Cinsel Yaşam Sevişme isteğini dile getirmenin yolları nelerdir? (Sayfa 2) PiLLy_BheBek Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 423 Sevişme isteğini dile getirmenin yolları nelerdir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 27 kişi beğendi
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 39 +1 yıl vücut sıvı alış verişi yapalım mı :) 1 3 Yorumla PiLLy_BheBek +1 yıl Benim aklıma kan vermek felan gelirdi😄 Yorumla majestetuncay +1 yıl o anda bence gelmezdi aklına kan falan :) Yorumla PiLLy_BheBek +1 yıl O da doğru😊 Yorumla
mücehhez Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Dikkat ettim de yorum yapanların % 90’ı bakire değil 1 0 Yorumla
Şeftaliturşusu Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 31% +1 yıl Söz yerine vücut diliyle ikna etmeye çalışırım:) 3 0 Yorumla
Ygmrkpln Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kucagina otururum 13 0 Yorumla
Duygu343celik Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Ozledim seni demem yeterli 4 1 Yorumla Karprensii +1 yıl Hangi anlamda diye sorarsa 😂😂 Yorumla
baharkizilcan Takip Et Xper 7 Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı. Dudak ısırığı ve bakışım yeterli 5 0 Yorumla
AtomunÇekirdeği Takip Et Master Yaş: 34 , eic 67% +1 yıl vur banagghhhh 😀 diye bagrirsam anlar herhalde 😀 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Dokunarak yavaş yavaş önce sarılma öpme yavaş yavaş zaten oraya gidiyor 1 0 Yorumla
Rhaast Takip Et Master Yaş: 28 , eic 46% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kabartıp sağa yatırmak ve bunu göze sokmaktır 1 0 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. opuserek kivama getiririm genelde :D 1 0 Yorumla
umu476 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Önce bir bakış ardından nazikçe bir öpüş😂 1 0 Yorumla
GGwrRespectGG Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı. Hişşşt sarılı titirettin beni titrertin derim 😜 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Bir bakış her şeyi ifade edebilir 3 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Dile getirmem dillerim ksdksjd 1 0 Yorumla
Esmermehmet Takip Et Xper 7 Yaş: 37 +1 yıl Ona yanaşip bisekilde ona temasta bulunman yeterli 1 0 Yorumla
Cimbomluuu1 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl At elini seyinin üstüne hafiften okşa dayanamaz 😀 1 0 Yorumla
Sensational Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 346 cevap paylaştı. Apaçık söylerim isteğimi kıvırmam. 2 0 Yorumla
jahsehdwaynne Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Gözlerinin içine bakarım zaten gözlerimden anlar 1 0 Yorumla
erayypp Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Parmağını yalarsın 8 1 Yorumla nedennnnjknnn +1 yıl Off o nasıl bir şey ya Yorumla
zupperzonick Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı. Partnerimin dudaklara yapışırım direkt olarak 1 0 Yorumla
Varsınickimolmasin Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Azzz gaaşşııı beni 4 1 Yorumla İbrahimFit55 +1 yıl Kaşıyınca ne oluyor ilginç :)) Yorumla
Kizlarzoruyor Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Dile getirmek için diline dilimi değdiriririm. 😁 1 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı. Açık sözlü olmak 1 0 Yorumla
muhammedhulusi27 Takip Et Bilge Yaş: 26 +1 yıl Gel senlen hayatımızın anını yaşayalım. 😁😁 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
109Cevap
Ne desem işe yaramıyor
Seni çok özledim " bu her şeye derman. 😄
Öpünce iş bitiyor
vücut sıvı alış verişi yapalım mı :)
Benim aklıma kan vermek felan gelirdi😄
o anda bence gelmezdi aklına kan falan :)
O da doğru😊
Birden üzerine atlasam napabilir ki? 😊
Dikkat ettim de yorum yapanların % 90’ı bakire değil
Söz yerine vücut diliyle ikna etmeye çalışırım:)
Kucagina otururum
Ozledim seni demem yeterli
Hangi anlamda diye sorarsa 😂😂
Dudak ısırığı ve bakışım yeterli
Yalnız buluşalım
vur banagghhhh 😀 diye bagrirsam anlar herhalde 😀
Dokunarak yavaş yavaş önce sarılma öpme yavaş yavaş zaten oraya gidiyor
Kabartıp sağa yatırmak ve bunu göze sokmaktır
Bakışlar ve dokunuşlar...
opuserek kivama getiririm genelde :D
Önce bir bakış ardından nazikçe bir öpüş😂
Hişşşt sarılı titirettin beni titrertin derim 😜
Anlaşılır bakıldığında.
ruhlarımızı bırlestırsek mı :)
Bir bakış her şeyi ifade edebilir
Dile getirmem dillerim ksdksjd
Çıkartır koyarım masaya... Yanı anahtarı
Sevişek mi derim
çok cesursun
Dudak ısırırım
Elini tutar avcunun içini kaşırım 😂😂
Ona yanaşip bisekilde ona temasta bulunman yeterli
Seni öpebilirmiyim diye başlarım
Masaja ne dersin? Misal :)
At elini seyinin üstüne hafiften okşa dayanamaz 😀
Sözle olmazki hareketlerle başlamalı
Sevişmek istiyorum seninle ne düşünüyorsun?
Keske direk soyleyebilseler yuzumuze karsi
Bu aralar hiç dile getir miyorum
Bir bakış yeter
#Hükümdar
gözlerile hissedilirim sonra yekten söylerim
Apaçık söylerim isteğimi kıvırmam.
Gözlerinin içine bakarım zaten gözlerimden anlar
Parmağını yalarsın
Off o nasıl bir şey ya
Kulağına öpücük kondurarak fısıldarım :)
Davetiye yazmak ak. Neden dile getiresin ki
Özledim derim.
Ele dokunma-ayağa basma
Boynundan öperken kulağına fısıldamak 😊😉
Partnerimin dudaklara yapışırım direkt olarak
bir bakış bir oturş bir sırıtış yeter
Azzz gaaşşııı beni
Kaşıyınca ne oluyor ilginç :))
görsel olarak belli oluyor ki zaten 😉
Dile getirmek için diline dilimi değdiriririm. 😁
Aney aney hişt galeyyyy
Gülünü sulayayim mı derdim