Amerika’da seks oyuncakları üreten bir firma, spinning bisikletlerinin selesine monte edilen bir vibratör üretmiş. Bir taşla iki kuş diye buna derim!! 

Kacanin ciddi ciddi bamya besledigini dusunmeye basladim.. Eline diline ruhuna vurmaya basladii artikk.. Oralarrr yaneyeahhh abeeee
Anlayamadım ne demek istediğini
Evet bende bu bahsettiğiniz bisikleti ve başka versiyonlarda olan yürürken içine yerleştirilip orgazm yaptıran aletleri gördüm
İyimiş. Aynısından buraya gelsin alırım.
Bunu görmüştüm daha önce
Aşk olsun niye sildin beni dmden yazamıyorum 😢
Cevap
31Cevap
Pes vallahi 😀
Ya spordan bir hayır gelmez ya da vibratörden.. ikisine birden konsantre olanı bana getirin :))
Mümkün tabiki, bir kadına defalarca squat önerin asla sonuç alamaz. Ama altına yeterince kalın ve uzun bir destek koyduğunuzda squat yaşam tarzı olacaktır 😏
Ben 28 yıl boyunca fizik tedavi ve rehabilitasyon tedavisi alıyorum hiç orgazm olmadım, ama kadınlarda belki olabilir.
Şahsi bir soru sormak istemiyorum ama cok merak ettigim bir konu var 😊 umarim bir gun sorabilirim musait bir ortamda
Bu neyin kafası merak ettim 😅 adamlardaki düşünceye bak
kadınlar zaten sürekli kaza yapıyodu artık o zevkle uçsalar bir şey olmaz :D :D: D
Bisiklet kaza verileri ne durumda ve olan kazalara cinsiyet olarak bakalım lütfen 🤔😂
Spor salonunda koşarken karşımızdaki bayan taytliysa dbbe
Sadece spor mu? Her şekilde orgazm olabilirsiniz kızlar 😂😂
Reklamını görmüştüm çok saçma , orgazm sporu bozar zaten
Bu Kadınlar neden böyle sanal şeyleri tercih ediyorlar gerçeği dururken
Bayanlar gülüyor erkekler üzgün bizimkiler öksüz kalıyor ama canlı kanlı varken cansızda ne oluyor
güzel bir icat kadınlar için ama bir erkeğin verebileceği zevki vereceğiden emin diğilim
Seks ve spor hayal edemedim
Bakireler binemez 😂😂
Bisiklet yarışlarına katilanlar da çıkar şimdi :)
Twitter'da görmüştüm bunu
Yaptigin seye bagli 😄
Bilmiyorum ama sana ulaşmak istiyorum
Cesareti olan sipariş verir bu bisikletten
Vay bee en sevdiğin desene😊
selde nasıl git gel yapıyor oynar başlıklımı bu
istekli olmana göre değişir
Aliexpres e gir sen bak neler var
Ćok ilginćmiş 😂😃😄
Bu kategoriyi nasıl engelleyebilirim
Teşekkür ederim engelledim kurtuldum
Maşallah