Cinsel Yaşam Kadınlar yatakta kaslı bir erkek mi ister yoksa göbekli mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Vücut geliştirmeye başlayan erkeklerin çoğu kadınlar için yaptığını söylüyorlar acaba doğru mu yapıyorlar? Kadınlar gerçekten kaslı erkek mi ister? Kadınlar yatakta kaslı bir erkek mi ister yoksa göbekli mi? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Vücut Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Kutlamış Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 48% +1 yıl Aklımdan çok pis cümleler geçti yazmıcam kendimden utandım bunca yıldan beri yatıp kalkıyorum six pack miydi neydi o yok diye vetoo yemedim yani bilemedim zevk mevzusu be agam 😏 1 0 Yorumla
sezerbg Takip Et Xper 6 Yaş: 37 +1 yıl Yatakta kasa bakmazlar ilişkideki performansına bakarlar fit vücut sadece çekicilik katar artısı o sadece 1 0 Yorumla
Prince12345678 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bence kasli ya da göbekli diye takilacaklairna performansuna baksınlar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Guzel seven 3 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aslinda guzel s... yazmistim Yorumla
En İyi Cevaplar