• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Cinsel Yaşam

Erkek seviyorsa nasıl sevişir, seven erkek nasıl sevişir?

PiLLy_BheBek
PiLLy_BheBek Takip Et
FenomenMaster Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
724
Aşık erkekler sekste nasıl davranır? Seven erkekler sekste nasıl davranır, Seven erkek nasıl sevişir, erkeğin sevdiğini nasıl anlarız? Seven erkek yatakta nasıldır?
Sevgi Soruları Erkek Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
31 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Seven Erkek Nasıl Davranır?

Bir erkeğin sizi sevip sevmediğini davranışlarından anlamak mümkündür. Seven erkek kendisini sevişirken de öpüşürken de seks sırasında da ele verir. Bunu anlamanın yolları kadınlar için genellikle daha karmaşıktır. Bunu kafanızdaki soru işaretlerini gidermek için ben hızlıca özetleyeyim o zaman.

Seven erkek nasıl öpüşür?

Daha yatağa bile geçmeden seven erkek kendisini öpüşme aşamasında ele verir. Harekerleri sanki yatağa gitmek içinmiş gibi olmaz. Sizi ne kadar istese, size ne kadar tutkuyla yaklaşsa bile daha öpüşürken size olan sevgisini hissettirmelidir. Seven bir erkek öpüşmekten de en az sevişmek kadar zevk alır. Ve aynı zamanda size de bu zevki hissettirir. Sizi seven erkek öpüşme sırasında aceleci davranmaz. Anın tadını çıkararak ilerler. Bu sizin için de en iyi öpüşme deneyimlerinden biri olacaktır bu yüzden.

Erkekler sevişirken neden sert davranır?

Erkeklerin sevişirken sert davranması genellikle karşısındaki kişiyi sevmediği şeklinde yorumlanır. Ancak bu her zaman doğru bir yaklaşım değildir. Seven erkek de sevişirken sert davranabilir. Bunun ayrımına varmak güçtür. Çünkü soft bir sevişmek her zaman sevgi dolu bir sevişmek anlamına gelmez. Hatta bazı erkekler sevişirken çok zevk alıp kendini kaybettiği için sert davranabilir. Burada dikkat edilmesi gereken nokta kadının da bunu isteyip istemediğidir. Eğer kadın sert sevişmekten hoşlanmıyorsa ancak erkek buna hala devam ediyorsa buradan da erkeğin sizi sevmediğini anlayabilirsiniz.

Tutkulu erkek nasıl davranır?

Tutkulu erkek nasıl davranır
    Tutkulu erkek nasıl davranır

Tutku sadece cinsel çekim ile oluşan bir şey değildir. Tutku daha hisli bir çekimdir. Tutkulu erkek sizi deli gibi arzularken aynı zamanda sizin arzularınıza da önem verir. Tutkulu bir erkek için sevişmek tek taraflı değildir. İki tarafın da zevk alacağı bir şeydir.

Sevmeyen erkek nasıl sevişir?

Tabi sadece seven erkek nasıl sevişir diye anlatmamız olmaz. Sevmeyen erkek nasıl sevişir, sadece cinsellik isteyen erkek nasıl davranır, biraz da bundan bahsetmeliyiz. Sevmeyen erkek ilişki konusunda acelecidir. Onun için önemli olan süreç değil sonuçtur. Romantik davranışlar sergileyebilir ama sergilediği tüm romantik davranışlar sonucunda sizden bir beklentisi olduğunu kolayca anlayabilirsiniz. Sevişirken sizin en düşündüğünüzü pek umursamaz, gözlerinize bakmaz. Genellikle kendisinin aldığı zevke odaklanmıştır.

12
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• bayjön
    bayjön Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 71%
    +1 yıl

Yani şimdi bir benzetme yapacağım olmayacak🙊 ama özürle💐🌹💐🌹

biz erkekler için araba da bir kadın kadar önemlidir👍 bir erkek bir mercedese bmw ye ferrariye binmesi bir başkadır zevkle aşkla itinayla heyecanla severek biner😊 ve de bir hacımurata toros a binmesi farklıdır😄

Aynen öyledir %90 ınımız için💐🖐️

12
    1 Yorumla
    • bayjön
      bayjön
      +1 yıl

🙏E🌹İ🌼G💐😊🖐️ İçin Teşekkürler

Yorumla
  • Zlatan_red
    Zlatan_red Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 37
    +1 yıl

Tutkulu romantik mumlarla dolu bir oda güllerle dolu bir oda soft bir şekilde sevişme kalpten sevişir

7
    1 Yorumla
    • Zlatan_red
      Zlatan_red
      +1 yıl

Teşekkür ederim

Yorumla
  • beyazorkidem
    beyazorkidem Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Canını acıtacağım diye ürker, aşkla dokunur, ruhuyla sevişir. Şefkatini her an hissettirir, gözlerine tutkuyla bakar, sıcaklığı güneş gibi içini yakar.

