Çirkin insanlar dikkatinizi çeker mi ve onlarla seks yapar mısınız? Çirkinler size çekici geliyor mu bu konuda genel olarak ne düşünüyorsunuz. Bana itici geliyor evlenmek bile istemiyorum doğal olarak normal mi sizce, göze de hitap etsin istiyor yanlış mı düşünüyorum bilmiyorumda.
Yaptım, ama nasıl yaptım? Kız arkadaşımdan ayrılmıştım, yalnız takılıyordum. Film izleriz falan dedi ben de kabul ettim. Arkadaşımdı zaten. Eee evde bir erkek bir kız olunca da oluyor işte. Çirkin de değildi aslında ama sevgililerimi düşündüğüm zaman onlara göre çirkin kalıyordu tabii.
Kiloyu bile takmazken ki yemek veya yememek biraz insanin kendi elinde olan biseydir. Insanin hic mudahale edemedigi biseyi sadece genlerinden gelen guzellik ve cirkinligi cok kistas almam malesef ki cirkin insanlar beni de cekmez ama ilerde oyle bisey olur oyle bir yanini kesfederim evlenecegim kişinin ki surati cok cirkin olsa da evleniriz hic bir sey belli olmaz guzellik denen sey zaten cok goreceli sana gore guzel bana gore tipsiz oluyor cogu zaman
Bakımlı, temiz ve ateşli olsun çirkinliğini görmem bile çünkü güzellik sunma şeklidir her şeyden öce gözün gördüğü güzellik izafidir.. Yemeği bile yerken aroması ve lezzeti ile beğeniyor veya beğenmiyoruz.. Lezzetli olmayan aroması kötü yemeği yiyen olur mu?
Cok fazla büyük konusmussun, umarim hayatinda cok cirkin biriyle birlikte olmazsin. Simdiye kadar kim ne dediyse gordugum kadariyla yasadi. :) Hayat nede olsa reklami iyi olanin onumuze sunulup tüketildigi bir globelesmenin etrafinda donuyor. Kanserde yapsa bazi seyler oldursede yemeye ya da birlikte olmaya devam ediyoruz. Güzel ve cirkin kavramini kurgulayanlar insanlar oldugu gibi , sana göre cirkin olan bir erkek bir erkek baskasi icin yakisikli olabilir. ya da tam tersi senin yakisikli buldugunu baskasi cirkin bulabilir.
İlişki yönünden düşünürsek 2 dk’lık zevk ama yadırgamamak lazım sonuçta insandır eğer sadece ilişkiyse zevk almaya bakacaksın çirkin olunca öpesin bile gelmez ama ilişki olarak bakarsan başına çuval geçir nefes alsın yeter düşüncesi kaplıyor
Yaparım ki yaptım da. Çünkü çirkin diye tabir edilen kadınların içlerinde bastırılmış duyguları daha fazladır. Bunu dışa çıkardığınız zaman inanılmaz bir yatak macerası başlıyor :) ve tercihim genelde böyle olanlar zaten :)
Çirkin derken Başkan 😎 fakirler ölsün gibi mi? 😂😂 Onların cinsel hayatı olmasın mı? Çirkinler çirkinleri Yakışıklılar güzelleri mi? Aynen öyle hayatın kuralı bu Hiç eşşekle aslanı bir arada gördünüz mü?