Mutlu bir evlilik, sağlıklı cinsel yaşamdan geçiyor. Evlilikte çok önemli bir yere sahip olan cinsellik, eşler arasındaki bağın güçlü olmasına da katkı sağlar. Sizce evliliği ayakta tutan en önemli etken cinsellik midir? #beyazorkidem😘
Evliliği ayakta tutan en önemli etken cinsellik midir?
1- Sevgi 2- Sadakat 3- Hoş görü 4- Nezaket 5- Vicdan 6- Cinsellik 7- Çocuk
Tabi bu sıralamayı herkes kendine göre değiştirebilir. Fakat sevgi yoksa, cinsellik bile istemez insanın canı. Sevgiden sonra cinsellik olursa da tadından yenmez...
Evlilik ev arkadaşlığı yapmak değildir kadın ve erkeği çift yapan tek şey cinselliktir.ve evliliğin yapı taşıďır, cinselliğin yaşanmadığı ya da yetersiz kaldığı bir evlilik ya biter ya da hile ve ihanetlere mahkum kalır...
Bakarsan aldatan erkeklerin en büyük bahanesi eşleriyle seks hayatlarının olmamasıdır. Ama kimisi de var ki, doyumsuzdur. Evdekiyle her şeyi yapar, anal seks istemiyor diye gider aldatır. Oral yapmıyor bana der gider onla bunla yatar. Bu yüzden en önemli etken diyemeyiz. Hatta bunu kadınlara da uyarlayabiliriz. Çok evli kadın tanıyorum, çocuklarını okula kocalarını işe gönderip eve adam alıyorlar. Saygı lazım, ahlak lazım, namus kavramının oturmuş olması lazım bir evlilikte seks hayatının olmasından önce.
Bence tam olarak değil eşin geldiğinde eve kapıyı açacaksın gülerek atlayacaksin boynuna opeceksin yemek yenecek adamı dizine yatır saçlarını okşa dertlerini dinle sev problemine karşı cıkma derdine ortak ol herşeye kavga etme :) yemek hazırlayıp parklarda kahvaltı falan yapın çok sinirlendiğin birşeyi yaparsa olay çıkarma derdini sakinleşince anlat ve evde yaşanan ne varsa kimseye anlatma evinizde kalsın emin ol seks illaki olur ama bana göre en büyük şey saygıdır bu dediklerim yapılır ise evlilik yürür :) bir kadın erkege destek olur desteklerse o erkek vezir olur
Evet tabiki de cinselliktir. İnsan neden evlenir, tamam kabul ediyorum, evlilik cinselliği öldürüyor ama evliliği sürekli olarak güncellemek gerekiyor, tıpkı bilgisayarda olduğu gibi, güncellenmesini zaman monoton bir evlilik olur, ilişki sıradan olmaması için güncellemek gerekir. EEVLİLİĞİ AYAK TUTAN GÜNCEL BİR CİNSEL YAŞAMDIR.
Cinsel ilişki için evlenilmez ama cinsel ilişki olmadan da evlilik olmaz. Eşinizle mutlu bir yatak hayatınız varsa dışarıda da kendinizi daha mutlu, neşeli, özgüven sahibi hissedersiniz. Aslında tatmin edici ve sağlıklı bir cinsel yaşam sadece evlilik için değil evli olamayan yetişkinler içinde olmazsa olmazdır.
Soğudugun insanla seks yapamazsın e hadi yapsan da tatsız tuzsuz bişey olur. Peki nasıl soğursun? Saygısızlık ilgisizlik sevgisizlik muhabbetsizlikten soğursun işte. Öncelik güven sevgi saygı sadakat vefa fedakarlıktır en son sekstir.
Gençlik yıllarında cinsellik, evlilik hayatının önemli bir yerini kaplar. Zamanla bu durum değişebilir. Çocukların da olması evlilikte farklı uğraşıları da berabrinde getirir. Yaşlanıp da cinsel performans tükenene kadar cinsellik, evlilik hayatının vazgeçilmesi olsa da asıl önemli olan ve zaman geçtikçe de güçlenen en önemli etken sevgi ve saygıdır...
Ne kadar güçlü olunursa olunsun, ne kadar farklı şeyler denensin. Sonunda bir sıradanlaşma bir bunalma bir heyecansızlaşma oluyor. Onun için cinsellik evliliğin ilk yıllarında temel bir şeydir.
Evlilikte olaylar biraz farklı bence. Tabi ki cinsellik evliliğin sac ayaklarından biridir ama evlilikte sevgi maddiyat saygı vs gibi farklı şeyler de devreye giriyor
Saygıdır. Kişilerin birbirine saygısı kişiliklerini ayakta tutmak ve sevmek ihtiyacını doğuruyor. Sayı ve sevgiyle birleşen hayatta zehir de bal da bal tadı veriyor ve yaşama anlam katıyor.
Saygı, güven,özveri ve fedakârlık ayakları üzerinde durur enerjisi motoru cinselliktir.. Mayasız pasta olmayacağı gibi cinsellik olmayan evlilik olmaz.
Evet ama gercekten zevk veren cinsellik oyle aniden parlayan bir ates degil kavurucu bir ates
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kişiye bağlı neden derseniz ben 2 sene benden15 yaş büyük yabancı bir kadınla dost hayatı yaşadım aile ve çevre baskısıyla ayrıldım bu sürede ben cinsel açıdan tatmin değildim o ise çok tatmindi ben başka biriyle denemeye kalktım gizlice cinsel açıdan tatmin oldum ama o kadında ki tutkuyu hoş muhabbeti saflığı bulamadım düşündüğüm zaman o süre boyunca çokta ekonomik zorluklar yaşamama rağmen cinsel olarak tatmini fazla bulamamama rağmen o kadınla uygun görülseydim seve seve yaşardım evli olurdum
İyi akşamlar Cinsellik evliliğin çoook uzun süre devam etmesinde katkısı var bence Çünkü cinsellik varsa erkek ya da kadının gözü dışarda olmayacaktır. Evliliği ayakta Tutan yegane etken ise sadece sevgi ve saygıdır.
Sırf evliliğin değil birlikteliklerin bile %70 i cinsellik oluşturuyor. Lakin cinsellikten daha önemli olan "iletişim". İletişim zayıf olunca cinsellik mükemmel bile olsa bitiyor...
Cinsellik çok büyük bir etken bunu kabul ediyorum ama en önemli etken Güven Sadakat ve Dürüstlüktür bu üç şey olmazsa evliliği hiçbir şey ayakta tutamaz
En İyi Cevaplar