38
    2 Yorumla
    • Semihaak
      Semihaak
      +1 yıl

Yazacagım yorumun aynısını yazmışsın çok dogru anlatmışsın. 👏

Yorumla
    • Zeybek33
      Zeybek33
      +1 yıl

Aynen öyle

Yorumla
  • estetisyenemel7
    estetisyenemel7 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 32%
    +1 yıl

Bence sexı ıhtıyac olarak yapan bosalır biter ama sevgiyle askla yapanda hayatın tadına zevkine varır

26
    1 Yorumla
    • uzlasalim
      uzlasalim
      +1 yıl

Aynen seks uzun olmali

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

24

Cevap

128

Cevap

• Corlu5944
    Corlu5944 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 51 , eic 98%
    +1 yıl

ben böyle sevişiyorum. ben uyguluyorum 3 il 4 saat ortalamam. yavaş yavaş ve duygusallık ve fantezi ekleyin unutmayın yavas yavas

bunda edebiyat fantezi eklemedim ham yanı yani teknik 25 sayfa 3 saat sürüyor bu ilişkide. beğenirseniz tamamını yayınlarım

meme uç çevresinde dil darbesi daireler çizerek, arada tatlı küfürler ederek, küfür ederken ufak ısırık ve emişler, göbek deliği çevresine dil darbeleri. bacakları hafiften ayırıp iç baldırlarını öperek vajinanın üstünden geçerken ağızdan sıcak nefes vererek hissetmesini sağlamak ama dokunmadan diğer iç baldıra geçip öpmek. oradan yukarıya göbek deliği çevresine dil darbeleri yukarıya göğüslerin altına doğru emip bırakmak tatlı ve yavaşça, meme başı çevresinde dil ile yuvarlak daireler çizmek. meme uçlarına hızlı 10 dil darbesi sonra 5 yavaş dil darbesi sırayla. sonra yukarıya boynunu yavaşcana emmek arada boynun diğer tarafına geçerken çenenin uç sivri kısmını emmek ve diğer boynu emerken 1 elimle vajinaya dokunmadan baldır iç kısımlarını okşamak arada tatlı sıkıp bırakmalar yaparken gözlerinin içine bakıp bir anda bacaklarının arasında diz çökmek, ayaklarını boynuma dolamak, ellerimi kalçalarının altından sokup biraz yukarı kaldırmak arada kalçaları sıkmak, vajina çevresine öpücükler kondurmak, önce sol vajina dudağını hafif hafif emip bırakmak, sonra diğerine geçmek, inlemeler çoğaldıkça daha yavaş davranmak. vajina dudakları şişince dil ile arasına ama anüs deliği ile vajina arasında kalan ufak kısıma dil ile bastırarak yukarıya vajina dudaklarının arasından klitorisin oldugu bölme kadar yavaşcana yukarı sonra yine aynı yerden başlayıp yukarı çıkmak. sadece aşağıdan yukarı çıkmak. arada vajina dudakları emip bırakmak. ellerimle kalçalarını sıkmak. arada baldır içlerine öpücükler atmak. dilin yarısını yavaşçana içine sokup sokup çıkartmak. burada anlattığım teknik olarak.

3. işaret ve orta parmağımı ağzına götürüp emmesini sağlarım 15 saniye sonra parmaklar uçları yukarı bakacak şekilde 2. boğumuna kadar içine yavaş yavaş sokup vajinanın üst karın bölgesinin olduğu G noktasına yukarı ve aşağı yaparak çok yavaş sokup çıkarmak hareketlerini izleyerek içinde iken vajinanın üst duvarında daireler çizmek, ufak ufak vurup bırakmak. aynı anda klitorisin çevresinde dil darbeleri ile daireler çizmek ama yavaşcana 3 hareketten hangisinde belini kaldırıp vajinasını bana yakınlaştırıyorsa hareket ona uygundur. her kadında değişir. bu işleri 20dk boyunca tekrar ediyorsun ama aynı işlemi karışık yapmıyorsun aynı tempoyla. bundan sonrası istediği fantezide başlıyor. bu başlangıç

