İlk birlikteligim istediğim gibi olmadi. İcimde git gel bile olmadan çıkmasını istedim, tecrubesizdi. Bir yil sonra bu kisi degil sevgilim olan kisiyle iliskiye girmek istedim lakin daha penis girmeden canim cok yaniyor. Seks konusunda tecrubeli fakat bakire bir kizla birlikte olmamis daha once.. yani acimamasi için ne yapabiliriz
Cevabın nedir?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKayganlaştırıcılar iyidir baya güzel ürünler bunlar gidip gelme ve acı olayını azaltır dene zaten bir kere girdiğinde bir kaç kez ilişkiden sonra gel git rahatca oluyor fakat daha önce yaptım diyorsun bakirelik nasıl oluyor daha önce yaptığında hiç mi girmedi biliyorsun bir kere girdinmi bakirelik olayı olmuyor önceki sevgilin hiç girmeden mi çıktı bakireyim diyorsunda kardeşim ondan takıldım kusura bakma yoksa seni yargılayacak değilim haddimede düşmez tabi saygılar iyi akşamlar
04 Yorumla
Soran+1 yılilk birlikteliğimi biriyle yasadım. Bakıreydım o zaman. Git gel olmadan bile bakirelik gitti buna uzuldum
Cevap sahibi+1 yılNeyse takma kafana kardeşim ama bu ilk olayı bir defa oluyor keşke tam bir gel git olsaydı iyi bir anı kalsaydı aklımda diyorsun sanırım sen biraz. Boş ver olan olmuş takılma geçmişe bana sorsan bir sürü bayan ile oldum hiç bakire bozmadım kısmet olmadı bende çok takıldım bu meseleye ama yapacak birşey yok canın nasıl yanıyor bende ona takıldım acaba diyorum halen kızlıktan kalan zarı kast ediyorum tam yırtılmamış olabilir mi yoksa canın yanmaması lazım biliyorsun tam yırtılma gerçekleşince bende bilmiyorum bayan arkadaşlarımın anlattığına göre 3 falan ilişkide bu kızlık zarından kalan deri kıvrımları tamamen yırtılıyormuş ve acı ortadan tamamen kalkıyormuş yani hafif ıslanma ile direk olarak giriyor hiç sorunsuz orgazmı biliyormusun bilmiyorum bu acı ortadan kalkınca yavaş yavaş penisle tanışmaya başlıyorsun ve tam orgazm gercekleşmeye başlıyor biraz sanırım dişini sıkıcan artık kayganlaştırıcı al bu arada eski yaşanan ilişki durumunu yeni sevgiline bahsettinmi bahsetmediysen sakın bahsetme biliyorsun pek hoş karşılanmıyor erkekler tarafından belki bir miktar kanar deneyip görücen artık ne diyim başka kal sağlıcakla
Soran+1 yılEvet penis zorluyo ama icine giremiyyor. Parmak sokunca bile aci oluyo. Tam yırtılma olmadigi icin mi oldu acaba
Cevap sahibi+1 yılBen hala anlamadım senin bu ilk ilişkini bozuldu diyorsun kan falan olmadımı hiç biliyorsun ben hiç kimseyi bozmadım ama çok bayandan duydum bir hafta falan az az kan geliyor bozulunca ilk olduğunda ilk sevgilin ile penis tamamen girip çıktımı kardeşim Sana nacizhane tavsiyem ve üç beş kuruş özel bir hasteneye ver kadın doğum uzmanları hemen anlıyor belki bozulmamıştır bir kız arkadaşım üç kez tam ilişki yaşadıktan sonra tamamen bozulduğunu söylemişti üçkez büyük acı çekmiş sonra acı ortadan kalkmış bazılarınınki hemen pat diye yırtılıyor bazıları baya uğraşıyor bu sanırım ordaki derinin bir kaç yönden yırtılmasından kaynaklanıyor interneteki resimlerde ve youtubedeki videolarda tarif ediyorlar saat 3 yönünde 9 yönünde yırtılma var diye bir kaç yönden yırtılabiliyor belkide sen bakiresin sen şimdiki erkek arkadaşına eski olaydan bahsettinmi bozuldu falan diye bahsetmediysen eskiden karıştırma aklını eskiden beraber oldum diye falan biliyorsun eski beraberlikler hoş karşılanmıyor
+1 yılKasma kendini cinsellik öncesi bacak kaslarını aç yani az spor yap kasların gevşesin sonra ön sevişmeyi uzun tutun boyundan öperek emerek göğüslere oradan orala geçiş yapın gevşedikten sonra birleşmeye hazırkende jel kullanın gerisi sizin hayal dünyanız
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
23Cevap
+1 yılZihnini boşalt... Kendini hazza bırak... Yine olmuyorsa Lidokain içerikli kayganlaştırıcılar kullabilirsiniz. İyi sevişmeler )))
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı. ön sevişmeyi uzun tut ıslanma olsun şanslısın diğer kadınlardan çok daha fazla zevk alırsın
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir zaten en az 1 saat sevisiyoruz. Ve cok fazla islaniyorum. Lakin penisin ucu bile girmeden canim yaniyor
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Canım ikiside tecrübesiz. Senin tecrübeliyle girmen lazım. İkiside senin ıskanmanı beklemeden girmişler içine
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGozunu yum ve yap ilklerde oyle oluyor kapali oldugu icin sonrasinda acilir
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılZaten sende bakire değilsinki daha önceki içine girmiş, adam tecrübeli olsa aıtmadan aynı anda orgazm yapardı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSulanmaya çalış
Sulanmıyorsan yapar kayganlaştırıcılar kullan ve kendini kasıyorsan bunu engellemeye calıs00 Yorumla
+1 yılÖn sevişme uzun tutulup yeterli ıslaklık yeterince fazla ve senin modunun o an istekli olması gerekiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. ön sevişme sulandığından emin ol çok sert deneyimlerden uzak dur kayganlaştırıcılar işe yarayabilir ve bunu aklına takıp gereksiz gerilme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOartnerin tecrübeliyse seni bir kitap gibi okur ve acıyı hissetmeden seni doyuma ulaştırır
00 Yorumlakayganlaştırıcı kullanın
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKrem kullanın ya da bebek yapı
02 Yorumla
Soran+1 yılOyle de aciyor
Cevap sahibi+1 yılıslanmıyorsun ozamna
İlk başta mecbur acıyacak
00 Yorumla
+1 yılYağlayın Alıştıra alıştıra
01 Yorumla- +1 yıl
Kendi esner
+1 yılCok husus varda burda anlatmak zor
00 Yorumla
+1 yılbol bol antrenman yap :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKendini kasıyorsundur yeterince ıslanma okuyormu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGirdikten sonra beklemeli bir süre alışmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOn sevişmeyi uzun tutun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYardımcı olurum istersen.
00 Yorumla
+1 yılAçılır merak etme.
00 Yorumla
+1 yılÖzelden yazarmısın
00 Yorumlaküçük penis seç
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılzayıfmısın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKasmamalisin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım