Eşim ve ben cinsel anlamda uyumlu bir çiftiz. o oral yapmamı çok istiyor. bende karşı değilim aslında. fakat bir iki defa denememe rağmen ben istemsizce tamamını alamıyorum. (bu denemeyi de ben isteyerek yapıyorum, teklif ondan gelmiyor) ama boğazıma değdiğinde öksürüyorum. o da iğrendiğimi düşünüyor. halbuki öyle değil. onu mutlu etmek istiyorum. içimden gelmezse zaten yapmam dimi. Bunu aşabilmek için ne önerirsiniz?
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılDeep throat bir sanattır, bunu hakkıyla yapan kadın da bir sanatçıdır. Kusmadığın sürece, öğürmekten çekinme. Yavaşça başlayıp ağzını ve penisi hareket ettirmediğin sürece öğürme refleksini yenmeyi başarabilirsin. Burnundan nefes alıp ver, ağzının içerisinde biriken tükürük doğal kayganlaştırıcı rolü oynar. Erkeklerin çoğu o öğürme seslerini duydukça, ağız kenarından akan tükürükleri salyaları gördükçe daha da tahrik olur, hiç utanmana gerek yok. :)
60 Yorumla
+1 yılBurnundan nefes alacaksın. Bir de evde kendi kendine temiz bir diş fırçası ile denemeler yap. Boğazına yaklaştır ve Çek. öğürme refleksini yani gag refleksini kontrol etmeyi öğrenene kadar kısa sürelerden başlayarak her gün dene.
54 Yorumla- +1 yıl
Diş fırçasının arkasını bu arada. Atlamışım. Bir de pozisyon önemlidir. Rahat giriş olabileceği bir pozisyon olmalı. Penis ve boğazın paralel olacak. Alışınca daha farklı pozisyonlarda yapabilirsin adamın aklını almak için.
- +1 yıl
Eig için teşekkürler
Oral sadece agzını içine girip çıkması değildir. Önce bu konuda herkes bunu böyle düşünüyor ama yanlış olduğunu belirteyim. Oral yapmanın farklı sekillleri vardır. Belirli bir noktaya kadar agzına olması ve daha sonrasında Baska sekilde oral yapman onu yine fazlasıyla tatmin eder. Birde böyle düşün
10 Yorumla
+1 yılOral demek hepsini almak demek değil.
Hepsini almak deep throat ve onu herkes yapamaz.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
33Cevap
+1 yılMerhabalar. Kusma refleksi oksurme gibi olabilir. Amac bogazin arka tarafina penisi degdirmeden oral yapilmasi. Deep throat teknigin ogrenebilirsiniz, aslinda zor degil. Sorulariniz varsa bana mesaj atin.
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSurekli yap ve guzel birseymis gibi dusun boyle yala ve oyş falan de gozunu kapat ona bak falan sonra midenede inse fark etmiyosun😂
95 Yorumla- +1 yıl
Tecrübe mi konuştu? 😊
Cevap sahibi+1 yıl@Sinirli_Penguen tabisi
- +1 yıl
Peki o mideye kadar inme konusunda samimi misin?
Yani tamam o kadar uzun boylu olmasa da deep yapabiliyor musun?
Cevap sahibi+1 yıl@Sinirli_Penguen evet baya zaman gerekti ama dildo falanda aldim muzla falanda denedim oyle Şu an memnunum
- +1 yıl
Kaç kişi oldu hayatında?
Zaten boğazına kadar alınca ister istemez öyg diye bir ses oluyor iğrendiğinden değil mesela boğazına parmak sok oandada o ses cıkar kuscakmış gibi
51 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGırtlağa deyince ister istemez öğürtür. Devam etmeye çalışırsan kustura da bilir. Çoğunlukla em yala dibine kadar yavaş yavaş denersin.
60 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılBoğazına değdirme. Hepsini alma yani. daha etkili olur
13 Yorumla
Soran+1 yılnasıl daha etkili? o da hepsini aldığında etkili olacağını söylüyor. ama zorlama yok tabiki.
- +1 yıl
Hepsini alma ilk başlarda. Önce baş kısmını al. sonra biraz daha fazlasını al. İyice alışınca hepsini alırsın :)
Soran+1 yıltesekkurler
+1 yılHepsini ağzına almadan dilinle ucunu yalayarak zevk veririsin
10 Yorumla
+1 yılDoğru pozisyonda Burnundan nefes alarak dene nefes kontrolünü doğru sağla öğürme minumama iner
10 Yorumla
+1 yılHepsini almnaa gerek yok ki datlum,, oralda haz başından ve testislerden gelir
10 Yorumla
+1 yılsadece ucunu dudaklarına değidir. yarısını emsende mutlu olur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. Bolca pratik 🤷♀️ Tamamını almak zorunda da değilsin, kendini öyle şartlarsan kötü olduğunu düşünürsün.
02 Yorumla
Soran+1 yılkötü olduğundan dolayı öksürmüyorum aslında. istemsizce oluyor değdiğinde. kendi parmağımı soksam biile yine öksürüyorum.
+1 yılOkadar çok almyacaksin almadanda zevk verebileceğinizi unutmayın.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOo çok iyi lan. Hepsini almaya calısan kadin azmi en sevdigim. İleri zamanlarda alisirsan bide deepthroat yaparsin offf...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNefesini tut avına sinsice yaklaş ve mahvet onu ağzında
71 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Prno flim izleyip nasıl olduğuna bakabilirsin
Çözülmeyecek bir konu değil02 Yorumla
Soran+1 yılizleyerek çözülecek birşey değil ki denedim.
eczaneden boğaz sipreyi var
uyuşturuyor o zaman rahat alırsın kusmadan10 YorumlaKöküne kadar tek sefde alma yavaş yavaş yalayarak almayı dene.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKöklemek her kadının harcı değil aynı zamanda şartta değil
en çok sinir ucu başındadır.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFake bir soru.. soruyı soran hesap erkek hesabı.. değilsen ulaş bana sana birşey soracağım..
05 Yorumla
Soran+1 yılSor bakalım
Cevap sahibi+1 yılBurda olmaz özelde sennle konşmam lazm öenmli bişey
Soran+1 yılÇok komik. Hem gizli yorum yapıyorsun hem ulaşılmak istiyorsun 😂😂
Cevap sahibi+1 yılUlaşacaksan gizliden çıkacağım zaten..
Cevap sahibi+1 yılÇıktım ulaş bana
Gizli Üye(30-35)+1 yılOral yapmak hepsini almak değildir ki tiksinirsin böyle zannetme ki hepsini ağzına alınca çok mutlu olur kafasını emip yaklaşan daha iyi olur emin ol
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. zamanla alışırsın. birden hepsini alma
10 Yorumla
+1 yılZamanla alışacağını düşünüyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılumuyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılKüçük diline değdirmemeye çalış
21 Yorumla- +1 yıl
Supersin sen
Gizli Üye(30-35)+1 yılFazla zorlama az az al ağzına
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldeepthroat yapmayı kes kesin çözüm
10 Yorumlaallahım neden bu tarz sorular soruluyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Boğazına kadar alma sende
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. sanırım emmesini bilmiyonn
00 Yorumla
+1 yılOral yapmak tamamını ağzına almak değil ki
02 Yorumla
Soran+1 yıladı her neyse, sorumu açık ifade ettiğimi düşünüyorum :)
- +1 yıl
Sorun açık ama uygulaman yanlış 😉
+1 yılDemekki agzın küçük😀
01 Yorumla
Soran+1 yıleyvallah :D
- Cinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılFazla derine alma sende kafasını em yeter
00 Yorumla
+1 yılBoğazına kadae alma ve yavaş yavaş alıştır krndini
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı.
+1 yılyutkun gelen siviyi yut
00 Yorumla
+1 yılHepsini alma ucunu em yala
02 Yorumla
Soran+1 yılyeterli olur mu ki
- +1 yıl
Olur tabiki
+1 yılHepsini alma hepsini bogulursun baby😉
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılTamamını almaya gerek yokki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuldunmu cozum
612 Yorumla
Soran+1 yılBir bak cevaplara çözüm varsa işine yarayck
Cevap sahibi+1 yılSenle bı konuşsak olur mu yaa
Cevap sahibi+1 yılSoruyu soran arkadaşa diyorum
Cevap sahibi+1 yılNebrmisin nesin girme sen araya abi ya bı görüş paylasiyoruz alakasız saçma sapan yorum yapıyorsunuz işinize bakin
Soran+1 yılDinliyorum
Cevap sahibi+1 yılİnsgrm versem
Cevap sahibi+1 yılOradan yazsan olur mu
Soran+1 yılBurdan mesaj at
Cevap sahibi+1 yılSilecem hesabımı yinede sagol
Soran+1 yılPeki sen bilirsin
+1 yılGırtlak yapma
03 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek
- +1 yıl
Çok alırsan kusabilirsin tam soğur
Soran+1 yılAnladım önerini deneycgm.