14
    0 Yorumla
  • karAYip_Korsani_
    karAYip_Korsani_ Takip Et
    Guru Yaş: 109
    +1 yıl

Ben aşık olduğum kadın ile SONSUZA KADAR DELİLERRRR GİBİİİİ sevişirim..😍😘🌹🤵🎩💙
    Çünkü ona olan hislerim, tutkumu aşırı tetiklerrr!!!
    Bu tutkuyla da o an her pozisyonda terleyene kadar, iliklerimize kadar sert ya da slow o an ki ambiansa göre ve isteklerine göre içimden bir sex-man çıkabilir...
    (pek belli etmiyor olsamda aslında aşırı tutkulu biriyim, bazen işler vs engel olabilir ama yinede geceyi beklerse onu uçurabilirim😉)

Erkek seviyorsa nasıl sevişir, seven erkek nasıl sevişir?Erkek seviyorsa nasıl sevişir, seven erkek nasıl sevişir?Erkek seviyorsa nasıl sevişir, seven erkek nasıl sevişir?
    4
    1 Yorumla
    • marjinal_girl
      marjinal_girl
      +1 yıl

peki foto ne alaka asddsdf

Yorumla
  • QueenFrigg
    QueenFrigg Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 56%
    +1 yıl

Bitmesini istemiyormuş gibi sevişir sonrasında da kadınına şefkat göstermeyi unutmaz.

15
    1 Yorumla
    • muzaffer_abi
      muzaffer_abi
      +1 yıl

Burada kilit kelime “sonrasında “ 😉😁

Yorumla
  • ugurBYZEUS
    ugurBYZEUS Takip Et
    Bilge Yaş: 39 , eic 96%
    +1 yıl

ön sevişmeyi uzun tutar, direk lambur lumbur girmez, sıklıkla öpüşür bu öpücükler aynı ağaçkakanın ağacı oyduğu gibi olur (sanki bi daha eline geçmeyek) boşalsa bile devam eder, abartısız 3,4 atar (adamına göre de değisir buya burası tartışılır) sarıldığında belini kırcakmış gibi sarılır mümkün olsa kalbine sokacak bi daha hiç çıkmamak üzere, ilişki sırasında göz temasını kaybetmez ki çok derin bakar, farklı anlamlar cıkarabilirsin hatta korkabilirsin de:D

5
    0 Yorumla
  • jadærklig
    jadærklig Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 37%
    +1 yıl

- Beni seven biriyle sevişirsem soruya görüş paylaşacağım. :)
    - Aşık bir erkek göreceğimi sanmadığımdan seksteki davranışlarını da bilemem, sanırım. :)

11
    0 Yorumla
  • defii
    defii Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 41%
    +1 yıl

Seven erkek eğer evli değilse böyle şeyler yapmaya yeltenmez bile

9
    0 Yorumla
  • mehcab
    mehcab Takip Et
    Master Yaş: 81 , eic 75%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.

Her şeyden önce romantik ve nazik olur.. Sevdiği kadının davranışlarını ve korkularını anlar ona göre kadını güvenle sakinleştirir.. Sonra dişiliği ile gurur duyacağı bir şekilde sevişir güzelliğini dişiliğini överek.. Mutlak oral yapar daha çok gurur duyması için.

6
    0 Yorumla
  • Gökay90
    Gökay90 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 42%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı.

Aşık olan erkek kendini tatmin etmek için partnerini tatmin etmek için uğraşır. Sımsıkı sarılır teniyle bir bütün olmaya çabalar ve bakışları ile aşkı anlatır o sırada bence :D

9
    0 Yorumla
  • Hayatistanbull
    Hayatistanbull Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 46%
    +1 yıl

Aşık erkekten erkeğe ve karşısındaki kadına göre değişir fakat ilki soft duygusal olur...

7
    0 Yorumla
  • Jiyanamin
    Jiyanamin Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 74%
    +1 yıl

Kendinden cok karsisindakini dusunur ve karsisindakinin isteklerine ozen gosterir ve ona daha aciklayici olur

8
    1 Yorumla
    • kanka35
      kanka35
      +1 yıl

partnerin çok şanslı

Yorumla
  • Rascoln_64
    Rascoln_64 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 109
    +1 yıl

Herseyini ortaya koyar hem vucudunu hem tüm duygu ve hislerini.. hem duygu, hem romantizm, hem de zevk ve haz hepsini birlestirmek.. kadınına hepsini yasatmak ister herseyini kadınına onun mutluluguna adar...

