Aslında bir bakış, bir tavır ile de Seksi olunur. Bazen bir ses bile bunun için yeter ama iş fiziksellik ve kıyafet arasında seçim yapmaya geldiyse ben kıyafet diyorum. Çünkü fiziği çok seksi olan bir kız, örneğin kara çarşaf giyerse ya da benzeri bir kıyafetle örtünürse onun seksiliğini dışarıdan kimse anlayamaz. Ancak çok da seksi bir vücuda sahip olmayan bir kadın bile doğru makyaj ve kıyafet kombini ile gayet seksi görünebilir.
ne gerekir bilmiyorum ama gerekenlerden çok daha fazlasına hakim olduğunuza eminim. bugün aklıma siz gelmiştiniz, daha önce yaptığınız bir yorumu hatırladım ve de bugün fotolu soru sormuşsunuz
Her şeyden önce seksi bir fizik olması lazım. Bunu da seksi kıyafetlerle tamamlamak gerekiyor bence. Ama fizik müsait değil seksi olunmaz diye bir şey yok, fiziğin açıklarını ona göre kıyafetler alarak tamamlamak lazım.
aslında ikisi bütünleşince sonuç tamdır seksi kıyafetler seksi fizik yoksa tek başına çok işe yaramaz seksi fizik ise seksi kıyafet olmadan da iş yapsada yine tam olmaz bütünlük şart:)
En İyi Cevaplar