erkek taraftarı diilim ben her açıdan. Biyolojik olarakda sakat çocuk olmasının nedenlerinden biri, taraflardan birinin büyük olması, özelliklede erk tarafda bu olasılık daha da artar
En İyi Cevaplar