5
    0 Yorumla
  • psicoach
    psicoach Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 48%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Erkek sevse de sevmese de aynı sevişir. Duygusallık erkek beyninde yaşama şansı bulamamış bir duygudur

9
    0 Yorumla
  • Başak01_
    Başak01_ Takip Et
    Guru Yaş: 41
    +1 yıl

Gözlerini gözlerinden kaçirmadan daha romantik ve sakin bir şekilde incitmeden seni memnun etmek için elinden geleni yaparak sevişir ve daha duygusal olur şefkatli olur.

7
    0 Yorumla
  • Green_mile_devi
    Green_mile_devi Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 60%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Sevdiğinin kokusunu içine çeke çeke sever/sevişir; ki yanında olmadı zamanlarda kokusunu aklına getirip mutlu olabilsin diye

10
    0 Yorumla
  • Uyumsuzüye
    Uyumsuzüye Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 45%
    +1 yıl

herseyden önce kadinini düşünür, canini acitmaktam incitmekten cekinir. Askla seks yapilmaz

4
    0 Yorumla
  • Kim_Bilir_Belkidee
    Kim_Bilir_Belkidee Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 78%
    +1 yıl

Merhaba,
    Aşkımı tatmin etmek için elimden geleni yaparım. Filmlerde gördüğüm kadarıyla sevişirim! Her şey aşkım için! 😅

3
    0 Yorumla
  • Boşvergel
    Boşvergel Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Yavaş yavaş. Tenine dokunarak. Baştan çıkararak ve kesinlikle oldu bittiye getirmeyerek. Her anı hissederek. Aşk ile huşu ile son noktayı koyarak. Güzel sözler söylemeyi unutmayarak.

4
    0 Yorumla
  • nomorebets35
    nomorebets35 Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 64%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.

Asık ya da degil yatakda fark yaratan kisi erkekdir
    Erkegin iyi oldugu seks her zaman mukemmel sonuclar verir

4
    0 Yorumla
  • Ömerayaz06
    Ömerayaz06 Takip Et
    Bilge Yaş: 28
    +1 yıl

Sevişme boyunca öpüp kokluyorsa sevişme bittikten sonrada gözlerini alamıyorsa seviyodur.

11
    0 Yorumla
  • murohazal
    murohazal Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40
    +1 yıl

Tutkulu.. Haz dolu.. Aşkla.. Sevgiyle.. Ben boşalırken zevkimi boşalmam efendim.. Sadece aşkımı sevgimi boşaltırım

3
    0 Yorumla
  • nightboyslim
    nightboyslim Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 61%
    +1 yıl

Gözlerinde eriyerek teninin her zerrresini hissederek arzulayarak koklayarak

3
    0 Yorumla
  • Yaniyorum3131
    Yaniyorum3131 Takip Et
    Guru Yaş: 51 , eic 58%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.

Ben seversem yatakta çok romantik olurum ve karșimdaki kadin için aklina gelmeyecek herşeyi yaparim, zevkini çikara çikara

1
    0 Yorumla
  • Rüzgâr8888
    Rüzgâr8888 Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 510 cevap paylaştı.

Her zerreni koklayarak öperek sevişir. Önce kadınını mutlu etme odaklıdır olaya seks olarak değilde bütünleşme olarak bakar ve bunu iliklerine kadar hissettirir.

3
    0 Yorumla
  • Sıgmundfreuddd
    Sıgmundfreuddd Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 35%
    +1 yıl

Romantik bir ortamda kadınının, tüm tenine nüfuz ederek sevişir, acele etmeden boşalmaya odaklanmadan, zevk verip zevk alarak...

1
    0 Yorumla
  • azbuka
    azbuka Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 55%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı.

