Yani ilk bosalma olmadan once ki zevk suyu ya da bir kez bosalip sonrasinda seks esnasinda devam eden zevk suyu falan hamile birakir mi? Penis iceri girmeden yani ucu falanda girmeden zevk suyu hamile birakir mi bosalmadan onceki
Cevabın nedir?
Bak şimdi illk boşalmada kanal içünde kalan spermler ikinci birleşmede gelen zevk suyu ile yumurtalıkları dölleyebilir bu yüzden erkeğin her boşalma sonrası idrar yapmalı. Kadında kendi sağlığı açısından yaparsa iyi olur 👍🙏
012 Yorumla
Soran+1 yılBosalma olmadan gelen zevk suyundan bahsediyorum ilkinden
Soran+1 yılBen açık acik yazayim. Bu sabah erkek arkadasimla surtunmeden meydana gelen bir sevisme yasadik. Hayatimda bir kez seks yaptim o da 8 ay once bir ayiylaydi. Bakireydim fakat bir anlik gaflet ile hayatımı rezil ettim bence. Herneyse o zamanda seks yapamadim git gel olmadan cikti, bozuldugumla kaldim. İste bu sabahda sevgilimle yapayım dedim bir cesaret geldi fakat giriş cok dar oldugu icin penis giremedi. İste o an penisinde zevk suyu varsa hamile birakir mi girmese dahi o an ki zorlamayla. Ya da ustunde kucagindayken surtunuyorum o hamile birakir mi vs. Bundan sordum
Soran+1 yılYok canim cok fazla yaniyor.. benden kaynakli. Gerce bakire bir kizla yapan sevgilim hic olmadi. Ama asil sorum su. Anlattigim sekilde hamile kalir miyim
Soran+1 yılBilmiyorum ben gercekten üzülüyorum. Bekaretimi salak sacma sekilde kaybettim. Bakire degilim ama seksin zevkini bilmiyorum bile. Vajinumus olabilirim belki doktora gidicem..
- +1 yıl
Doktor ne anlarkş açıp bakıxçcak evet sçdar ama ilişkiye engel değil deyip yollicak çünkü bu vaninanda hastalık değil piskolojik bişey ilk tecrğben kötü sonuç doğurmSı ve limdikininde tecrğbesiz olmasından bu yani marmariste antalyada bodrumda gece clübünde barmenlik yaptığım sıralar böyle senşn gibi kızlarla çok tanıştım çok istiyorum ama oraya gelince olmuyor diye ve benle hiç öyle olmadı seksde zevk istiyorsan partnerin tecrğbeli ve güven vermeli 👍🙏
Soran+1 yılHic korunmasiz iliskiye girdin mi? Zevk suyundan hamile kalan bir partnerin oldu mu
+1 yılDoğru zamanda ( yumurtlama dönemi ) doğru pozisyonda ( kadın altta yataca ) ve içeri boşalma da bile hamilelik olmayabilir senin yazdıklarınla hamile kalma şansın çok zor evham yapma bu kadar
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
11Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılO suyu biliyoruz tabi sperm değilki o, o sıvı vajinanın ıslanıp penisin içine daha rahat girmesini sağlamak içindir. Korkma hamile olmazsın, ama dikkat et senin içinde iken boşalttırma.
Hamile olabilmen Penis içine girecek ve spermleri senin vajina boşaltması gerekir.9 ay sonra çocuk olur. Bu nedenle cinsel birleşmelerde ne istediğine dikkat et.00 Yorumlaİlk yasadigin olaydan hala ders cikarmamisiniz anlaşılan niye bu kadar haramın üstüne gidilir anlaşılır gibi değil birde burada akıl veriyorlar öyle yap böyle yap diye yazım bu gençliğe soruna gelince merak etme birşey olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılilk zevk suyu hamile bırakmaz ama bir kez boşalıp sonrasında devem edenden hamile kalınır ama penis içeri girmeden çok zor
02 Yorumla
Soran+1 yılBoşalma olmadanda ama zevk suyunda olabilirmis
Cevap sahibi+1 yılyok zevk suyundan hamile kalınmaz hikaye o ama içeri girmesi şart
+1 yılOlmuyor öyle bişi şehir efsanesi ben daha bu zamana kadar hiç duymadım öyle bişi
016 Yorumla
Soran+1 yılYa zevk suyuyla hamile kalan bende daha duymadim anlamadim herkes bunu diyor
- +1 yıl
Çiftler hamilelik için o kadar çok uğraşıyorlar ki ta içine boşalıyor o kadar sperm kadın sırt üstü yatık halde kalıyor falan burdakiler devajinama zevk suyu değdi hamilemiyim diye soruyor
Soran+1 yılYa iste onu anlayamiyorum. Yani arkadasim 5 senelik evli ve geri cekme yöntemiyle korunuyorlar her ne kadar guvenilir olmasada Hamile kalacak olsa o kalirdi herhalde
- +1 yıl
Tamda anlatmak istediğim bu durum işte
Soran+1 yılBu soruyu sorma sebebim şuydu. Bu sabah sevgilimle bir sevişme yasadim. Surtunme ile diyeyim. Bir kez seks yaptim ssadece canim cok yandı bundan bir 7-8 ay once kadar ve sogudum. Bu sabahta sevistim ve penisini sokmaya çalıştı ama penis icerj giremedi. Ama oraya falan surtundu. İste okuyunca karsima denk geldi icime kurt dustu
- +1 yıl
Kalsa bu zamana kadar o kadın hamile kalırdı yani hamile kalmak sanıldığı kadar kolay değil
Soran+1 yılVajinimus olabilir miyim acaba ne kadar istersem isteyeyim ya da azayim islanayim penis vajina girisine gelince canim yaniyo
Soran+1 yılBirsey olmaz herhalde ya
- +1 yıl
Nasıl yani evlimisin sen
- +1 yıl
şu an çok dar olduğun için canın yanıyor
Soran+1 yılEvli degilim. Fakat bu penis temas ediyor ya icine girmeden yani sadece vajina girisiyle acaba o darlik gider mi ki
- +1 yıl
İçine girmesi gerekiyor genişletmek için sen biraz daha dişini sıkıp beklemelisin
Soran+1 yılYani bu sekilde genislemez mi ne bileyim vajinayla oynanmasi durumunda felan
- +1 yıl
Parmak soktunmu hiç
Soran+1 yılHayir o dahi canimi yakiyor.
- +1 yıl
Penis içine girmeye çalışırken içerde biyerlere mi çarpıyor gibi oluyor sanki bir yere dayanır daha ileri gitmez gibi mi oldu
+1 yılİçinde azda olsa sperm oluyor çünkü
10 Yorumla
+1 yılSperm var zevk suyunda
02 Yorumla
Soran+1 yılBosalma oncesinde gelen zevk suyunda da mi
- +1 yıl
Evet
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılZevk suyu dediğiniz zaten spermin sızmış hali.
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir soyle daha doğrusu penis icine girmeden hamile bırakır mi
Cevap sahibi+1 yılBu biraz şans işi.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılİcinde bulunabilecek sperm hucresinden
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKalırsın nenem kalmış ikiz getirmiş
00 Yorumlasacma
02 Yorumla
Soran+1 yılMillet o kadar seks yapıyor ben daha zevk suyundan hamile kalanini gormedim
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet mümkün
01 Yorumla
Soran+1 yılBirlesme olmadan Hamile kalinir mi
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Bisey mi oldu?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhamile kalmış mısın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası