19 yaşındayım lütfen alay etmeyin birbirimizi seviyoruz evlenince problem olur mu?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoyunla dalga geçecek değilim asla yapmam böyle bir şey ama 1.60 lık ben bile 1.80 hadi neyse de 1.85 lik erkeğin yanında kısa kalıyorken sizin yan yana duruşunuzu bilemedim, cinsellikte sorun olacağını hiç sanmıyorum bir şekilde yaparsınız ama normal yaşantınızda çok zor günler bekliyor sizi. 1.40 sınırın altı oluyor doktora falan gittin mi?
25 Yorumla
Soran+1 yılgittim tabiki gayet normal çıktı her şey genetik olduğu söyleniyor bu arada çocuk yıllarca peşimden koştu
Cevap sahibi+1 yılBen o adam seni sevemez demedim ki.
Sadece dışarıdan bakınca başkaları açısından garip bir görüntü oluyor. Benimle bile dalga geçenler varsa sen düşün yani
Soran+1 yılsana tavsiyem insanları umursama onunla mutlu olacak sensin milletin ağzı kese değil ki büzesin kendileri çok mu güzel çok mu iyi birbirinizi seviyorsan hiç bir şeyin önemi yok ne yaşın ne kilonun ne boyun
Cevap sahibi+1 yılValla keşke birazcık senin gibi olsam ama olamıyorum senelerce uzun boylu adamlardan kaçtım durdum. O da niye çevrem laf etti diye. Ben insanları çok takardım takdir ettim seni
Soran+1 yıl1.60 kısa değil ve 1.80-85 biriyle sevgili olmak çok garip karşılanmaz ki bende kaçıyordum eskiden ama nedense hep uzun boluluların bana karşı bir ilgisi vardı 1.90 boyunda bile talibim olmuştu sen düşün baya da ciddiydi benim için her şeyi yapmıştı
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende 1.45 felan yani hep uzunlar denk geliyor. Sevgilim 1.75 boyunda iyi yapıyoruz sıkıntı yok aksine güzel rahat beni çevirebiliyor
00 Yorumla
Bunun boyle ilgisi yok. Bakimliysan ve cinsel acidan istegin tamamsa sorun olmaz. Hic yakinlasma Oldumu
04 Yorumla
Soran+1 yılhayır olmadı evlenmeden istemiyorum ben
Soran+1 yılne önemi var bunun
+1 yılSevgi varsa problem yok el alem ne der bakar takar demezseniz sorun yok.
03 Yorumla- +1 yıl
Cinsellikte problem çıkmaz. Sadece dışarda bakışlara, süzmelere vb. alışın şimdiden.
Soran+1 yılatlattık biz o sorunu kalpler bir olduktan sonra banane çevremdekiler benim hayatım benim kurallarım başkaları için yaşamıyorum kimle mutluysam onunla devam ederim sevginin ne yaşı ne kilosu ne boyu olur
- +1 yıl
aferin kız.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
40Cevap
+1 yılay canım ben de 150yim sevgilim 185 ilk başta bizim bir pozisyonu ayarlayamama sorunumuz oluyodu ama allahıme şükür aştık o sorunları tek sıkıntı ayakta yapılan bazı pozisyonları yapamıyoruz o kadar yoksa çok bir sıkıntı olmuyor için rahat olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir p*rno izlemiştim kızın boyu senin gibi kısa idi. Hatta zenci kızı köpek kafesine falan kapatıyordu. Sonra çıkarıp yapıyordu çatur çıtır sıkıntı olmuyordu yani Zencinin boy da 2 metre vardı valla. Sıkıntı olmaz bence
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİyi ki aklıma geldi dur arşivde duruyorsa yine izleyim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKucağına alır alır geçirir sevgiline acayip zevk verirsin kucağına alıp s okup s okup çıkarır
50 YorumlaTam komedisin ya 😂😂 laa çocuk çıkıyor ordan çocuk korkma alışır büyür meraklanma sen iste yeter ki 🤭👍👍
00 Yorumla1.40mı ilk defa duydum yeminle hayatimda 1.50duydumda
00 Yorumla
+1 yılEn güzel seks kısa boylu kızlarla olur het türlü seni evire çevire s. ker merak etme sıkıntı olmaz sadece dikkatli ol acele etme vaji nan dar ise hep yaşamasını iste yumuşatsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçıklayıcı bir video
https://www.youtube.com/embed/GE9pYifC_Zg07 Yorumla- +1 yıl
Kızı korkutmayın arkadaşlar. O bölgeden 54 cm uzunluğunda 5 kg ye kadar bebek çıkıyor ya.
Cevap sahibi+1 yıl@Çokdiplomalıcahil bunun bir ironi olduğunu anlamıştır herhalde.
Soran+1 yıl@Çokdiplomalıcahil ya lütfen kim dogru söylüyor ben çok ciddiyim buraya şamatalık yapmak için yazmadım
Cevap sahibi+1 yılarkadaş doğru söylüyor. sıkıntı olmaz
- +1 yıl
Arkadaş ironi yapmış öyle düşünmüyormuş merak etme.
Soran+1 yılherkes bir şey söylüyor daha önce kimseyle cinsel ilişkim olmadı bazı kişiler canımın yanacağını söylüyorlar
- +1 yıl
Yok yok. Bu konuyu internetten araştırın okuyun seyredin bilinçli ve sakin olursanız sorun olmaz. Ama tüm doğumlarını sezaryanla yaparsın 2 taneden fazlada olmaz bunu gözardı etme.
Yok boylarda problem olmazda.. Sizde sorun olur efendim.. Çünkü vajinanız dar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyan yana durdugunuzda adamin pi , . pisi senin ağzına denk gelir.. adamı agzinla bosaltacaksan sorun olmaz.. bye
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKucakta sorun olmazda bazı pozisyonlarda sakatlanma riskin yüksek
00 Yorumla
+1 yılNe problemi evire cevire geceler sizi bekliyor :)
37 Yorumla
Soran+1 yılkorkuyorum ya ölürsün diyenler bile var
- +1 yıl
seksten kim ölmüş?
Soran+1 yılbiraz özel olucak ama benim vajinam çok dar ve küçük evleneceğim kişinin büyük gibi duruyor of çok utandım
- +1 yıl
Vajina ilk zamanlar cok dardir ve unutma ordan bebek dünyaya geliyor :)
Soran+1 yılyaa teşekkür ederim içimi rahatlattiniz burda bazı kişiler korkuttu beni açıkçası yok acıdan kıvranırsın yok olmaz yok ölürsün
- +1 yıl
Vajina derinliginin boy ile alakasi yok :) mutluluklar...
Soran+1 yılteşekkür ederim 🥰❤
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞansım olsa kız doğardım ben 164 boyla kendi boyumda güzel kız bile bulamıyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 633 cevap paylaştı.
+1 yılEvire çevire becerir. Neden sorun olsun?
01 Yorumla
Soran+1 yılya ne bileyim adamla adamızdaki boy farkı baya var yani kalıplı birazda en yakın arkadaşım bile siz o işi nasıl yapacaksınız dedi
Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. harika bir seks hayatınız olur
00 Yorumla
+1 yılEşin için bulunmaz Hint kumaşısın 🤣
10 Yorumla
+1 yılHiç sanmam. Sorun olmaz.
00 YorumlaOlmaz aksine büyük kolaylık olur
04 Yorumla
Soran+1 yılemin misiniz korkutuyor insanlar
Soran+1 yılüstte biri şey demiş içine girmeyi bırak görmesiyle kaçması bir oldu demis
+1 yılBiraz olabilir ama lakin sorun etme derim
00 YorumlaSoyledikya hiçbir sıkıntı olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvire çevire top gibi oynar senle
10 YorumlaDoggy pozisyonu yapamazsınız büyük sorun
02 Yorumla
Soran+1 yılo pozisyonsuz olmadan olmaz mı sizde
+1 yılhiçbir sorun olmaz merak etme
08 Yorumla
Soran+1 yılemin misiniz korkutuyorlar benide
- +1 yıl
neden korkuyorsun ki
Soran+1 yılya canın çok acır diyorlar alamazsın diyorlar
- +1 yıl
alakası yok. boyla penisin boyunun alakası yok
Soran+1 yılbenim vajinam dar ve küçük ama
- +1 yıl
daha güzel işte. çok zevk alırsınız ikinizde. ama merak etme ne kdar dar olsada girer
Soran+1 yılpeki teşekkür ederim burdan bazı kişiler saçma sapan konuşunca korktum ilk vuruşta ölürsün diyenler bile var
- +1 yıl
saçmalık
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Harbiden 1.40 mı hobbit filminde oynarsın
10 Yorumla
+1 yılSen üstte olursan olur.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılolmaz, neden olsun her türlü yaşarsınız..
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Yok evire çevire sever 😛
00 YorumlaBuna sadece sen karar verebilirsin bnce
00 YorumlaOrtadan ikiye bölmezse sorun yok
00 YorumlaProblem olmaz kucakta özellikle çok güzel olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1,84'üm ve eski sevgilim 1,50'di yapıyorduk :)
09 Yorumla
Soran+1 yılözel olucak ama boyu uzun kızlarla kıyaslasıniz hangisi daha iyi
Soran+1 yılyok saolun
Cevap sahibi+1 yılÇekinme bu kadar altı üstü anlatıcam profilini bilsem ne değişir sanki
Cevap sahibi+1 yılMinyonla daha zevkli oluyordu ama her pozisyonu öyle rahat yapıyordum ki, birde benim alet iri, altımda o ufacık vücudunda hayvan gibi aleti sokarken çok haz veriyordu
Soran+1 yılsenin için iyide onun için haz veriyor muydu korktum yaa
Soran+1 yılafadersiniz ama o oraya nasıl girdi kız ölmedi mi yahu cidden inanamiyorum o küçücük deliğe nasıl girdi
Soran+1 yılhiç acımadı ki ya yazık kıza
Soran+1 yılacımadı mi
Soran+1 yılmesaj atamam boyu kaç sizinkinin standart üstü dediniz ya merak ettim
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılYoo problem olmaz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kucagin da gezdirir seni
00 Yorumla
+1 yılÇocuk kaslı mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılolmaz ya neden olsun yatakta esıtlesırsınız
00 Yorumla
+1 yılolmaz merak etme
00 YorumlaOlabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1,40 mı? Yokkk artık
00 YorumlaSorun olmaz
00 YorumlaOlmaz
00 Yorumla
+1 yılDeneyin gitsin yahuu
01 Yorumla
Soran+1 yılevlenmeden olmaz :))
dhdhdhdh
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılbazen olur
00 Yorumla
+1 yılbiraz zorlanırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRahat ol knk sen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet olur tabiykide
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKorkuyir musun peki?
Soran+1 yılkorkmuyorum ama korkutuyorlar
Cevap sahibi+1 yılCanım bak anlıyorum ki seninki dar onunkide büyük diye korkuların var doğru mu?
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılSana yardımcı olmami ve detay verebilirim ister misn?
Soran+1 yılhayır saolun
Cevap sahibi+1 yılAynı şeyi ben yaşadım inan çok zorlandık icine girmeyi birak görmesiyle kaçması bir oldu odaya
Soran+1 yılsorun olmaz diyen çok kişi sorun olabilir diyen ise yok denecek kadar az ayrıca oradan çocuk çıkıyor biraz araştırdım seks esanısında açılma oluyormuş ve vajinanın ve penisin boyla bir alakası yok boyu uzun olanın penisi uzun olucak diye bir kural yok
Cevap sahibi+1 yılIyide bakire degilmsin şu an orası o kadar dar kk penis bile girerken haftalarca ağrı çekebilirsin
Soran+1 yılorası öyle tabi 1.60 bir erkeklede girsem o acılar olucak bunun kişinin boyuyla alakasi yok
Cevap sahibi+1 yılAma acı durumu sana bağlı
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler