+1 yılİlk trimester geçtikten sonra düşük vb. bir sağlık sorunu bebek ve annede yoksa rahat bir seks hayatınız olabilir hamilelikte. Bazı pozisyonlar özellikle karın büyümeye başladıktan sonra daha rahat olacaktır kaşık gibi. misyoner yapılabilir. doggy erkeğin fazla derine girmesine izin verdiği için annenin canını yakabilir. Karşılıklı mastürbasyon olablir ya da eşini elinle uyarabilirsin. Ayrıca mutlaka kondom kullanmalısınız. Orgazm özellikle doğuma bir kaç hafta kala kasılmaları tetikleyebilir. Dikkatli olmak her zaman önemli. Tabii ki bunları doktora danışmadan SAKIN uygulamayın lütfen.
23 Yorumla
Soran+1 yılHarika bilgiler gerçekten kaşık daha uygun galiba ama ikimizde doggy yi çok seviyoruz dediğiniz gibi bazen elimle ına madturbasyonda yapıyorum
- +1 yıl
Doggy'i hepimiz severiz ancak erkeğin kontrolünü kaybetme ihtimaline karşı sakıncalı olabilir. Fazla derin giriş eşinize zarar verebilir. Riske atmanın alemi yok.
Soran+1 yılEvet onda bazen kendimiz fazla kaptırıyorum çok hakkısın
İlk 4 ay bebeğin düşme riski olduğu için 4 aydan sonda yapılmalıdır.
Ama doktora danışmak gerekli tabii onların önerdiği pozisyonlarda olmalı12 Yorumla
Soran+1 yılBiz yaptık iyiki bişey olmadı
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Hamilelik döneminde ortaya çıkan fizyolojik ve psikolojik nedenler sonucunda birçok kadın bebeğinin zarar göreceği endişesiyle cinsel ilişkiden kaçınıyor. Oysaki her şeyin yolunda gittiği hamileliklerde son 4 haftaya kadar hamilelikte cinsel ilişki yaşanmasında hiçbir kısıtlama yok
Peki, hamilelikte seks pozisyonları hakkında neler söyleyebiliriz? Rahat ettiğin sürece, birçok pozisyon uygundur.23 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim birçok kişi doggy ve kaşık öneriyor arkadaşımın eşi de hamile onlarda doggy ve kaşık yapıyormuş
Soran+1 yılEvet doggy çok heycanlı bazen hızı kontrol edemiyorum
+1 yılDr aksi bir şey söylemedikden sonra 8 aya kadar cinsellik yaşanabilir. Lakin belli pozisyonlarda olabilir kaşık , doggy ( yanlız bu pozisyonda eşiniz karnının altına rahat edeceği sert olmayan minder almalı ) ekstra cowgirl. Hamile kadına oral yapılmaz ( mikrop ya da enfeksiyon kapmaması için ) sert şekilde cinsellik yaşamamalıdır.
07 Yorumla
Soran+1 yılOral tehlikeli mi inan bunu hiç bilyordum
Soran+1 yılBilmiyordum
- +1 yıl
Hamile kadınların bağışıklığı zayıflar ağzındaki bir bakteri eşinde enfeksiyonel bir durum yaratabilir.
Soran+1 yılAnladım çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica. Hayırlı olsun bu arada
Soran+1 yılteşekkür ederim dostum
- +1 yıl
Rica bro
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
+1 yılÖzenli ve dikkatli davranmalısın, bebeğe ve ona zarar vermeden yapılmalı. Özellikle bazı pozisyonlar hamilelikte kadın için uygun olmaktadır. Onları araştır ve o şekilde ilişkiye girmeye özen gösterin.
13 Yorumla
Soran+1 yılDoggy ve kaşık diyorlar
- +1 yıl
Onların haricinde sırt üstü de yatabilir, ve sen fazla karnına abanmadan yapabilirsin yani misyonerde de
Soran+1 yılZarar görürmü diye çekiniyoeum ondan bu ara o üstte yapıyoruz
+1 yılMerhaba,
Doktor aksini söyleyene kadar 8. aya kadar yaşanabilir. Pozisyon bilgim yok. Mantık olarak çocuğa zarar gelmeyecek her pozisyon olur. Sert olmamalıdır!11 Yorumla
Soran+1 yılDoggy ve kaşkk diyor herkes
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoktordan tavsiye alıp uygun mu değil mi önce onu öğrenin. Bizde 7 aya kadar sorun olmaz demişti.
Pozisyon olaraksa karnı büyüyene kadar çok sıkıntı değil sadece sert davranmayacaksın. Büyüdükten sonra ise kaşık, doggy ve kucak.210 Yorumla
Soran+1 yılÇoğu dogy yapın diyor
Cevap sahibi+1 yılKarnı büyüdükten sonra veya önce doggy uygun
Soran+1 yılZaten sevdiğimiz pozisyon en güzeli dogy devam etmek
- +1 yıl
Hamileyken daha çok zevk alınıyor dimi
Cevap sahibi+1 yılEvet kısmen öyle
- +1 yıl
Peki anüsü yalıyor mu hiç?
Cevap sahibi+1 yılNe alaka şimdi
Cevap sahibi+1 yılHayırdır ya 😀
- +1 yıl
Birkaç soru sorucam lütfen 😊
- +1 yıl
kaşık pozisyonunu ilk duydum
😳😳
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖzellikle son 2-3 ayda sert hareketler yapmamak, annenin yüz üstü veya rahat edemeyeceği, bebeğe baski oluşturabilecek pozisyonlarda olmaması önemli. Bunlara dikkat ederek son zamanlara kadar ilişki yaşanabilir.
111 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler dogy yapın diyorlar
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Doggy klasik vanilla seks ten farklı sayılmaz. İkisinde de sert olmamak önemli. Kaşık ve kadının üstte olduğu bazı pozisyonlar da rahat ettirebilir eşinizi.
Soran+1 yılTabiki sert olmaz zaten sakıncalı olur dediğiniz gibi bazen dogy bazen eşim üstteyken yapmalı kadın üstteyken sorun olmaz dimi
Cevap sahibi+1 yılDengesini koruyarak ustte de olabilir evet. Tercihinize kalmış. Hatta kendi rahat ettiği kadar fiziksel manevra yapar
Soran+1 yılEvet ama sanırım karnı büyüdükçe üstte git gel yapamaz şu an sorun olmuyor ama
Cevap sahibi+1 yılAynen. Daha ziyade dairesel hareketler yapabilir. Bir de eğimli bir pozisyonda kollarıyla öne dayanarak git gel yapabilir. İlk hamileliği mı, kaç aylık
Soran+1 yılEvet ilk hamilelik 4. Ayında ama şu an oldukça iyi zorlanmıyor belki sonraki aylarda ama dediğin gibi eğilerek git gel mantıklı
Cevap sahibi+1 yılArkaya eğimli de yaslanabilir eşiniz. Belki şu görseller yardımcı olur www.google.com/.../sex-positions-for-pregnancy-images&ved=2ahUKEwjeyY3S0PnmAhWEp4sKHRnQBR4QFjAEegQIAhAB&usg=AOvVaw3o5ZXV5HcgsczYoT6-JDkS&cshid=1578680185068
www.google.com/.../pregnant-sex-positions&ved=2ahUKEwjeyY3S0PnmAhWEp4sKHRnQBR4QFjADegQIBhAB&usg=AOvVaw0KlXrCwk_wA0362NVc8DxR&cshid=1578680185068
Soran+1 yılteşekkür belli tecrübeniz var görseller cidden yardımvı oldu arkaya yaslanmayı hiç düşünmemiştim çok mnatıklı böylelikle ellerinden güç alarak penis üstünde hareket edebilir çok iyi
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle... 👌🏻 tecrübem yoktu da bilgiliyim diyelim. Danışacaginiz birşey olursa yine ulaşabilirsiniz.
Soran+1 yılİnan özellikle görsel pozisyonlar çok faydalı oldu gerisi artık benle eşime kaldı 🤗 umarım ilerleyen dönemlerde isteği şimdiki gibi olurda zor durumda kalmam son aya kadar yapmak istiyoruz
Rahatlatır diye düşünüyorum.
Sert olmadan yapıştır 😘11 Yorumla
Soran+1 yılEvet sert sıkıntı olur
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim bir bilgim yok eşiniz hamileyse doktora danışın
10 Yorumla
+1 yılHamileyken seks yapılıyormu
14 Yorumla- +1 yıl
@DrHaydar eee bebek
+1 yılYoktur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılHekiminize sorun
10 Yorumla Doktor sır
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat