Şimdi ki evli çiftlere bakıyorum 3 yıllık 5 yıllık evliler de çoluk çocuk yok, dışarıdan baktığımız da kolay diyoruz cinsel ilişkiye girmek. Tamam her ilişki de kadınlar gebe kalmıyor 👍 Veya çiftler arasında uzun süren cinsel birleşmede sorunlar oluşuyor.3 yıllık evli komşumuz var eşiyle daha cinsel ilişkiye girmemişler. Bana mı tuhaf geliyor anlamadım, insan eşiyle öpüşür, sevişir ve cinsel ilişkiye girer sonucunda ise bana göre Dünyanın en güzel şeyi Anne/Baba duygusunu yaşar. Çocuk yapmak çok mu zor !
Çocuk yapmak çok mu zor?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
şimdiki evliler, yuva kurmayı şöyle algılıyorlar: eşimle gezip fotograf paylaşayım, eğleneyim. e düşünceler böyle olunca da çocuk yapma aile olma fikri ikinci plana atılıyor. bir ikinci sebepte yediklerimiz içtiklerimiz. eski nesil gibi sağlıklı beslenemiyoruz. ve kullandığımız ılaçlar birsürü etken var yumurtalıkları etkileyen..
geç hamilelikler, olmayan gebelikler, düşüklerin sebepleri genelde bunlar.. yoksa her çift cinsel ilişkiye giriyor. girmiyorum diyen yalan söyler. acı da olsa uzunda sürse, öyle veya böyle bir birlşme oluyor, bunu haz almadan da yapan çiftler var. sırf rahatlamak için..
Artık zor yediğimiz yemekten giydiğimiz şeylere kadar kanserojen şeyler var ve bunlar insanı olumsuz etkiliyor yaşam mücadelesi eklenince işler daha zor birde insanlarımız her seks de çocuk olucak sanıyor doğru zamanda ( yumurtlama dönemi ) doğru pozisyonlarda ( kadın altta yatacak popo altına minder almalı ) deneyim yaşasabile spermin döllenmesinin garantisi yok
Mesele hamile. kalmak yasa cocuk sahibi olmak degil ki mesela o cocugu gercekten büyütmek olmuyorsa muhakkak bri sebebi vardir ya istemiyorlardir ya da olmuyordur
Malesef şimdi bir çok kişide sebepsiz kısırlık var benim kuzenimin 5 yıldır olmuyor ve hiç bir sorun yok. Bide artık evliler gezelim tozalım her yeri sonra çocuk yapalımcılar var🙄
Annelerimizin çocukluk veya yetişkin dönemlerinde böyle şeyler yoktur, her kadın erken yaşta 14 yaşında bile doğum yapmış annelerimiz var. Eskiden daha saglikliydi meyve ve sebzeler
Tam net bilmiyorum ama öyle dedi. Annem "cocuk düşünmüyor musunuz" dedi sonra komsumuz Abla da 3 yıllık evli eşimle cinsel ilişkiye girmedik dedi. Bende şaşırdım anlamadım
En İyi Cevaplar