Sevmiyorsa sadece şehvetiyle sevişir buradan yola çıkarak sevince nasıl davranacağına dair bir çıkarımda bulunabilirsin

1
    0 Yorumla
  • Msk27
    Msk27 Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl

Dokunmaya kıyamaz sevişirken onu incitmekten korkar ve asla öküzleşmeZ

8
    0 Yorumla
  • Fkusna_Huy
    Fkusna_Huy Takip Et
    Master Yaş: 42
    +1 yıl

Seviyorsa nasıl sevişir pek doğru bir soru değil bence.
    Sevişmenin kalitesini daha çok arzu ve tutku belirler.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Bencil değildir. Kendisi ile birlikte karşısındakinide düşünür. Sevişip boşalarak kenara çekilmez. Sevişir Partneri ile birlikte Orgazma çığlıklar içinde ulaşır.

2
    0 Yorumla
  • sezerbg
    sezerbg Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl

Yalanmadık bir nokta bırakmazdım vücudunda deliler gibi öperdim teninin her yerini tutkuyla nazikçe öpücükler kondururdum

2
    0 Yorumla
  • superpsikolog
    superpsikolog Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 53%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Kadın nasıl istiyorsa aynen öyle. Tamamen kadının zevk aldığı noktalara odaklanır.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Hiç aşık olmamış biriyim ama sevişirken çok yoğun duygular yaşamam gerekiyor. Bu kadar yoğun hissetmediğim biriyle seks yapmak da istemem..

5
    0 Yorumla
  • sssebastian
    sssebastian Takip Et
    Xper 7 Yaş: 46 , eic 61%
    +1 yıl

Anlatilmaz bunun dili yoktur bence sadece yaşanır ve anlaşılır

1
    0 Yorumla
  • Antisosyalsizofrenik
    Antisosyalsizofrenik Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 45%
    +1 yıl

Göz teması, uzun süreli ön sevişme, seks sonrası da seksten sonra yapılan ön sevişme.

1
    0 Yorumla
  • Kutlamış
    Kutlamış Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 48%
    +1 yıl

Bayaa bayaa sınırları aşar herhalde ben aşardım yani aşık olduğum insanın zirveye çıkması için

1
    0 Yorumla
  • güzelbirsöz
    güzelbirsöz Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

Canını acıtacağım diye ürker, aşkla dokunur, ruhuyla sevişir. Şefkatini her an hissettirir, gözlerine tutkuyla bakar, sıcaklığı güneş gibi içini yakar. Bu arkadaş güzel yazmış

5
    0 Yorumla
  • Ati_35_
    Ati_35_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

https://images.app.goo.gl/heobvPFPFTrgkWTz6

1
    0 Yorumla
  • bay-olgun-adam
    bay-olgun-adam Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44
    +1 yıl

Normalde sekste her fanteziye açık olan erkek, aşık olunca dokunmaya kıyamaz. Partnerinin isteklerini öğrenene kadar, onu kırmamak için Bir müddet soft seks yapar

2
    0 Yorumla
  • BOconnerr
    BOconnerr Takip Et
    Yoda Yaş: 41
    +1 yıl

Çok tutkulu ve oncelikle partnerinin mutluluğunu düşünür

3
    0 Yorumla
  • AkıtGelsinn
    AkıtGelsinn Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl

Çok sevip önemsediğim biriyse o istemediği sürece sert olamıyorum

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Benimki her gece önümde secde eder ayaklarımı öper anlarım ki seviyor beni yoksa salonda yatar

10
    0 Yorumla
  • umudcun
    umudcun Takip Et
    Bilge Yaş: 28
    +1 yıl

Seven erkek illaki sevisicekse once Kadininin once ruhunu doyurur sonra bedenini

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Seks hayvanı bir histir, sevdiğin kişiyle de sevmediğin kişiyle de aynıdır

3
    0 Yorumla
  • spedy6934
    spedy6934 Takip Et
    Master Yaş: 45
    +1 yıl

Inan kucagimdan indirmem, o yorulmasin sadece zevk. alsin 😉😉

4
    0 Yorumla
  • resistible34
    resistible34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39
    +1 yıl

Tutkulu ve ateşli bir şekilde sevişir doyumsuz olur

2
    0 Yorumla
  • ALSalvatore
    ALSalvatore Takip Et
    Bilge Yaş: 31
    +1 yıl

Bence herkesin o konuda ki yapısı farklıdır. Ben sert severim

2
    0 Yorumla
  • onurgulmez1907
    onurgulmez1907 Takip Et
    +1 yıl

Ben vucudunu oksayarak ve öpüserek baslarım onu tatmak isterim ondan sonra gerisi gelir zaten

1
    0 Yorumla
  • OkimsesizO
    OkimsesizO Takip Et
    Xper 5 Yaş: 52
    +1 yıl

Tecrübesine bağlı
    Sevmediğim biriyle seks yapmam
    İtirazı olan 😎

1
    0 Yorumla
  • infernoHeRo
    infernoHeRo Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl

kadınların az sayıda rastlayacağı cinsellik türü kelimeler yetmez anlatmaya

1
    0 Yorumla
  • Rossoneri22
    Rossoneri22 Takip Et
    +1 yıl

Gözlerinin içine içine bakar vücudunun her bir zerresini hisseder hissettirir 😊

2
    0 Yorumla
  • Клвдияивановна
    Клвдияивановна Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 39
    +1 yıl

benim sevişme şeklim her zaman aynıdır

1
    0 Yorumla
  • Hlly-UMG
    Hlly-UMG Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.

İlişkşye girdiğim birinin bu soruda benş yorumlamasını isterdim 😂 altına yapacağım yorum “Manyak” olurdu 😂

0
    0 Yorumla
  • Delerium1905
    Delerium1905 Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

Bunu kesinlikle anlayamazsınız çünkü çok iyi rol keseriz her sevişmemiz de aynı tutku olur sanki ondan önce ki birlikteliklerimiz de bu kadar çok zevk almamışız gibi davranırız onu özel biriymiş gibi hissettiririz.

0
    0 Yorumla
  • muhammedhulusi27
    muhammedhulusi27 Takip Et
    Bilge Yaş: 26
    +1 yıl

Ben olsam insancıl davranırım. Kadın partnerimin vücuduna saygı duyar, onun da beni idare etmesini sağlardım.

3
    0 Yorumla
  • Debb_
    Debb_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 89%
    +1 yıl

seviyorsam ön sevişmeyi uzun tutarım hatta çok uzun

0
    0 Yorumla
  • hayatadayir
    hayatadayir Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 72%
    +1 yıl

Seviyorsa solo olarak; sevmiyorsa bando takımı eşliğinde sevişir.

0
    0 Yorumla
  • dervis26
    dervis26 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38
    +1 yıl

sevecen dokunmaya kıyamaz ama daha arzulu heyecanlı

1
    0 Yorumla
  • yassax79
    yassax79 Takip Et
    Yoda Yaş: 46
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı.

Aşkla sevgiyle tutkuyla dokunmaya bile kıyamaz gözlerinde O aşkı o sevgiyi hissedersin

2
    0 Yorumla
  • PARA_SIZIM
    PARA_SIZIM Takip Et
    Xper 5 Yaş: 48
    +1 yıl

Erkek seviyorsa hissede hissede sevişir her anım zevkini çıkartmak ister

2
    0 Yorumla
  • tekotı
    tekotı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 46
    +1 yıl

çok ateşli sevişir doyumsuz olur tadına doyamaz 😊😘

1
    0 Yorumla
  • Freeman45
    Freeman45 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 61
    +1 yıl

Kadının bedenine yılan gibi dolanır bedeninin heryerinde ilık nefesini hissettirir

2
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (92)
Devamını Gör(137)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkek seviyorsa nasıl sevişir, seven erkek nasıl sevişir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkek seviyorsa nasıl sevişir, seven erkek sizce nasıl sevişir? 20 cevap verildi
Aşık olan erkek nasıl sevişir? 17 cevap verildi
Aşık olan erkek nasıl sevişir? Nasıl dokunur? 14 cevap verildi
Sevişmek nasıl oluyor arkadaşlar seven erkek sevişir mi? 17 cevap verildi
Aşkla sevişmek nasıl oluyor? 20 cevap verildi
Erkekler sevişebildikleri ile sevgili erişemediklerine ise aşk mı duyuyor? 5 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sevmediğiniz bir yemeği zorla yer misiniz?
  • Ev İnterneti için hangi operatörü kullanıyorsunuz?
  • Özel bir tarafınız var mı?
  • Bazı insanlar neden sevgi gördükçe iyileşmek yerine daha da rahat davranmaya başlar?
  • Dondurmayı külahla mı yemeyi seversin, kapta mı?
  • Kızlar dürüst olun, profilime bakınca delikanlı ve sempatik tipim var mı?
  • Sitede sizin için özel biri var mı?
  • Ne derece takıntılı, saplantılısınız?
  • İnsanları kudurtmayı sever misiniz?
  • Sevgili ile her gün buluşmak ister miydin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